• Расk of life

“Pack of Life” reprezintă un set unic care include trei produse ce susțin vitalitatea organismului și îi sporesc potențialul bioenergetic. Datorită acestor produse vă veți simți din nou în culmile unei vieți active, vă va crește rezistența și vă va îmbunătăți funcționalitatea multor sisteme ale organismului, inclusiv a sistemului digestiv.


“Coral-Mine” este un bogat complex de săruri naturale care exercită o acţiune de reglare a echilibrului mineral al organismului, normalizând, prin urmare, şi activitatea sistemelor şi organelor vitale. Complexul de săruri minerale contribuie la atingerea unei valori optime a PH-ului, reglarea tensiunii arteriale și a ritmului cardiac, la profilaxia osteoporozei, artritei, creșterii elasticității mușchilor, restabilirea structurii țesutului osos și cartilaginos, reglează funcționalitatea rinichilor, a sistemului digestiv, îmbunătățește starea de sănătate a pielii.


“Activin” conţine diverse componente naturale cu efect antioxidant (inulină, extract din sâmburi de struguri, lăptişorul de matcă, extractele din frunze de Ginkgo Biloba, de ceai verde, din seminţe de ciulinul laptelui și altele), care leagă în mod activ radicalii liberi, încetinind procesele de îmbătrânire, crescând nivelul de energie şi rezistenţă al organismului şi nu în ultimul rând stabilizează sistemele vitale ale acestuia. Utilizarea acestui produs contribuie la încetinirea procesului de îmbătrânire, la creșterea tonusului organismului, îmbunătățirea funcționalității sistemului cardio-vascular, memoriei, creșterii rezistenței și accelerării proceselor de însănătoșire.


“Assimilator” este un produs care îmbunătățește digestia. În compoziția sa se regăsește un complex de enzime de proveniență vegetală (amilaza, celulaza, lactaza, proteaza, papaina, bromelaina, lipaza), care scindează în tractul gastrointestinal substanţele nutritive complexe în unele mai simple, care apoi absorbindu-se prin mucoasa intestinului pătrund în sânge. Produsul este recomandat pentru îmbunătățirea digestiei și asimilarea alimentelor, diminuând flatulența, senzația de greutate din stomac, furnizării către celule a substanțelor nutritive, creșterii imunității organismului.


Dacă doriți să cumparțăti produsele CoralClub® direct de la Centru CoralClub inregistrați-vă și deveniți Club Member.

Pentru inregistrare urmati link-ul de mai jos:

https://ro.coral-club.com/registration/?REF_CODE=779229792378&fbclid=IwAR1UcsoeHS0lM4asXJLEC-HgG4Y1oHNq6-wuOKdPfofAU-U2hj0wfuZQ2oo

Расk of life

  • Producători Coral Club
  • Cod produs: CC007
  • Disponibilitate: Pre-Order prin telefon
  • 370,00RON


Etichete: bioval, CoralClub, Расk of life, lifestyle pack