PRODUS NOU !!! scoarță de Lapacho, flori de mușețel, scorțișoară, amestec de ceai de cuișoare
Greutate netă: 40g (20 filtre de ceai x 2g)
Ingrediente: scoarță de lapacho (60%); flori de mușețel; scorțișoară; cuișoare
Din scoarta acestui copac se prepara ceaiul Lapacho care este apreciat in multe tari pentru proprietatile lui medicinale ce ajuta la vindecarea multor boli. Vechii incasi il numeau ,,Pomul Vietii”, avand in vedere ca acest copac traia sute de ani si putea creste inalt de pana la 30 m. In urma a numeroase studii, oamenii de stiinta au identificat si demonstrat proprietatile scoartei acestui copac Lapacho, astfel a fost numit ,,leacul pentru 100 de boli”.
Ceaiul Lapacho nu vindeca orice boala insa stimuleaza si grabeste procesul de vindecare alaturi de un tratament medical conventional.
Are numeroase proprietati medicinale, din care fac parte: cele analgezice, antiparazitare, antibacteriene, antioxidante, laxative, calmante, anticancerigene, antiinflamatorii si altele. Proprietatile sale vindecatoare sunt chiar mai mari decat ale ginsengului.
Ceaiul este recomandat persoanelor care sufera de paraziti intestinali sau de anumite infectii bacteriene, deoarece are efect antiparazitar si antibacterian, de distrugere a parazitilor, ciupercilor, bacteriilor si de crestere a imunitatii organismului. Este un bun remediu impotriva candidei, este considerat un foarte bun antibiotic natural.
Datorita elementelor sale active are capacitatea de a opri dezvoltarea tumorilor si de a reduce numarul de celule nesanatoase, astfel este recomandat bolnavilor de cancer pentru ca ajuta la imbunatatirea starii de sanatate a acestora.
In caz de durere, indiferent in ce parte a corpului apare, ceaiul de Lapacho are efect de calmare si de reducere a proceselor inflamatorii din organism (care apar la cei ce sufera de artrita sau din cauza rigidizarii arterelor).
Este un bun remediu si pentru afectiunile sistemului digestiv, ajuta la stimularea acestuia, la buna functionare a lui si elimina senzatia de greutate din intestin.
Previne imbatranirea prematura a organismului, deoarece este un antioxidant puternic, elimina toxinele, opreste activitatea radicalilor liberi (care afecteaza negativ ADN-ul si celulele. Stimuleaza producerea celulelor rosii din sange (este recomandat in cazuri de leucemie) si promoveaza transferul de oxigen in vasele de sange.
Daca se bea cate o cana pe zi, poate da uneori stari de greata datorita procesului de detoxifiere, in rest nu are efecte secundare. Nu trebuie consumat in exces, deoarece in caz contrar produce stari de diaree.
Mod de preparare a ceaiului Lapacho:
Se pune un filtru de ceai într-o cană și se toarna peste 200-300ml apă clocotită. Se lasă să stea așa 5 min. după care se scoate filtrul de ceai din apă și se bea. Se consumă fără zahăr, sau ate arome.
Este recomandat inainte de culcare, deoarece are efect calmant si nu contine cofeina.
Depozitare: În loc uscat, ferit de lumină, și de razele soarelui, până la o temperatură de 25 ° C
Etichete: bioval, viva natura, Amestec de Ceai Lapacho, bio, organic, natural