• BalanceOil Vegan, 200 ml

*In caz in care comandati taxa de transport este fix 32 Ron!!!!!!!

Un amestec premium, care conține micro-alge marine, bogate în EPA, DHA, SDA + GLA, polifenoli din măsline, ulei din semințe de echium și vitamina D3. Produsul nostru BalanceOil Vegan contribuie la protejarea celulelor de ruginire (oxidare) și reglează raportul  Omega 6:3, sprijinind funcția cerebrală normală, funcția cardiacă normală și sistemul imunitar.

Zinzino BalanceOil Vegan este un amestec sinergetic de ulei din micro-alge marine, ulei din semințe de echium, ulei extra-virgin de măsline culese înainte de maturitate şi vitamina D din sursă vegană. Acesta reglează şi menține nivelurile de EPA+DHA dar şi echilibrul dintre acizii graşi esenţiali omega 6:3 din organismul dumneavoastră. Uleiul din alge marine Schizochytrium sp. conține acizi graşi omega-3 (EPA şi DHA). Uleiul din semințe de echium este bogat în acizi graşi omega-3 (SDA şi ALA), omega-6 (GLA) şi omega-9 (OA). Uleiul extra-virgin de măsline culese înainte de maturitate conține acizi graşi omega-9 (OA) şi niveluri foarte ridicate de polifenoli.

Beneficii cheie

  • Funcție normală a creierului
  • Bun pentru inima dvs.
  • Bun pentru sistemul dvs. imunitar
  • Crește nivelurile de EPA şi DHA în organism într-un mod sigur şi eficient
  • Ajută la reglarea echilibrului Omega-6/Omega-3 la un raport normal
  • Crește nivelurile de polifenoli din organism pentru a proteja lipidele din sânge de stresul oxidativ
  • Susține o funcție normală a ochilor, valori normale ale trigliceridelor în sânge , valori normale ale tensiunii arteriale, valori normale ale calciului în sânge, sănătatea oaselor, funcționarea sistemului muscular, o dantură sănătoasă şi susţine diviziunea celulară


  INGREDIENTE
  Ulei de alge provenit din microalgele Schizochytrium sp., ulei extra-virgin de măsline presate la rece, ulei din semințe de echium, ulei de floarea-soarelui, aromă (extract de rozmarin), antioxidanți (extract bogat în tocoferoli, palmitat de ascorbil), vitamina D3 (colecalciferol derivat din extrase vegetale).

  O formulă sinergică

  FUNCŢIE A CREIERULUI

  Există mențiuni de sănătate care confirmă acțiunile benefice pe care EPA şi DHA le au asupra menținerii funcționării normale a creierului1 . În cazul gravidelor, DHA contribuie la dezvoltarea normală a funcțiilor cerebrale la făt şi la copilul alăptat la sân1 .

  BUN PENTRU INIMA DVS.

  Există mențiuni de sănătate care confirmă acțiunile benefice pe care EPA şi DHA le au pentru sănătatea inimii. Aceștia contribuie la funcționarea normală a aparatului cardiovascular2.

  BUN PENTRU SISTEMUL DVS. IMUNITAR

  BalanceOil conține vitamina D, extrem de importantă pentru sistemul imunitar deoarece contribuie la funcționarea normală a acestuia3 .

  DOVADA OBŢINERII ECHILIBRULUI ÎN 120 ZILE

  Laboratoarele noastre certificate au analizat peste 270.000 teste de sânge (ianuarie 2019) creând astfel cea mai mare bază de date din lume. S-a constatat că în absenţa consumului de suplimente alimentare de acizi graşi esenţiali omega 3, valoarea medie a raportului omega 6:3 este de 12:1 pentru ţările nord europene, 15:1 pentru Europa şi 25:1 pentru SUA. După 120 de zile, timp în care s-a administrat BalanceOil, echilibrul mediu s-a situat undeva sub 5:1 şi, în multe cazuri, sub 3:1.


  Sănătatea din produsele vegane

  VERSIUNE SCURTĂ

  Pot persoanele vegetariene şi vegane să obțină acizi grași omega-3 EPA şi DHA dintr-o dietă care nu conține pește? Pot aceștia să se bazeze pe alimente din plante ca de pildă semințele de in pentru a-şi asigura necesarul de acizi graşi omega 3 cu lanț lung? Da - şi nu. Organismul uman poate converti acizii grași omega-3 din sursă vegetală în EPA şi DHA, însă numai în mică măsură. Ratele de conversie tipice pentru femei sunt sub 5%, iar pentru bărbați sub 2%. Astfel, majoritatea persoanelor cu alimentație vegană şi vegetarienii nu obțin echilibrul omega-6/omega-3. Există însă în prezent o soluție simplă. Să identificăm sursa de unde peștii obțin omega-3: algele marine de apa rece. Aceste alge asigură lanțul pur şi lung de omega-3 - același cu cel din pești - care este însă în întregime vegan. Uleiul obţinut din aceste alge reprezintă ingredientul principal din BalanceOil Vegan de la Zinzino şi vă oferă toate beneficiile produsului standard BalanceOil obținut din ulei de pește. Produsul reglează cu grijă și menține atât nivelurile EPA+DHA, cât și raportul optim omega-6:3 din organism.

  VERSIUNEA LUNGĂ

  Iar acum toată lumea poate să obțină acest echilibru! Dietele vegane sunt deseori mai bogate în nutrienți ca de pildă fibrele, vitamina C şi fitochimicalele. Însă, din aceste diete lipsesc nutrienți esențiali ca de exemplu vitamina D şi acizii grași omega-3. Este astfel dificil pentru persoanele cu dietă vegană şi vegetariană să obțină echilibrul optim de omega-6/omega-3, şi la fel de dificil este să se asigure că au un aport suficient de EPA şi DHA pentru a se bucura de beneficiile acestor nutrienţi, confirmate de EFSA. În studiile efectuate pe segmente de populație s-a demonstrat că persoanele cu alimentație vegană au niveluri mai scăzute de acizi grași omega-3 în sânge decât cele care consumă produse animale.


  Persoanele cu alimentație vegană pot obține acești acizi grași esențiali omega-3 EPA și DHA consumând alimente îmbunătăţite nutritiv sau având mare grijă să includă în alimentație produse care conțin acești nutrienți, însă nu este deloc ușor. Efectul suplimentării cu ALA este nesemnificativ asupra creșterii concentrației de DHA în sânge, deoarece, chiar dacă ALA poate fi transformată intern în EPA și DHA, această conversie este în fapt ineficientă. Ratele tipice de conversie pentru femei sunt sub 5%, iar pentru bărbați sub 2%, astfel că problema persistă.

  Acum există însă o soluție simplă atât pentru persoanele cu o alimentație vegană, cât şi pentru vegetarieni şi pentru oricine dorește o alternativă la uleiurile de pește. Peștii îşi asigură aportul de acizi graşi omega-3 din algele marine de apa rece. Aceste alge reprezintă sursa de acizi graşi esenţiali omega-3 cu catenă lungă, care pot fi extrași și consumați de oameni.

  Zinzino BalanceOil Vegan conține acest ulei din alge marine cu omega-3 (EPA și DHA), dar şi ulei de floarea-soarelui bogat în acid oleic (HOSO) și ulei din semințe de echium cu un conținut ridicat de omega-3 (SDA și ALA), omega-6 (GLA) și omega-9 (OA). De asemenea, în componenţa sa intră şi uleiul extra-virgin de măsline culese înainte de maturitate, bogat în omega-9 (OA) cu niveluri foarte ridicate de polifenoli. Toate aceste ingrediente sunt completate de un adaos echilibrat din importanta vitamină D, obţinută dintr-o sursă 100% vegană

  Astfel, uleiul vegan vă oferă toate beneficiile produsului nostru BalanceOil obținut din ulei de pește. Zinzino BalanceOil Vegan este testat, protejat, eficient, reglează cu grijă și menține atât nivelurile EPA+DHA, cât și raportul optim omega-6:3 din organism. În sfârșit, toată lumea poate acum să obțină echilibrul optim!


  Ingredientele esențiale

  ULEI DIN ALGE

  Uleiul extras din microalgele marine Schizochytrium sp. este o sursă bogată de acizi grași omega-3, acid eicosapentaenoic (EPA) și acid docosahexaenoic (DHA). Ca alternativă vegetariană la uleiul de pește, acesta este primul produs vegetarian cu EPA/DHA care oferă o alternativă bio la uleiul de pește tradițional. Produs într-o unitate acreditată FDA şi supusă controalelor riguroase, acest produs este foarte concentrat și consistent. Uleiul din alge conține de asemenea cantități reduse de ulei de floarea-soarelui bogat în acid oleic, extract de rozmarin pentru aromă, palmitat de ascorbil (derivat din porumb nemodificat genetic) și tocoferoli (extrași din uleiuri vegetale din plante nemodificate genetic), care asigură stabilitatea produsului.

  ULEI DIN SEMINȚE DE ECHIUM

  Uleiul din semințe de echium (din plante care nu conțin OMG - organisme modificate genetic) este bogat în acizi grași omega-3 SDA și ALA, acizi graşi omega-6 GLA și acizi graşi omega-9 OA. O alegere minunată pentru vegetarieni și vegani, uleiul din semințe de echium conține un raport ideal de acizi grași. În primul rând, nivelul de omega-3 este dublu comparativ cu cel de omega-6 și omega-9. Prin urmare, se ajunge la un echilibru perfect între omega-6 și omega-3. Acest lucru diferențiază produsul nostru de majoritatea uleiurilor vegetariene - care conțin prea mult omega-6. În al doilea rând, uleiul din semințe de echium conține SDA, un acid gras omega-3 rar întâlnit, care are un raport de conversie în EPA de cinci ori mai mare decât ALA, acidul gras vegetal omega-3 cel mai des întâlnit (de ex. în semințele de in). Dar asta nu e tot. Uleiul din semințe de echium conține de asemenea și prețiosul acid gras omega-6 GLA, cu rol benefic în restabilirea echilibrului hormonal și menținerea sănătății pielii!

  ULEIUL DE MĂSLINE

  BalanceOil conține un ulei special, extra-virgin de măsline Picural din Spania, nemodificate genetic, culese înainte de maturitate şi presate la rece. Bogat în omega-9 (OA), a fost selectat în special datorită conținutului său ridicat de polifenoli (peste 350 mg/kg)5 . Polifenolii sunt antioxidanţi puternici cu numeroase efecte benefice. Aceștia protejează BalanceOil în flacon şi, la fel de important, în corpul dumneavoastră.

  VITAMINA D3

  Vitamina D3 (colecalciferol) pe care o folosim în produsele noastre provine exclusiv din surse vegane, din plante speciale, cultivate organic, cunoscute sub denumirea de licheni. Acestea pot acumula cantități însemnate de substanțe nutritive benefice, inclusiv vitamina D3. Vitamina D3 este extrasă iar apoi i se adaugă o cantitate mică de ulei de cocos. Vitamina D3 provine dintr-o sursă vegană certificată și, bineînțeles, nu conține OMG (organisme modificate genetic).

  In legatura cu informatii sau intrebari legate de utilizare,  sunati la 
  Dna. Monika nr. tel:+40 771072715  sau e-mail:  m_monika24@yahoo.com

  BalanceOil Vegan, 200 ml

  • Producători ZINZINO
  • Cod produs: ZZ004
  • Disponibilitate: În Stoc
  • 380,00RON


  Produse asemănătoare

  BalanceOil, 300 ml

  BalanceOil, 300 ml

  *In caz in care comandati taxa de transport este fix 32 Ron!!!!!!!Un amestec premium, care conține u..

  285,00RON

  BalanceOil Orange Lemon Mint, 100 ml

  BalanceOil Orange Lemon Mint, 100 ml

  *In caz in care comandati taxa de transport este fix 32 Ron!!!!!!!Un amestec premium, care conține u..

  95,00RON

  BalanceOil AquaX, 300 ml

  BalanceOil AquaX, 300 ml

  *In caz in care comandati taxa de transport este fix 32 Ron!!!!!!!Formulă solubilă în apă, perfectă ..

  335,00RON

  Pachet 1 BalanceOil 300 ml

  Pachet 1 BalanceOil 300 ml

  Pachetul cuprinde 3 buc. de BalanceOil de 300 ml....Pentru detalii despre BalanceOil click aici!!!!I..

  780,00RON

  Zinzino Balance Test

  Zinzino Balance Test

  Dobândiți o viziune unică asupra echilibrului Omega 6:3 al corpului dvs. și vedeți rezultate individ..

  560,00RON

  Pachet 3. BalanceOil 300ml

  Pachet 3. BalanceOil 300ml

  Pachetul contine:8 buc. de BalanceOil de 300 ml.1 buc. de BalanceOil de 100 ml.1 buc. de BalanceOil ..

  2.150,00RON