• Ca-Mg Complex - 90 compr.

Complexul Ca-Mg este un produs care ajută la menţinerea echilibrului de calciu şi magneziu în organism, îmbunătăţeşte schimbul de calciu şi magneziu și optimizează procesele vitale legate de metabolismul substanţelor minerale.

Complexul Ca-Mg exercită acțiune benefică asupra sănătății prin:

• îmbunătățirea schimbului de calciu și magneziu și schimbului altor minerale;

• optimizearea funcțiilor sistemelor vitale ale organismului;

• întărirea oaselor, reglarea contractării și relaxării mușchilor.


Calciu reprezintă unul dintre elementele esențiale din organismul nostru responsabil de funcționarea tuturor sistemelor. Este componenta de bază a scheletului osos, asigurând funcția de structură în organism.

Calciul contribuie la contractarea mușchilor scheletici și a musculaturii netede, iar magneziul are acțiune opusă prin combaterea spasmelor și relaxarea mușchilor. Totodată, magneziul asigură eliberarea energiei celulare АТP, reglează tonusul musculaturii netede (vasele, intestinul, vezica biliară și vezica urinară etc.) și contribuie la combaterea stresului.

Siliciul (planta coada calului) contribuie la absorbția calciului și a peste 70% din alte elemente (fosfor, fluor, sulf, magneziu, sodiu etc.), împiedicând apariția osteoporozei. În cazul deficitului de siliciu, în organism se îngreunează asimilarea tuturor mineralelor și vitaminelor.

Borul este elementul care îmbunătățește în mod esențial procesele de schimb la nivelul elementelor de bază: magneziu, calciu și fluor. Participă la procesul de transformare al vitaminei D în forma sa mai activă, alături de siliciu și vitaminele К și D3 crește coagularea sângelui și îmbunătățește metabolismul calciului, magneziului și fosforului, împiedicând eliminarea acestora prin rinichi.

Vitaminele К și D3 participă la schimbul de substanțe în oase și în țesutul conjunctiv. Participă la asimilarea și utilizarea calciului în stadiile incipiente ale formării țesutului osos și asigură interacțiunea între calciu și magneziu.


Recomandări Supliment alimentar  pentru sustinerea sanatatii sistemului osos prin menţinerea echilibrului de calciu şi magneziu în organism, îmbunătăţeşte schimbul de calciu şi magneziu și optimizează procesele vitale, legate de metabolismul substanţelor minerale.


Mod de utilizare – cate 2 capsule de 1-2 ori pe zi, la masa sau la recomandarea specialistului. Suplimentele alimentare completează aportul nutrienților din regimul alimentar zilnic și sunt parte integrantă a modului sănătos de viață.

Compozitie: Calciu (maleat şi citrat), magneziu (maleat şi citrat), siliciu (din extract de coada-calului), bor (din acid boric), vitamina К, vitamina D3, excipienţi (fosfat de calciu, acid stearic, dioxid de siliciu, stearat de magneziu).

Dacă doriți să cumparțăti produsele CoralClub® direct de la Centru CoralClub inregistrați-vă și deveniți Club Member.

Pentru inregistrare urmati link-ul de mai jos:

https://ro.coral-club.com/registration/?REF_CODE=779229792378&fbclid=IwAR1UcsoeHS0lM4asXJLEC-HgG4Y1oHNq6-wuOKdPfofAU-U2hj0wfuZQ2oo
Ca-Mg Complex - 90 compr.

  • Producători Coral Club
  • Cod produs: CC040
  • Disponibilitate: Pre-Order prin telefon
  • 95,00RON


Produse asemănătoare

First Food Colostrum

First Food Colostrum

Colostrul este sursa naturală a tuturor componentelor necesare pentru formarea imunităţii, menţinere..

147,00RON

B-Korunga 90 tabs.

B-Korunga 90 tabs.

Concentrat simbiotic de probiotice de origine naturală și zinc pentru îmbunătățirea microflorei inte..

58,00RON