• Ciuperca BIO Coprinus comatus macinat 40 gr

Ambalare: pulbere în plic aromatizat etanș

Greutate netă: 40 g pulbere de Coprinus comatus.

Ingrediente: pulbere de Coprinus comatus măcinată, cultivată în condiții ecologice

PULBEREA NOASTRĂ CONȚINE ATÂT CORPUL FRUCTIFER AL CIUPERCII CÂT ȘI SPORII EI!

INGREDIENTE NATURALE, ÎN FORMĂ NATURALĂ!

Ingrediente: pulbere de Coprinus comatus măcinată, cultivată în condiții ecologice

Ambalare: pulbere în plic aromatizat etanș

Origine: pulbere de ciuperci cultivate și uscate în Ungaria.

Mod de consum recomandat: de două ori pe zi, amestecați o linguriță mică (2 g) cu mâncare sau băuturi.

Termen de valabilitate: până la data inscripționată pe ambalaj.

Coprinus comatus își are habitatul natural în pajiști, dar se poate întâlni și în grădini. Pălăria sa albă cu suprafață solzoasă și formă alungită îl deosebește clar de alte ciuperci. După maturizare, Coprinus comatus se descompune într-o substanță neagră asemănătoare cu cerneala, de unde provine și numele său.

Din ce ingrediente este făcută pulberea de Coprinus comatus?

Valoare nutritivă per 100 g de produs: Energie 582 KJ, 137 Kcal; Grăsime 0,8g (din care grăsimi saturate 0,2 g); Carbohidrați 12,2g (din care zaharuri 1,2g); Proteine 20,3 g; Sare 0,2 g. Valorile din tabelul nutrițional sunt orientative, variații pot apărea.

Coprinus comatus conține numeroase minerale și oligoelemente, cum ar fi potasiu, sodiu, magneziu, fier, calciu, mangan, zinc și cupru. Dintre vitamine, conține în cantități mari vitamina C, vitaminele B1 și B2 și niacina.

Cum se consumă?

Pentru infuzie: puneți o jumătate de linguriță mică de pulbere de ciuperci într-o ceașcă de cafea, apoi adăugați apă fiartă (aproximativ 0,5-1 dl), lăsați să stea, iar când se răcește, consumați. Puteți adăuga scorțișoară după gust.

Se poate prepara și sub formă de ceai. Efectul poate fi intensificat prin adăugarea de ceai verde și scorțișoară.

Consumul este recomandat după mese.

În cazul utilizării medicamentelor pentru diabet sau insulinei, așteptați o jumătate de oră înainte de a consuma pulberea de ciuperci.

Cât ar trebui să consumăm din pulberea de Coprinus comatus?

În cazuri mai puțin severe, se consumă o dată pe zi o jumătate de linguriță mică!

În cazuri mai severe, se consumă după mesele principale, dar cel puțin de două ori pe zi și în doze de 2x 1 linguriță mică!

Întrebări ale clienților:

Lichidul fierbinte nu distruge substanțele active din ciuperci? Substanțele active din ciuperci nu sunt sensibile la temperaturi ridicate. De fapt, mediul fierbinte ajută la procesul de asimilare în corpul nostru.

Cât ar trebui să consum din pulberea de ciuperci? O linguriță rasă sau plină? Deoarece vorbim de un produs natural, nu este esențială o dozare la miligram exact.

Ce spun literaturile de specialitate despre Coprinus comatus:

Conform legislației UE și maghiare în vigoare, suplimentelor alimentare și niciunui alt aliment (de exemplu, usturoi) nu li se poate atribui efecte terapeutice, astfel că cele descrise mai jos nu se aplică produselor Biogomba și Dr. Ganolife ale Gyöngyösi și Társai Kft, precum și altor suplimente alimentare și produse alimentare de la alte companii.

Coprinus comatus și sindromul metabolic

Sindromul metabolic este boala secolului XX, asociată cel mai mult cu obiceiurile noastre alimentare proaste, rezultând în frecvența crescută a bolilor cardiovasculare.

Acești pacienți sunt obezi, cu tensiune arterială, valori ale lipidelor din sânge și niveluri de zahăr din sânge ridicate.

Un studiu sugerează că Coprinus comatus ar putea reduce nivelul zahărului din sânge la animalele mici care prezintă simptome metabolice.

Cum ar trebui să consumăm Coprinus comatus?

Efectele menționate mai sus se manifestă doar dacă consumăm regulat această ciupercă. Pentru acest scop, este necesar consumul zilnic de 100-200 g de ciuperci proaspete sau 1-2 g de ciuperci uscate, sub formă de pulbere.

Pulberea de ciuperci se poate consuma amestecată în iaurt, mâncare sau băuturi.

Ciupercile proaspete se pot aburi rapid și congela în porții zilnice. După fierbere, se pot conserva.

Această ciupercă medicinală se poate consuma sub formă de pulbere în cantitățile zilnice necesare.

De ce merită să consumăm Coprinus comatus?

Coprinus comatus (cunoscut și sub numele de Ciuperca Petrence, denumirea latină Coprinus comatus) a devenit din ce în ce mai popular în ultimii ani printre adepții alimentației sănătoase, și nu întâmplător. Dar să vedem de ce merită să fie consumată regulat de oamenii secolului XXI! Coprinus comatus conține multe substanțe utile, astfel că consumul regulat al acestei ciuperci poate fi doar sănătos pentru toată lumea. Ce substanțe utile conține Coprinus comatus?

AVERTISMENT!

Consumul nu este recomandat persoanelor alergice la ciuperci și spori de ciuperci!

Diferitele ciuperci medicinale sunt alimente care nu sunt potrivite pentru tratarea bolilor de sine stătător, dar pot completa terapia medicală pentru anumite probleme și ne pot ajuta să ducem o viață mai sănătoasă!

Ciuperca BIO Coprinus comatus macinat 40 gr

  • 70,00RON