• Coral Chlorella -180 buc

„Coral Chlorella” este un produs dezvoltat pe baza microalgei chlorella, care se deosebeşte printr-o compoziţie biologică unică, prin proprietăţi antioxidante şi detoxifiante, prin capacitatea de a optimiza activitatea sistemului imunitar şi procesul digestiv. 

Din punct de vedere al valorii nutritive, alga unicelulară chlorella nu este mai puţin valoroasă decât carnea sau cerealele. Conţinutul de proteine din chlorella este de peste 50% în comparaţie cu cele 12% conţinute în grâu, datorită   citoplasmei sale care este alcătuită pe jumătate din proteine. 

Conform cercetărilor efectuate de către biochimişti, chlorella este o excelentă sursă de proteine pentru persoanele care nu pot sau nu doresc să introducă în alimentaţie  carnea. Chlorella conţine  beta-caroten, vitamine (В9, В12, Е, С), aminoacizi şi substanţe minerale, ceea ce reprezintă un complex de componente necesare pentru o alimentaţie echilibrată.

Cercetările savanţilor americani au evidenţiat proprietăţile detoxifiante ale algei chlorella. Conform rezultatelor obţinute, eliminarea din corp a pesticidelor, elementelor grele, precum uraniul, mercurul, plumbul se intensifică în cazul administrării algei chlorella. Efectul extraordinar se datorează factorilor de creştere din compoziţia algei, care apără celulele împotriva acţiunii diverselor substanţe toxice.


Chlorella se deosebeşte de restul algelor prin rezerva crescută de clorofilă. S-a stabilit că microalga conţine de 5-10 ori mai multă clorofilă decât spirulina sau lucerna. Clorofila este extrem de eficientă în combaterea anemiei: pătrunzând în circuitul sanguin, ea suplimentează sângele cu oxigen şi se transformă în hemoglobină.


Chlorella exercită acţiune benefică asupra procesului digestiv datorită normalizării secreţiei sucului gastric şi este o resursă nutritivă pentru microflora benefică, stimulând creşterea acesteia. Materialul fibros din care sunt formaţi pereţii celulelor algei îmbunătăţeşte funcţiile intestinului, combate indigestia şi exercită acţiune cicatrizantă. Complexul de acizi nucleinici, aminoacizi şi peptide care se găsesc în compoziţia acestui material, răspunde de procesul antimutaţional în ţesuturi şi refacerea acestora.

Chlorella contribuie la stimularea factorilor de protecţie ai organismului, la procesul de producere al proteinei antivirale - interferonul, exercită acţiune benefică împotriva citomegalovirusului şi virusului Epstein-Barr. Datorită acestor proprietăţi anihiliează multe infecţii.


Recomandări:

  • profilaxia disbacteriozei, afecţiunilor tractului gastrointestinal, anemiei
  • se recomandă în calitate de supliment fortifiant, vitaminizant, tonifiant
  • se recomandă persoanelor cu sănătatea slăbită, persoanelor vârstnice, locuitorilor marilor oraşe, persoanelor care lucrează în medii nocive, fumătorilor, persoanelor care consumă alcool în exces.

Mod de administrare:

În calitate de supliment alimentar, câte 2 comprimate de 3 ori pe zi, mestecate înainte de masă sau conform recomandărilor specialistului. Suplimentele alimentare completează aportul nutrienților din regimul alimentar zilnic și sunt parte integrantă a modului sănătos de viață.

Produs natural cu conţinut crescut de proteine fabricat pe baza micro-algei chlorella

Posedă proprietăţi crescute antioxidante şi detoxifiante

Imbunătăţeşte digestia, fortifică imunitatea

Dacă doriți să cumparțăti produsele CoralClub® direct de la Centru CoralClub inregistrați-vă și deveniți Club Member.

Pentru inregistrare urmati link-ul de mai jos:

https://ro.coral-club.com/registration/?REF_CODE=779229792378&fbclid=IwAR1UcsoeHS0lM4asXJLEC-HgG4Y1oHNq6-wuOKdPfofAU-U2hj0wfuZQ2oo


Coral Chlorella -180 buc

  • Producători Coral Club
  • Cod produs: CC009
  • Disponibilitate: Pre-Order prin telefon
  • 100,00RON


Etichete: bioval, CoralClub, Coral Chlorella, aminoacizi