Coral Detox Plus este o versiune îmbunătățită a pachetului Coral Detox. Noul kit reprezintă un complex esențial pentru o detoxifiere eficientă a organismului, pentru protejarea celulelor, creșterea vitalității și întărirea sistemului imunitar.

Pachetul asigură protecție sporită împotriva efectelor toxice și ajută la menținerea unui nivel ridicat de energie!

Set-ul include: „Asimilator” (90 capsule), „H-500” (60 capsule), „Coral-Mine ” (30 plicuri), „Coral Lecithin” (120 capsule), „Coral Alfalfa” (120 capsule), „PentoKan” 2 buc. (20 comprimate efervescente).

„Assimilator” reprezintă un complex de enzime de origine vegetală cu conținut de vitamine A şi D care favorizează digestia produselor alimentare şi reduce formarea toxinelor.

„H-500” este un antioxidant, o sursă de energie care asigură protecție împotriva radicalilor liberi și a stresului oxidativ și deține un rol important în procesul de producție al energiei celulare.

„Coral-Mine” reprezintă o compoziție minerală din coralul natural de apă adâncă, scleractinia, care normalizează echilibrul mineral din organism și favorizează eliminarea toxinelor solubile în apă.

“Coral Lecithin” este o sursă de fosfolipide naturale (lecitină), protejează membranele celulare împotriva acțiunii distructive a toxinelor și favorizează refacerea celulelor hepatice.

„PentoKan” este o combinație unică de potasiu, vitamina C și riboză care ajută la menținerea unui nivel ridicat a energiei și a capacității de muncă, contribuie la optimizarea metabolismului intracelular și ajută la menținerea sănătății inimii.

„Coral Alfalfa” este un complex de componente de plante care măresc vitalitatea și ajută la menținerea stării generale de sănătate. Alfalfa ajută la rezolvarea rapidă a intoxicațiilor, tulburărilor digestive și a altor tulburări ale organelor interne.


Dacă doriți să cumparțăti produsele CoralClub® direct de la Centru CoralClub inregistrați-vă și deveniți Club Member.


Pentru inregistrare urmati link-ul de mai jos:

https://ro.coral-club.com/registration/?REF_CODE=779229792378&fbclid=IwAR1UcsoeHS0lM4asXJLEC-HgG4Y1oHNq6-wuOKdPfofAU-U2hj0wfuZQ2oo

Coral Detox Plus

  • Producători Coral Club
  • Cod produs: CC001
  • Disponibilitate: Pre-Order prin telefon
  • 615,00RON


Etichete: bioval, CoralClub, detox, lifestyle pack