• Coral Detox

Coral Detox reprezină un complex esențial pentru o detoxifiere eficientă a organismului.

Complexul conține 4 produse: “Assimilator” (90 capsule), “Н-500” (60 capsule), “Coral-Mine” (30 pliculețe), “Coral Lecithin” (120 capsule).

“Assimilator” reprezintă un complex de enzime de origine vegetală cu conținut de vitamine A şi D care favorizează digestia produselor alimentare şi reduce formarea toxinelor.

“Н-500” este un antioxidant, o sursă de energie care asigură protecție împotriva radicalilor liberi și a stresului oxidativ și deține un rol important în procesul de producție al energiei celulare.

“Coral-Mine” reprezintă o compoziție minerală din coralul natural de apă adâncă, scleractinia, care normalizează echilibrul mineral din organism și favorizează eliminarea toxinelor solubile în apă.

“Coral Lecithin” este o sursă de fosfolipide naturale (lecitină), protejează membranele celulare împotriva acțiunii distructive a toxinelor și favorizează refacerea celulelor hepatice.


Coral Detox reprezintă o abordare complexă care asigură eliminarea naturală a toxinelor din organism, sănătatea celulelor și activitatea şi longevitatea acestora pentru o perioadă îndelungată de timp!


Dacă doriți să cumparțăti produsele CoralClub® direct de la Centru CoralClub inregistrați-vă și deveniți Club Member.


Pentru inregistrare urmati link-ul de mai jos:

https://ro.coral-club.com/registration/?REF_CODE=779229792378&fbclid=IwAR1UcsoeHS0lM4asXJLEC-HgG4Y1oHNq6-wuOKdPfofAU-U2hj0wfuZQ2oo

Coral Detox

  • Producători Coral Club
  • Cod produs: CC002
  • Disponibilitate: Pre-Order prin telefon
  • 445,00RON


Etichete: bioval, CoralClub, detox, lifestyle pack