• Coral Zinc 15 - 100 compr.

„Coral Zinc” este un produs unic după diapazonul funcţiilor sale, exercitând o influenţă favorabilă asupra fortifierii sănătăţii: este esenţial pentru funcţionarea timusului şi sistemului imunitar, împiedică instalarea stărilor de imunodeficienţă, exercită acţiune antivirală, menţine echilibrul hormonal ala organismului, împiedicând apariţia adenomului de prostată, a afecţiunilor pielii, este eficient în susţinerea tratamentului acneei.

Produsul conţine gluconat de zinc, care se asimilează mult mai bine şi mai uşor de către organism, fără a avea efecte adverse, respectă standardele superioare de calitate, fiind recomandat pentru toate grupele de vârstă.

Sursele de zinc în alimentaţie sunt reprezentate de carnea de vită, ficat, produsele mării, germenii de grâu, făina de ovăz, morcovi, mazăre, spanac, nuci.

Organismul unui adult conţine 1,5–3 g de zinc. Zincul se regăseşte în toate organele şi ţesuturile, dar cea mai mare cantitate se conţine în prostată, spermă, piele, păr, ţesutul muscular şi celulele sanguine.

Microelementul zinc participă la diverse forme de schimb, inclusiv la schimbul de proteine, de aceea este necesar pentru desfăşurarea normală a multor procese biochimice. Acest element este necesar pentru sinteza de proteine, inclusiv a celei de colagen şi pentru formarea oaselor.

Zincul participă la procesele de divizare şi diferenţiere celulară, la formarea imunităţii celulelor-T, la funcţionarea a zeci de enzime, a insulinei în pancreas.

Zincul contribuie la absorbţia vitaminei E şi menţinerea normală a concentraţiei acestei vitamine în sânge, reglează procesul de hemopoeză.

Zincul joacă un rol esenţial în procesul de regenerare a pielii, creşterea părului şi unghiilor, secreţia glandelor sebacee, întrucât participă la sinteza de proteine.

Este important pentru prelucrarea alcoolului de către organism, de aceea insuficienţa de zinc poare creşte predispoziţia la alcoolism.

Acţionează în sinergie cu vitaminele А şi В6, exercitând asupra întregului organism un efect de refacere.


„Coral Zinc” exercită acţiune benefică asupra sănătăţii:

• asigură o susţinere completă a sistemului imunitar şi endocrin;

• optimizează schimbul de substanţe;

• îmbunătăţeşte starea tegumentelor.

Recomandări

  • Susţinerea completă a sistemului imunitar şi endocrin;
  • Optimizarea schimbul de substanţe;
  • Îmbunătăţirea starea tegumentelor.

Mod de administrare – 1 comprimat pe zi, la masa sau la recomandarea specialistului. Suplimentele alimentare completează aportul nutrienților din regimul alimentar zilnic și sunt parte integrantă a modului sănătos de viață. Administrarea produsului la femeile insarcinate sau care alapteaza se face numai la recomandarea medicului.  

Dacă doriți să cumparțăti produsele CoralClub® direct de la Centru CoralClub inregistrați-vă și deveniți Club Member.

Pentru inregistrare urmati link-ul de mai jos:

https://ro.coral-club.com/registration/?REF_CODE=779229792378&fbclid=IwAR1UcsoeHS0lM4asXJLEC-HgG4Y1oHNq6-wuOKdPfofAU-U2hj0wfuZQ2oo
Coral Zinc 15 - 100 compr.

  • Producători Coral Club
  • Cod produs: CC054
  • Disponibilitate: Pre-Order prin telefon
  • 53,00RON