Sucul de grâu verde liofilizat sub formă de capsule VEGANE

42 capsule

Grâul verde este considerat de mulţi unul din alimentele cele mai hrănitoare, cu cele mai multe caracteristici terapeutice, având în vedere că pe lângă clorofilă, acesta are şi multe minerale, proteine, enzime active şi vitamine. Beneficiile sale terapeutice cuprind prevenirea mai multor boli, întărirea sistemului imunitar, îmbunătăţirea necesarului de oxigen din organism, detoxifierea organismului, creşterea apetitului, îmbunătăţirea digestiei, alinarea durerilor de stomac, iar în cazul anumitor tipuri de cancer, acestea ajută la întărirea sistemului imunitar şi în lupta împotriva bolii.

Sucul de grâu verde este obţinut prin liofilizare, adică prin congelare bruscă, ceea ce asigură o durată de viaţă mai îndelungată la raft a acestui suc, păstrează activitatea biologic a substanţelor sensibile la temperatură şi în acelaşi timp şi caracteristica de solubilitate, astfel, toate enzimele şi vitaminele rămân în produsul final. Ne achiziţionăm materiile prime din cele mai bune surse verificate şi încercăm să culegem cele mai ecologice produse cu putinţă. Nu apelăm la nicio substanţă artificial, potenţiatori de arome sau coloranţi în faza de procesare, iar produsele noastre nu conţin conservanţi.

Consumat într-o dietă echilibrată, acest produs duce la îmbunătăţiri spectaculoase, oferă multă energie, întăreşte sistemul imunitar, crescându-ne forţa şi rezistenţa.


Când se recomandă consumul acestuia?

  • Previne bolile
  • Contribuie la hematogeneză
  • Îmbunătăţeşte oxigenarea
  • Detoxifică
  • Oboseală şi epuizare
  • Întăreşte sistemul imunitar
  • Probleme de digestive, alte probleme stomacale
  • Creşte apetitul în caz de lipsă de poftă de mâncare
  • Probleme cu greutatea
  • Contribuie la alcalinizare
  • În caz de tumori, ajută la restabilirea sistemului imunitar
  • Înainte, în timpul şi după chimioterapie


Ce conţine sucul de grâu verde?

Vitamine: A, B1, B2, B3, B5, B6, B10, B17, C, E, F, K

Minerale: toate mineralele necesare organismului uman (peste 90 de tipuri)

Enzime care au următoarele efecte: neutralizarea radicalilor liberi, descompunerea grăsimii, sprijinirea hematogenezei, sprijinirea digerării proteinelor şi amidonului, încetinirea procesului de îmbătrânire, etc.

Aminoacizi: conţine toţi aminoacizii necesari, esenţiali pentru organismul uman, în proporţia potrivită (proteinele conţin aminoacizi)

Clorofilă: responsabilă pentru culoarea verde a plantelor, însă nu acesta este motivul pentru care este cel mai important pentru organism. Clorofila ajută la formarea hemoglobinelor, contribuind astfel la oxigenare. Este cunoscută şi ca antioxidant şi agent de detoxifiere puternic.

PREMIUM LINE - Freeze-dried wheatgrass juice in a VEGAN capsule - 42 days dose package

  • 178,00RON