ADMINISTRARE Doza zilnică: 1 buc. Hidrofil capsulă de ulei (maro) + 1 buc. Hidrofil capsulă-praf vegană rezistentă la acid gastric (portocaliu) + 5 ml (4,3 g) praf complementar solubil în apă + 15 picături din picăturile de colină

Sugestie de consum: Uleiul Lipofil și capsulele-praf Hidrofil: Luați câte 1 buc. din cele două tipuri de capsule, în timpul mesei, de preferință la micul dejun sau la prânz, dar nu la cină. Acestea pot fi administrate atât simultan, cât și separat. Se întâmplă foarte rar, dar în cazul în care conținutul ridicat de vitamine și minerale al capsulei ar cauza o senzație de disconfort în sistemul digestiv, se recomandă ca aceasta să fie luată chiar înainte de masă.

Praf complementar solubil în apă: Pentru maximizarea efectivității, cel mai bine este să se consume în mai multe porții (de ex.: 5x1 ml sau 2x2,5 ml), dar doza zilnică totală poate fi luată și deodată. În cutie găsiți o lingură pentru măsurat. În cazul în care decideți să luați produsul deodată sau în 2 porții, se recomandă să faceți asta la masă sau imediat după; dacă alegeți varianta ideală, cea în care îl consumați în mai multe porții, produsul poate fi luat oricând. Dacă aveți stomacul sensibil sau aveți o cantitate mică de acid gastric, luați produsul în mai multe porții (de ex.: 5x1 ml).

Picături de colină: Vă recomandăm să luați 15 picături pe zi. Se pot administra și deodată, dar și împărțite în porții pentru tot parcursul zilei. La masă sau în afara meselor. Se pot adăuga oricărei băuturi sau se pot picura pe mâncare. Nu le consumați ca atare, întrucât au un gust puternic! Nu prezintă sensibilitate la căldură, deci pot fi adăugate și în alimente fierbinți. Datorită gustului sărat, picăturile pot înlocui o parte din sarea adăugată în mâncare.

Toate produsele (capsule + praf solubil în apă + picături) pot fi luate și împreună, la oricare dintre mese, dar în cazul în care aveți un sistem digestiv sensibil și/sau doriți să maximizați efectul produsului, merită să împărțiți praful solubil în apă în mai multe porții.

Produsul Multivitamine GAL+ a fost dezvoltat în lumina celor mai recente cercetări, având mereu în vedere naturalețea. De aceea, produsul conține toate vitaminele, mineralele și oligoelementele într-o formă, cantitate și proporție ideale, într-o formulă similară cu modul în care acestea ar putea fi obținute printr-o dietă variată, bogată în nutrienți. Fiecare dintre aceste substanțe active se regăsește în forma în care apar în natură, o parte considerabilă este extrasă din plante medicinale și mirodenii (bio) care provin din culturi organice, motiv pentru care conține și acei co-factori, a căror prezență în aceste plante – alături de vitamine/minerale – nu este deloc întâmplătoare. În ceea ce privește cantitățile, am considerat ca fiind important ca doza zilnică recomandată să conțină în mod sigur doza considerată a fi efectivă, dar nu depășesc în niciun caz doza naturală, adică acea cantitate pe care prin alimentație nu ați fi putut să o garantați în niciun fel. De aceea, acolo unde observăm că produsul conține sute sau chiar mii% din DZR (doza zilnică recomandată în mod oficial), nu trebuie să vă speriați (de ex., și o mână de scoici conține aprox. 2000% din doza de vitamina B12 recomandată în mod oficial și totuși, ar fi chiar foarte sănătos să se consume în fiecare zi așa o cantitate de scoici sau de vitamina B12). Doza zilnică recomandată adesea reprezintă maidegrabă „cantitatea minimă necesară pentru a supraviețui”, în mod oficial așa și ar trebui să fie numită. DZR reprezintă extrem de rar doza cu adevărat ideală.

Ce nu conține acest produs?

Poate fi surprinzător, dar este cel puțin la fel de important și ceea ce nu conține un produs, nu doar ceea ce conține… Tocmai acest lucru ne-a făcut să creăm acest nou complex de multivitamine, pentru că am observat că în întregul UE nu există niciun complex de multivitamine care să nu conțină cel puțin un ingredient care pe semnatarul acestui articol l-ar face, cu siguranță, să nu dorească să îl consume nici măcar dacă ar fi plătit pentru asta (și aici este vorba despre diverșii excipienți, ci în primul rând despre formele proaste ale substanțelor active sau chiar a cantităților excesive ale acestora).

Susținerea absobției

Deși toate formele de substanțe active utilizate au, din start, o absorbție excelentă, aceasta a fost accentuată și cu BioPerine®. Totodată am avut grijă să nu amestecăm ingrediente solubile în apă și liposolubile, astfel încât acestea să poată fi separate, în matrixul care le asigură o utilizare și o stabilitate ideală:

Unele dintre ingredientele solubile în apă (hidrofile) se află într-o capsulă vegană rezistentă la acid gastric, care va reuși să treacă intact prin stomac, direct până la punctul ideal de absorbție, în intestinul subțire și apoi în colon. Ingredientele mai puțin delicate, necesare în cantități mai mari, au fost adăugate la praful solubil în apă și în picăturile pe bază de apă.

Ingredientele solubile în grăsime (lipofile) se află într-o capsulă de ulei, dizolvate în concentrat de ulei de pește GoldenOmega®, stabilizate cu tocoferoli / tocotrienoli naturali și cu extract de salvie grecească.

Vitamina B9, atât de importantă, este conținută numai sub formă de folat metil activ, care se regăsește în corpul nostru, și deloc în forma sa obișnuită de acid folic, care este o substanță cumulativă și străină față de natură, a cărei nivel este corelat cu numeroase boli. Este o rușine faptul că se regăsește în aproape toate preparatele, chiar și în vitaminele dedicate femeilor însărcinate (chiar dacă există și folat metil alături, tot este o problemă dacă este prezent și acidul folic).

În afara ingredientelor obișnuite într-un complex de multivitamine, complexul nostru conține și și o cantitate mare de magneziu, colină, taurină, siliciu derivat din bambus, vitamina K1 și K2, precum și acizi grași omega-3 naturali cu lanț lung (EPA, DHA, DHA), în formă naturală (TG), obținut de la pești mărunți care trăiesc în sălbăticie și care au fost pescuiți într-o formă prietenoasă cu mediul înconjurător.

GAL+ Multivitamin

  • 230,00RON


Produse asemănătoare

GAL Vitamina K-komplex Forte- 1000mcg K-komplex

GAL Vitamina K-komplex Forte- 1000mcg K-komplex

GAL Vitamina K-komplex Forte- 1000mcg K-komplex - 60 dozaVitamina K complex are rol principal în urm..

85,00RON

GAL Vitamina C - complex

GAL Vitamina C - complex

GAL C-complex, Vitamina C 1333mg cu extract de sâmburi, coajă de struguri si bioflavonoiziAcest prod..

70,00RON

GAL Peptide de Colagen din Vita - 300 gr

GAL Peptide de Colagen din Vita - 300 gr

GAL Peptide de Colagen din Vita - 300 grBeneficiile colagenului pentru organism Colagenul este ..

73,00RON