Pe lângă materia primă din creșterea animalelor extrem de blândă, peptidele GAL de colagen bovin sunt acum caracterizate de proprietăți superioare, solubilitate perfectă, gust și aromă neutre. Dimensiunea peptidei sub 3000 Daltoni asigură o bioactivitate remarcabilă și o utilizare rapidă și completă în corpul nostru. În plus față de susținerea diversificată a sănătății noastre, consumul zilnic al produsului nostru realizat cu ingrediente noi este cât se poate de confortabil, pulberea neutră, fin granulată, poate fi amestecată cu ușurință în toate tipurile de băuturi sau chiar alimente fără bulgări. Este încă recomandat să luați 10 grame pe zi pentru a obține efectul scontat al colagenilor de tip I.

Colagenul este o proteină gigantică care se găsește în cantități mari în pielea, oasele și cartilajul nostru. Prin consumul de piele, os și cartilaj de animale (de exemplu, supă de os, jeleu etc.) putem obține, de asemenea, mult colagen, dar acest lucru este foarte greu de digerat. În timpul digestiei, colagenul se descompune în constituenții săi mai mici, peptide și apoi o parte din acesta în aminoacizi, astfel încât să pătrundă în sânge și să poată lucra apoi în piele și articulații.

În produsul nostru, colagenul este deja prezent sub formă de peptide, adică este pre-digerat și hidrolizat. Astfel, absorbția sa este deja bună și nu ne împovără digestia. Această peptidă de colagen (colagen bovin hidrolizat), care cu greu necesită digestie, ajută la menținerea elasticității tinere a pielii și a funcționării și flexibilității corecte a articulațiilor.

Efectul asupra pielii și articulațiilor a fost demonstrat numai în raport cu consumul de peptide de colagen, nu în cazul colagenului non-digerat (ingerat). (Cu toate acestea, este important să rețineți că colagenul nedigerat din alimente are un efect bun asupra mucoasei gastrice și intestinale, potrivit unor experți).

Efectele benefice ale acestui colagen și beneficiile fiziologice ale consumului său nu diferă de cele ale colagenului nostru porcin. Cu toate acestea, este important să subliniem că materia primă de colagen bovin provine exclusiv din pășunatul vitelor care pășunesc pe iarbă și din creșterea blândă a animalelor.

Dozaj: Se recomandă consumul a 10g (1 lingură în greutate) zilnic de 1 sau 2 ori pe zi. Nu are gust, dar datorită mirosului său ușor merită suc de portocale, cacao sau de ex. se amestecă într-o băutură cremoasă-vanilată care o acoperă perfect.

Efectele benefice ale acestui colagen și beneficiile fiziologice ale consumului său nu diferă de cele ale colagenului porcin, prin urmare următoarea descriere nu prezintă diferențe. Cu toate acestea, este important să subliniem că materia primă de colagen bovin provine exclusiv din pășunatul vitelor care pășunesc pe iarbă și din creșterea blândă a animalelor.

Nu depășiți consumul recomandat! Produsul nu înlocuiește o dietă echilibrată, variată și un stil de viață sănătos. A nu se lasa la indemana copiilor.

Deci, pentru ce sunt bune peptidele de colagen:

Piele și păr

 • Reduce adâncimea ridurilor mai mari și oprește formarea altora noi, ajutând la eliminarea ridurilor mai mici.
 • Crește hidratarea și fermitatea pielii.
 • Crește conținutul de colagen și elastină al pielii, astfel elasticitatea.
 • Crește nivelul de hemoglobină măsurat în piele, îmbunătățind astfel microcirculația.
 • Reduce grăsimea pielii feței, astfel incidența și severitatea acneei.
 • Ajută la părul mai gros, mai gros și la creșterea mai rapidă a părului.
 • Reduce seboreea (grăsimea părului și mătreața).
 • Reduce tipul difuz și masculin de cădere a părului (atât la bărbați, cât și la femei).

Mai mult:

 • Reduce durerile articulare.
 • Crește eficiența somnului (datorită conținutului său de glicină).
 • Crește capacitatea de învățare, memoria, rechemarea fără stimulare (glicină).
 • Crește producția de neuroni noi în cerebel (a fost efectuat doar un experiment la șoarece).
 • Ajută la reducerea poftei de mâncare prin echilibrarea hormonilor produși de sistemul digestiv.
 • Crește circulația periferică (scalp și degete).

GAL Peptide de Colagen din Vita Argentiniana- 300 gr

 • 87,00RON


Produse asemănătoare

GAL Vitamina K-komplex Forte- 1000mcg K-komplex

GAL Vitamina K-komplex Forte- 1000mcg K-komplex

GAL Vitamina K-komplex Forte- 1000mcg K-komplex - 60 dozaVitamina K complex are rol principal în urm..

73,00RON

GAL Complex de iod, 600 mcg x 2000 doze

GAL Complex de iod, 600 mcg x 2000 doze

Un preparat de iod cu spectru completIodul este un oligoelement esențial, de care omul nu poate duce..

69,00RON