Q10 dizolvat în fermentația vegetală în ulei MCT

Există două forme de Q10, forma redusă (ubiquinol) și forma neredusă (ubiquinona). Bineînțeles, numai forma neredusă poate fi produsă (în mod ideal prin fermentarea plantelor), dar ambele forme sunt prezente în corpul nostru și în alimente oricum și avem nevoie de amândouă. Forma redusă este foarte sensibilă la căldură, acid și lumină, este deja oxidată de acidul din stomac. Astfel, numai forma neredusă poate fi obținută pe cale orală. Cu toate acestea, corpul nostru transformă acest lucru în forma redusă după cum este necesar, așa că, deși putem obține doar forma oxidată, aproximativ aceeași cantitate de ubiquinol și ubiquinonă circulă în corpul nostru. Sistemul nostru antioxidant este responsabil de reducere, care, dacă îl susținem doar cu o nutriție adecvată și de ex. cu puțină vitamină C, chiar suficientă pentru a o face perfect, nu este nevoie să luați forma redusă, care ar fi în zadar chiar și pe cale orală.

Q10 este o substanță cristalină care este ușor solubilă într-un mediu apos, dar și într-un mediu bine uleios, și este dificil de păstrat în soluție, în timp ce absorbția sa este slabă în absența cristalinității. În produsul nostru, am folosit o nouă soluție simplă care nu a fost utilizată de alții pentru a rezolva această problemă: am creat o soluție de Q10 cu cea mai mare concentrație posibilă, care este capabilă să mențină Q10 într-o stare fără cristal, dizolvată peste o gamă largă de temperaturi. Ne-am dizolvat în ulei MCT obținut din miez de palmier dintr-o fermă durabilă, astfel încât absorbția să nu fie împiedicată chiar și în cazul producerii insuficiente de bilă. Pentru a asigura stabilitatea și, în același timp, pentru a sprijini reducerea Q10 în organism, am adăugat sistemul nostru antioxidant unic, care este utilizat, printre altele, în așa-numita frunză de salvie greacă. constă din extracție supercritică, tocoferoli și tocotrienoli obținuți din uleiuri vegetale și fructe de palmier roșii.

Pe baza studiilor clinice, efectele coenzimei Q10 pot include:

- Îmbunătățirea circulației, fluxului sanguin, funcția endotelială, starea enzimei producătoare de antioxidanți, dar chiar și funcția erectilă în studii ...

- În mai multe studii, a îmbunătățit performanța de antrenament, VO2max (VO2 max este cantitatea maximă de oxigen pe care corpul o poate absorbi și transporta), calitatea și motilitatea spermei și calitatea generală a vieții.

- Simptome reduse semnificativ de peroxidare lipidică, fibromialgie, sindrom Prader Willi și boală peyrone în studii.

- În studii, Q10 oral a redus ușor leziunile cutanate cauzate de radiațiile UV, oboseală, simptome ale bolii Parkinson, leziuni musculare, riscul de preeclampsie și tensiunea arterială.

Dozare: Recomandare de consum: Vă recomandăm să consumați 5 ml (2 lingurițe) zilnic într-una sau chiar mai multe porții. Poate fi cu sau fără cea mai bună masă. Este recomandabil să consumați doar 1 linguriță în primele câteva zile, deoarece uleiul MCT poate provoca diaree ușoară la cei care sunt sensibili la aceasta la început (mai puțin de 10 ml pe zi, acest lucru este foarte rar). În timp, acest lucru va trece și doza poate fi crescută.

Nu depășiți consumul recomandat! Produsul nu înlocuiește o dietă echilibrată, variată și un stil de viață sănătos. A nu se lasa la indemana copiilor.

Caracteristicile produsului

- Fără alergeni

- Fara gluten

- Fără ouă

- Fără alergeni din soia

- Fără lactate și fără lactoză

- Fără dioxid de sulf

- Fără zahăr

- fără OMG-uri

- Vegetarian

- Vegan

- MCT certificat RSPO

- Ambalaje din producția de carbon neutru

- Ambalaje 100% reciclabile

GAL Q10 + ulei de MCT 250 ml

  • 109,00RON


Produse asemănătoare

GAL Vitamina K-komplex Forte- 1000mcg K-komplex

GAL Vitamina K-komplex Forte- 1000mcg K-komplex

GAL Vitamina K-komplex Forte- 1000mcg K-komplex - 60 dozaVitamina K complex are rol principal în urm..

73,00RON

Ulei MCT - 500 ml

Ulei MCT - 500 ml

Uleiul MCT este un ulei care este alcătuit exclusiv din așa-numiții acizi grași cu lanț mediu (MCT =..

106,00RON

GAL complex de cartilaj de pui

GAL complex de cartilaj de pui

Extract de cartilaj de pui, pre-digerat enzimatic (hidrolizat), produs în Franța, care pe lângă cola..

165,00RON