GAL Taurin, 3 g x 166 doze 


Supliment alimentar, in special pentru sportivi sau persoane care depun efort fizic marit cu multe alte beneficii: restabilirea sensibilității la insulină, atenuarea complicațiilor diabetice, inversarea factorilor bolii cardiovasculare, prevenirea și tratarea bolilor hepatice (ficat gras), atenuarea crizelor convulsive, inversarea de tinnitus.

Nenumarate studii arata ca suplimentarea organismului cu taurina creste calitatea vietii si capacitatea sportiva. Mai mult de atat, conform unui studiu din 2009, Japonezii se bucura de o durata medie de viata ridicata si de activitati specifice tinerilor chiar si la varste inaintate datorita consumului ridicat de taurina (Yamori si mtsi., 2009)

Taurina este un aminoacid semi-esential ce se gaseste in cantitate mare la nivelul creierului, inimii si retinei. Lipsa taurinei din corp poate provoca o tulburare a sistemului imunitar. Cele mai bune surse de taurina in natura sunt scoicile, crevetii si alte fructe de mare si inimia.


Administrare:
  Doza zilnica = 3 g (o lingurita)

Recomandare de administrare: consumati, de preferat in timpul meselor, dizolvat in lichide, dimineata si seara sau o data pe zi, cate 1/2 lingurita. Nu depasiti doza zilnica recomandata! Nu lasati la indemana copiilor!

Compozitie:  taurina 100%

Substanta activa intr-o doza (3 g = o lingurita)

GAL Taurina refill 500 gr

  • 71,00RON
  • 69,00RON


Produse asemănătoare

GAL Ulei de menta - 60 caps.

GAL Ulei de menta - 60 caps.

GAL Ulei de menta -100 mg/caps. - 60 caps.RECOMANDĂRI / BENEFICIIarsuri stomacale,greața,vârsături,g..

69,00RON

GAL Taurin

GAL Taurin

GAL Taurin 3g x 40 dozeSupliment alimentar, in special pentru sportivi sau persoane care depun efort..

37,00RON

GAL Vitamina C - complex

GAL Vitamina C - complex

GAL C-complex, Vitamina C 1333mg cu extract de sâmburi, coajă de struguri si bioflavonoiziAcest prod..

63,00RON 70,00RON