GAL Vitamina K-komplex , 500 mcg K-komplex x 30 doza

Vitamina K complex are rol principal în urmatorele afecțiuni:

Susține dezvoltare oaselor armonioasă la copii.

Protejează contra depunerilor de calciu pe artere sau organe (arteroscleroză)

Reglează metabolismul calciului în: osteoporoză, osteopenie, depuneri de calciu pe artere, osteofite (ciocuri)

Un posibil prim ajutor în menstruații abundente și/sau prelungite

Pentru absorbția și stabilitatea optimă acest produs conține substanțele active în formele sale naturale fiind dizolvate în uleiuri de cocos și palmier cu certificare BIO și RSPO. Vitaminele K1și K2 (sub forma bioactivă de MK7) sunt obținute din componente din uleiuri de esență florală și nu din soia.

Ce este vitamina K

Vitamina K intră în categoria vitaminelor solubile în ulei, fiind produsă la nivelul intestinelor. Vitamina K are rolul de a stimula creșterea și dezvoltarea normala a organismului, prevenînd în același timp bolile hemoragice la nou-născuți. Principala functie a vitaminei K este producerea factorilor de coagulare a sangelui, cu precadere protrombină și este folosită pentru tratarea tulburărilor hemoragice asociate carenței de vitamina K. Astfel, rolul acestei vitamine în organism este acela de a regla coagularea normală a sângelui, precum și de a stimula creșterea osoasă normală.

Carența de vitamina K

În organismul uman vitamina K este sintetizata permanent, în cantitai mici, de bacteriile din colon, iar de aici ajunge direct în sânge. O parte din necesarul organismului de vitamina K provine și din alimentație. Fiind o substanta liposolubilă, absorbtia ei din intestin și colon se face împreună cu grăsimile.

Anumite afecțiuni care impiedică absorbția grăsimilor predispun la carența secundară de vitamina K și cresc riscul sângerărilor și hemoragiilor. O altă situație în care se produce carenta de vitamina K apare în urma folosirii îndelungate a antibioticelor ce distrug flora bacteriană din colon, răspunzătoare de sinteza unei parți din necesarul zilnic de vitamina K.

Surse alimentare de vitamina K

Vitamina K este disponibilă și în alimente, poate fi regasită în alfalfa, sparanghel, broccoli, varză de Bruxelles, varză, brânza cheddar, lăptuci cu frunza verde, ficat, alge de mare și spanac.

Menstruație abundentă și vitamina K

Lipsa vitaminei K din organism conduce la apariția tulburărilor de coagulare. Acest lucru se traduce prin sângerări, hemoragii, hematoame, epistaxis (scurgeri de sânge din nas), menstruație abundentă. (Menoragia este boala de care suferă lunar 20% femei.)

Prevenția osteoporozei și vitamina K

Deși acțiunea principală a vitaminei K constă în coagularea normală a sângelui, ea are de asemenea un rol aparte în calcifierea normală a oaselor, acâionând în calitate de cofactor al enzimei de carboxilare.

Precauții

Există persoane precum cele care folosesc anticoagulante, pentru a preveni infarctul, accidentele cerebrale și vasculare. Nu se recomandă persoanelor care folosesc anticoagulante de tip cumarină.

Acest produs conține vitamina K1 alături de varianta cea mai activă a vitaminei K2 (sub forma bioactivă de MK7), obținute din componente de uleiuri esențiale florale, dizolvate în ulei MCT extract din ulei de cocos bio-oroganic.

Pentru absorbția și stabilitatea optimă acest produs conține substanțele active în formele sale naturale fiind dizolvate în ulei MCT – uleiuri de cocos și palmier cu certificare BIO și RSPO. Vitaminele K1și K2 (sub forma bioactivă de MK7) sunt obținute din componente de uleiuri esențiale florale și nu din soia.

Uleiul MCT este un ulei ce a fost dezvoltat în mod special pentru persoanele care nu reușesc să digere, să absoarbă și să utilizeze grăsimi convenționale.

MCT este un ulei special fabricat din ulei de nucă de cocos și ulei de palmier care nu trebuie contorizat în consumul zilnic de grăsimi, chiar dacă este cineva la dieta! Trigliceridele MCT sunt considerabil mai scurte decât grăsimile medii, astfel încât acestea sunt absorbite și hidrolizate mai repede în corpul dumneavoastră. Digestia uleiului MCT necesită mai puține enzime și o secreție mai redusă de heparină decât grăsimile convenționale. Prin urmare, aceasta ocolește complet sistemul limfatic și trece direct în sistemul circulator.

Vitamina K transportată de uleiul MCT va fi absorbit mai repede!

Uleiul MCT are o valoarea biologică foarte ridicată și conținutul de calorii este potrivit pentru producerea imediată a energiei, adică acesta nu este stocat în țesutul adipos atunci când exagerați la consum și vă oferă o mulțime de energie atunci când sunteți la dietă și aveți antrenamente solicitante.

Compoziție

Ulei organic de MCT (trigliceride cu lanț mediu din uleiuri bio de cocos și palmier), filochinonă (vitamina K1), menachinonă 7 (vitamina K2), antioxidant natural: vitamina E (din tocoferoli mixte).

Administrare

Se recomandă 24/12 picături pe zi administrate oral direct in cavitatea bucală, ori consumate împreună cu alimente. (Nu se amestecă în lichide.)

Având un gust neutru, se poate adăugă la alimente, și se acceptă ușor și de către copii.

Nu depășiți doza zilnică recomandată! Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat. A se păstra la temperatura camerei, ferit de căldură, umiditate și lumină excesivă. Nu lăsați la îndemâna copiilor!


GAL Vitamina K-komplex 500 mcg K

  • 39,00RON


Produse asemănătoare

GAL Vitamina D3  - 4000 IU

GAL Vitamina D3 - 4000 IU

Vitamina D3 naturală sub formă de picături uleioase în ulei MCT.Supliment alimentar natural, conține..

55,00RON

GAL Biocurcumin+

GAL Biocurcumin+

GAL Biocurcumin+, 225 mg x 30 caps.Deși se administrează pe cale orală, aceste capsule asigură acces..

73,00RON

GAL Ulei de peste - 3475 mg Omega 3

GAL Ulei de peste - 3475 mg Omega 3

De la inimă sănătoasă până la minte sănătos! Fiecare doză conține o cantitate de omega 3 identică cu..

103,00RON