• TITOK Multivitamine si Peptide colagen de peste + MSM

SECRET MULTIVITAMINE ȘI PEPTIDE DIN COLAGEN DE PEȘTE + MSM (30 porții)

Alcătuită din cele două produse ale noastre, este o soluție completă cu ajutorul căreia vă puteți întări organismul, proteja sănătatea și susține frumusețea.

Produsul pe care îl țineți în mână se străduiește în fiecare detaliu să satisfacă încrederea pe care ne-o exprimăm cu toții atunci când alegem alimente pentru noi sau pentru cei dragi.

Dezvoltarea SECRET Multivitamine este susținută de o utilizare constantă și inteligentă a celor mai recente, dar și durabile cercetări. Armonia compoziției sale a putut fi obținută numai prin faptul că nu s-a făcut niciun compromis în ceea ce privește naturalețea; prin menținerea formelor, cantităților și proporțiilor ideale de vitamine, minerale și oligoelemente care sunt specifice alimentelor bogate în nutrienți. Frumusețea este susținută de toate ingredientele din produs, dar conține, de asemenea, nutrienți specifici pentru piele și articulații, acid hialuronic și MSM, precum și niveluri mai ridicate de siliciu pentru a proteja sănătatea unghiilor. Nu am omis nici shilajit-ul, un agent detoxifiant, tonifiant și de întinerire venerat de mii de ani în medicina indiană, tibetană și în multe alte medicini orientale. Și la fel ca în toate domeniile vieții, precum și în alegerile pe care le face o femeie hotărâtă și încrezătoară, și aici era important să ținem cont de tot ceea ce nu are ce căuta în produs.

SECRET Peptide din colagen de pește + MSM se bazează pe colagenul de pește Naticol® din Franța. Absorbția rapidă și completă este asigurată de cea mai predigerată versiune pe care am ales-o, cu o dimensiune medie a peptidelor sub 2000 de Dalton. 95% din tot colagenul organic, inclusiv din os, aparține grupului de colagen de tip I. Cu toate acestea, numai colagenul de pește este lipsit de Neu5Gc și, prin urmare, poate fi consumat de persoanele care urmează diete autoimune stricte și care ar trebui să evite alimentele provenite de la mamifere. Colagenul de pește este benefic pentru elasticitatea și densitatea oaselor. Cercetările efectuate la om au arătat beneficii suplimentare în ceea ce privește hidratarea și elasticitatea pielii, precum și efectele sale împotriva ridurilor și a atrofiei musculare legate de înaintarea în vârstă, precum și în reducerea pierderii de lichid sinovial în articulații. Cele 250 mg zilnice din SECRET Multivitamine au fost suplimentate în această pulbere pentru băuturi cu încă 750 mg de MSM.

Consumând împreună SECRET Multivitamine și Peptide din colagen de pește + MSM, puteți beneficia de efectele complementare ale acestor produse – care se și potențează una pe cealaltă –, iar împreună vă oferă sprijin în obținerea unei frumuseți încântătoare și a unei stări de sănătate vibrante.

Sugestii de utilizare: Ingredientele hidrosolubile din SECRET Multivitamine au fost separate de cele liposolubile, iar în fiecare pliculeț care conține doza zilnică veți găsi 1 capsulă sub formă de ulei în plus față de 5 capsule sub formă de pulbere. Capsulele pot fi administrate cu câteva înghițituri de lichide în timpul meselor, de preferință la micul dejun sau la prânz, nu la cină. Toate capsulele pot fi administrate în același timp, dar din cauza conținutului ridicat de vitamine și minerale, este preferabil să se ia două capsule identice, mai mici, de culoare portocalie, la câte o masă, așa că se administrează separat, de exemplu una la micul dejun și una la prânz. În acest fel se poate evita senzația de disconfort digestiv pentru cei care sunt sensibili în acest sens. Doza zilnică recomandată de SECRET Peptide din colagen de pește + MSM este de 5,75 grame, ceea ce reprezintă o treizecime din cantitatea lunară totală din plic. Dozajul nu este strict, așa că este perfect în regulă să luați puțin mai mult într-o zi și ceva mai puțin în următoarea. Poate fi amestecat în orice lichid, în orice moment al zilei, dar poate fi și sorbit din partea superioară a unei cantități mici de apă dintr-o ceașcă de espresso, fără amestecare, cu câteva înghițituri după aceea. Bineînțeles, prin adăugarea într-un delicios smoothie pentru micul dejun obțineți o modalitate excelentă de a începe ziua.

Se recomandă ca atunci când este închis să agitați ușor pliculețul din când în când pentru a asigura omogenitatea perfectă a pulberii.

Produsul este rezultatul unei colaborări între Pataki Ági și GAL.

Nu depășiți doza zilnică recomandată! Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă echilibrată, mixtă și un stil de viață sănătos. A nu se lăsa la îndemâna copiilor!

TITOK Multivitamine si Peptide colagen de peste + MSM

  • 316,00RON