• Lumanari pentru urechi Naturhelix natural 10 buc

Cum funcționează lumânarea pentru ureche?

Lumânarea urechilor este un remediu natural simplu care poate fi folosit acasă. În timpul arderii lumânării urechilor montate la intrarea în canalul urechii externe, se creează o coloană vibrantă, oscilantă de aer cald, în „tubul” format din lumânarea urechii și canalul urechii împreună. Această coloană vibrantă de aer cu presiune în schimbare periodică „masează” timpanul foarte sensibil și prin el întreaga structură anatomică a auzului nostru. Rata / frecvența vibrației / este mai mică decât intervalul audibil. Conform sutelor de ani de experiență, această vibrație, diferită de sunetele audibile, poate avea un efect benefic asupra sistemului nostru auditiv și, de asemenea, stimulează punctele de acupunctură ale urechii care altfel sunt foarte greu de atins.

Efectul de vibrație poate îmbunătăți circulația și poate ameliora plângerile urechilor și sinusurilor. Experiența liniștitoare și relaxantă a lumânării urechilor poate contribui la atenuarea plângerilor de stres, relaxare și recreere.

Desigur, această coloană de aer cald vibratoare și balansoar nu aspiră nimic din canalul urechii. În același timp, un tratament corect efectuat cu lumânări pentru urechi poate slăbi cerumenul, care de obicei se scurge și se rostogolește din ureche într-o zi sau două după tratament (de exemplu, noaptea, în timpul somnului).

   Sugestie de aplicare:

În cazul oricărei reclamații, vă recomandăm câteva lumânări „de probă”. Dacă nu se observă nicio îmbunătățire după trei tratamente, lumânarea urechilor nu va fi soluția la această problemă, nu merită să încercați mai departe.

Utilizarea lumânării pentru ureche în cazul următoarelor plângeri poate atenua simptomele pe baza utilizării îndelungate și a experienței:

- Folosirea lumânărilor pentru urechi are un efect calmant atât asupra copiilor, cât și asupra adulților; ajută la ameliorarea stresului și vă ajută să vă relaxați.

- Lumanarea urechii stimuleaza punctele de acupunctura din canalul urechii care nu pot fi atinse altfel.

- Pentru a atenua simptomele tulburărilor mai ușoare ale urechii, durerilor de urechi, mâncărimii urechii, inflamației canalului auditiv extern.

- Pentru a atenua simptomele racelii, rinitei alergice, racelii si gripei.

- Pentru a atenua simptomele inflamației sinusurilor și ale inflamației sinusurilor.

- Pentru a atenua simptomele problemelor de presiune din ureche în timpul zborului.

- Pentru a elimina „dopul de apă” blocat în canalul urechii după sporturi nautice, baie sau mers la plajă.

- Un grup mare de utilizatori îl recomandă și pentru ameliorarea simptomelor migrenei.

- Ca instrument de relaxare pentru a suplimenta masajele cosmetice și alte masaje.

- Poate ajuta la reducerea efectelor unui mediu de lucru praf, zgomotos.

- În cazul creșterii producției de ceară, pentru a preveni formarea dopurilor de ceară.

Important: lumânarea pentru urechi nu poate slăbi cantități uscate, stricate sau extrem de mari de ceară. Îndepărtarea acestor formule este responsabilitatea exclusivă a unui specialist. După îndepărtare, lumânarea regulată a urechii poate ajuta la prevenirea reacumulării.

Informații importante: Utilizarea lumânărilor pentru urechi nu înlocuiește îngrijirea medicală profesională. Descrierile noastre nu pot fi considerate sfaturi medicale. Întrebați medicul curant, specialistul sau farmacistul despre menținerea sănătății dumneavoastră și despre posibilele boli.

Lumanari pentru urechi Naturhelix natural 10 buc

  • Producători JINGJANG
  • Cod produs: JJ001
  • Disponibilitate: Pre-Order prin telefon
  • 60,00RON


Produse asemănătoare

PLASTURI DETOXIFICARE TALPI 10 BUC/CUTIE

PLASTURI DETOXIFICARE TALPI 10 BUC/CUTIE

Plasture detox pentru picioare 10 buc/pachetÎn timp ce dormi, plasturele funcționează! Noua versiune..

50,00RON

JINJANG CREMĂ CALMANTĂ PENTRU PIELE

JINJANG CREMĂ CALMANTĂ PENTRU PIELE

Crema calmantă pentru piele Jinjang ajută la îndepărtarea plăcilor cauzate de psoriazis și la regene..

85,00RON