• MSM cu biotina - 60 caps.

Acest produs este extrem de important pentru menţinerea frumuseţii şi tinereţii, unei vieţi active şi mai ales mobile. Formula celor trei componente de bază se potenţează reciproc.


MSM (metilsulfonilmetan) reprezintă o sursă de sulf într-o formă biodisponibilă. Sulful este componenta structurală majoră a biomoleculelor ca proteinele, inclusiv proteinele sistemului imunitar, enzimelor și hormonilor. Sulful intră în componența cheratinei, proteina principală a epidermei pielii, părului și unghiilor, participă la formarea proteinelor de bază ale țesutului conjunctiv, colagenul și elastina.

Biotina este vitamina tinereții și a frumuseții. Se știe că pielea, unghiile și părul conțin în principal proteină de cheratină. Biotina menține o cantitate suficientă din această proteină în organism și contribuie la ameliorarea stării părului și a unghiilor, previne căderea precoce a părului, fortifică structura unghiilor, elimină fragilitatea și exfolierea acestora.

Vitamina C este esențială pentru sinteza de colagen și elastină, încetinește îmbătrânirea pielii în calitate de antioxidant activ.


 Recomandări

• Contribuie la îmbunătățirea stării pielii, părului și unghiilor

• Menţine sănătatea articulaţiilor, ligamentelor, cartilagiilor

• Complexul este pe bază de sulf organic bioaccesibil în complex cu vitamina frumuseţii, biotina, şi vitamina C.


Mod de administrare

În calitate de supliment alimentar, 1 capsula pe zi, la masa, sau conform recomandărilor specialistului. Suplimentele alimentare completează aportul nutrienților din regimul alimentar zilnic și sunt parte integrantă a modului sănătos de viață

MSM (metilsulfonilmetan) .................................. 750 mg

Vitamina C.............................................. ... 50 mg

Biotină.................................... 50 mcg


Dacă doriți să cumparțăti produsele CoralClub® direct de la Centru CoralClub inregistrați-vă și deveniți Club Member.

Pentru inregistrare urmati link-ul de mai jos:

https://ro.coral-club.com/registration/?REF_CODE=779229792378&fbclid=IwAR1UcsoeHS0lM4asXJLEC-HgG4Y1oHNq6-wuOKdPfofAU-U2hj0wfuZQ2ooMSM cu biotina - 60 caps.

  • Producători Coral Club
  • Cod produs: CC018
  • Disponibilitate: Pre-Order prin telefon
  • 63,00RON