• Napfény vitamina D3-vitamina K2 și complex de oligoelemente organice cu prebiotic

Ce ingrediente conține produsul în plus față de vitamina D?

4000 UI de vitamina D biofermentată (D3) 200 mcg de vitamina K2 (MK-7: 2-metil-3-all-trans-famesil-digeranil-1,4-naftochinonă) 15 mg amestec organic de zinc 1 mg compus organic de cupru (gluconat de cupru) 400 mg inulină (prebiotic) Într-un mod unic în țara noastră, produsul a fost suplimentat cu un amestec de 15 mg de zinc și 1 mg de cupru pentru un efect complex, deoarece la vitaminele D3 și K2 s-au adăugat compuși de zinc și cupru care sunt excelente în ceea ce privește absorbția lor. și biodisponibilitate: gluconat de zinc, glicinat de zinc, picolinat de cupru.

Prin biofermentare, ingredientele active capătă o formă legată organic cu o biodisponibilitate mai bună datorită activității de transformare a microorganismelor. Procesul este complet natural, evitând metodele artificiale și substanțele chimice. Conținutul de vitamina D al produsului nostru este rezultatul unui astfel de proces de fermentație. Dintre oligoelemente, de ce zinc? Zincul participă la crearea a peste 100 de enzime, ajută la buna funcționare a celulelor imunitare, participă la procesul de producție a insulinei, susține astfel menținerea nivelului normal de zahăr din sânge, metabolismul sănătos al carbohidraților, promovează exprimarea mai eficientă a informațiilor genetice, împrumută. piele proaspătă și poate contracara reacțiile alergice, cum ar fi dezvoltarea eczemei, un rol important este atribuit zincului în prevenirea și tratamentul complementar al multor boli cronice, cum ar fi: Alcoolism Boala Alzheimer Mărirea benignă a prostatei Gripa Diabetul de tip II Epilepsie HIV/SIDA Infertilitate masculină Boli inflamatorii intestinale Psoriazis Cataracta legata de varsta De ce avem nevoie de cupru? Cuprul, ca și zincul, contribuie la buna funcționare a sistemului nostru de apărare, ne protejează pielea și toate celulele corpului de deteriorarea stresului oxidativ. Suplimentarea dietei noastre cu zinc presupune o nevoie mai mare de cupru în organismul nostru, motiv pentru care, printre altele, cuprul legat organic a fost inclus în preparat pentru a menține raportul corect de oligoelemente.

Pe lângă vitamina D, zincul este și un imunostimulant eficient Pe baza recunoașterii faptului că o afecțiune septică severă (sepsis polimicrobian) cauzată de acțiunea combinată a mai multor bacterii la copii a dus la o homeostazie a zincului alterată și la scăderea nivelului de zinc circulant (în sânge), cercetătorii au comparat starea, mortalitatea și sistemul imunitar al acestora. animale cu eficacitate bacteriene împotriva, gradul de răspuns inflamator, celor care au primit zinc comparativ cu cei care nu au primit (grupul de control). Rezultatele au arătat că suplimentarea cu zinc a îmbunătățit șansele de supraviețuire ale șoarecilor, a crescut activitatea fagocitară și eficiența granulocitelor neutrofile și a crescut clearance-ul bacterian, reducând în același timp nivelul răspunsului inflamator sistemic care provoacă leziuni altor țesuturi. [5] Efectul pozitiv al vitaminei D asupra sistemului nostru imunitar este doar unul dintre multele: Vitamina D poate juca un rol important în prevenirea deteriorării stării pacienților cu diabet de tip 2 și a dezvoltării depresiei. Știm bine că depresia, obezitatea și diabetul de tip 2 rezultat merg mână în mână. Depresia poate contribui la deteriorarea stării pacienţilor, iar mai ales în perioada de iarnă, diabetul poate oferi un teren propice pentru problemele psihice, în special dezvoltarea depresiei. Ipoteza este foarte viabilă, deoarece a fost confirmată prin teste că pacienții cu diabet dezvoltă o nevoie crescută de vitamina D, pe care organismul nu o poate acoperi singur fără suplimente. Studiile anterioare au arătat o asociere între nivelurile scăzute de vitamina D serice și un risc crescut de a dezvolta depresie. În timpul unei cercetări efectuate în China, bazată pe o bază de date de aproape 2.800 de pacienți cu diabet zaharat de tip 2, a fost evidențiată o diferență negativă semnificativă între dezvoltarea depresiei și nivelurile scăzute ale vitaminei D serice. [6] Pe baza cercetărilor, pacienții diabetici cu niveluri scăzute de vitamina D au avut mai multe șanse de a suferi de depresie. Importanța prebioticelor (fibrelor). Un microbiom sănătos, cunoscut sub numele de floră intestinală, este un sistem extrem de fin reglat în care până la 1.500 de specii de bacterii, viruși, ciuperci și arhee trăiesc în armonie armonioasă. Sarcina lor este foarte diversă, au o importanță primordială în dezvoltarea unui sistem imunitar sănătos și în menținerea funcțiilor imune normale, în contracararea proceselor autoimune. De asemenea, au nevoie de nutrienți (prebiotice) pentru reproducerea și buna funcționare. Fibrele, care sunt substanțe care nu pot fi descompuse în corpul uman (oligozaharide), sunt o sursă excelentă de nutrienți pentru acestea, din care obțin energie și sunt capabile să producă atât de multe substanțe importante pentru organismul nostru (acizi grași, antioxidanți, vitamine, substanțe antiinflamatoare). Ce ingrediente conține produsul în plus față de vitamina D?

 

     -4000 UI de vitamina D biofermentată (D3)

    -- 200 mcg de vitamina K2 (MK-7: 2-metil-3-all-trans-famesil-digeranil-1,4-naftochinonă)

     15 mg amestec organic de zinc

    - 1 mg compus organic de cupru (gluconat de cupru)

     -400 mg inulină (prebiotic)

 

Într-un mod unic în țara noastră, produsul a fost suplimentat cu un amestec de 15 mg de zinc și 1 mg de cupru pentru un efect complex, deoarece la vitaminele D3 și K2 s-au adăugat compuși de zinc și cupru care sunt excelente în ceea ce privește absorbția lor. și biodisponibilitate: gluconat de zinc, glicinat de zinc, picolinat de cupru.

 

Prin biofermentare, ingredientele active capătă o formă legată organic cu o biodisponibilitate mai bună datorită activității de transformare a microorganismelor. Procesul este complet natural, evitând metodele artificiale și substanțele chimice. Conținutul de vitamina D al produsului nostru este rezultatul unui astfel de proces de fermentație.

Dintre oligoelemente, de ce zinc?

 

Zincul participă la crearea a peste 100 de enzime, ajută la buna funcționare a celulelor imunitare, participă la procesul de producție a insulinei, susține astfel menținerea nivelului normal de zahăr din sânge, metabolismul sănătos al carbohidraților, promovează exprimarea mai eficientă a informațiilor genetice, împrumută. piele proaspătă și poate contracara reacțiile alergice, cum ar fi dezvoltarea eczemei, un rol important este atribuit zincului în prevenirea și tratamentul complementar al multor boli cronice, cum ar fi:

 

     - Alcoolism

     -Boala Alzheimer

     -Mărirea benignă a prostatei

     - Gripa

    - Diabetul de tip II

     -Epilepsie

     - HIV/SIDA

     -Infertilitate masculină

     -Boli inflamatorii intestinale

     -Psoriazis

     -Cataracta legata de varsta

 

De ce avem nevoie de cupru?

 

Cuprul, ca și zincul, contribuie la buna funcționare a sistemului nostru de apărare, ne protejează pielea și toate celulele corpului de deteriorarea stresului oxidativ. Suplimentarea dietei noastre cu zinc presupune o nevoie mai mare de cupru în organismul nostru, motiv pentru care, printre altele, cuprul legat organic a fost inclus în preparat pentru a menține raportul corect de oligoelemente.

Pe lângă vitamina D, zincul este și un imunostimulant eficient

 

Pe baza recunoașterii faptului că o afecțiune septică severă (sepsis polimicrobian) cauzată de acțiunea combinată a mai multor bacterii la copii a dus la o homeostazie a zincului alterată și la scăderea nivelului de zinc circulant (în sânge), cercetătorii au comparat starea, mortalitatea și sistemul imunitar al acestora. animale cu eficacitate bacteriene împotriva, gradul de răspuns inflamator, celor care au primit zinc comparativ cu cei care nu au primit (grupul de control). Rezultatele au arătat că suplimentarea cu zinc a îmbunătățit șansele de supraviețuire ale șoarecilor, a crescut activitatea fagocitară și eficiența granulocitelor neutrofile și a crescut clearance-ul bacterian, reducând în același timp nivelul răspunsului inflamator sistemic care provoacă leziuni altor țesuturi. [5]

Efectul pozitiv al vitaminei D asupra sistemului nostru imunitar este doar unul dintre multele:

 

Vitamina D poate juca un rol important în prevenirea deteriorării stării pacienților cu diabet de tip 2 și a dezvoltării depresiei.

 

Știm bine că depresia, obezitatea și diabetul de tip 2 rezultat merg mână în mână. Depresia poate contribui la deteriorarea stării pacienţilor, iar mai ales în perioada de iarnă, diabetul poate oferi un teren propice pentru problemele psihice, în special dezvoltarea depresiei. Ipoteza este foarte viabilă, deoarece a fost confirmată prin teste că pacienții cu diabet dezvoltă o nevoie crescută de vitamina D, pe care organismul nu o poate acoperi singur fără suplimente. Studiile anterioare au arătat o asociere între nivelurile scăzute de vitamina D serice și un risc crescut de a dezvolta depresie. În timpul unei cercetări efectuate în China, bazată pe o bază de date de aproape 2.800 de pacienți cu diabet zaharat de tip 2, a fost evidențiată o diferență negativă semnificativă între dezvoltarea depresiei și nivelurile scăzute ale vitaminei D serice. [6] Pe baza cercetărilor, pacienții diabetici cu niveluri scăzute de vitamina D au avut mai multe șanse de a suferi de depresie.

Importanța prebioticelor (fibrelor).

 Un microbiom sănătos, cunoscut sub numele de floră intestinală, este un sistem extrem de fin reglat în care până la 1.500 de specii de bacterii, viruși, ciuperci și arhee trăiesc în armonie armonioasă. Sarcina lor este foarte diversă, au o importanță primordială în dezvoltarea unui sistem imunitar sănătos și în menținerea funcțiilor imune normale, în contracararea proceselor autoimune. De asemenea, au nevoie de nutrienți (prebiotice) pentru reproducerea și buna funcționare. Fibrele, care sunt substanțe care nu pot fi descompuse în corpul uman (oligozaharide), sunt o sursă excelentă de nutrienți pentru acestea, din care obțin energie și sunt capabile să producă atât de multe substanțe importante pentru organismul nostru (acizi grași, antioxidanți, vitamine, substanțe antiinflamatoare)astfel. Inulina este un prebiotic excelent care poate contribui la funcțiile normale ale microbiomului. Este important de reținut că un microbiom sănătos alimentat cu fibre este capabil să producă singur 25-hidroxivitamina D și să o facă disponibilă organismului uman.

Care este unicitatea produsului?

Fiecare capsulă conține cea mai mare cantitate posibilă de vitamina D3 biofermentată Conține cantități mari de vitamina K2, care este esențială pentru metabolismul vitaminei D și calciului 5 ingrediente importante pentru sănătatea noastră într-un singur preparat Conține inulină, care susține funcționarea sănătoasă a florei intestinale ca prebiotic

Este un produs complet VEGAN, deoarece capsula în sine nu conține proteine ​​animale

Produs fabricat într-o fabrică certificată GMP Fără OMG, zahăr, lactoză, gluten și dioxid de titan

Conține numai materii prime legate organic, sigure de utilizat

Ambalaj practic, chiar excelent ca cadou.

Produs maghia.

Napfény vitamina D3-vitamina K2 și complex de oligoelemente organice cu prebiotic

  • Producători Napfény
  • Cod produs: NFV010
  • Disponibilitate: În Stoc
  • 80,00RON