• ParaFight - 90 caps.

„ParaFight” este un produs antiparazitar cu spectru larg de acţiune. Compoziţia produsului este alcătuită din plante  cu acţiune antihelmintică, care oferă organismului ajutor benefic şi optimizează funcţiile tractului gastrointestinal.

Extractul din pericarp şi frunze de nuc negru reprezintă o sursă de tanine, acizi organici, cumarine, glucozide, flavonoizi, ulei eteric, vitamine (C, B1, P), săruri minerale şi cel mai important, juglon, care se regăseşte în pericarpul de nuc în cantitate mai mare faţă de frunze şi alte părţi ale plantei. Juglonul inhibă în mod activ acţiunea bacteriilor patogene, a ciupercilor din specia Candida, contribuie la îmbunătăţirea funcţiei intestinale şi asigură, astfel, formarea unui scaun moale. Flavonoizii şi taninele relaxează musculatura netedă, reduc iritaţia şi inflamaţia mucoaselor şi contribuie la procesul de  refacerea al acestora.

Chimenul negru  intensifică forţele de protecţie ale organismului şi ajută în cazul celor mai diverse afecţiuni ale sănătăţii, inclusiv în infecţii parazitare.


Recomandări

Produs antihelmintic cu spectru larg de acţiune

Susţine în mod eficient organismul şi optimizează funcţionarea tractului gastrointestinal

Se recomandă în calitate de supliment alimentar în cazul helmintozelor periculoase, precum şi pentru îmbunătăţirea funcţiei de detoxifiere şi a peristaltismului intestinal

Mod de administrare

În calitate de supliment alimentar, cate 1 capsula de 3 ori pe zi, la masa sau la recomandarea specialistului. Suplimentele alimentare completează aportul nutrienților din regimul alimentar zilnic și sunt parte integrantă a modului sănătos de viață. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

Ingrediente/capsula: extract 4:1 din frunze de Nuc-negru (Juglans nigra) – 150mg, capsula: gelatina, apa; agenti de incarcare: carbonat de calciu, celuloza microcristalina, pulbere de nuca de cocos ; extract 4:1 din muguri florali de Cuisoare (Caryophyllus aromaticus) – 45mg, extract 4:1 din radacina de Ghintura-galbena (Gentiana lutea) – 35mg, extract 10:1 din flori de Musetel (Matricaria recutita) – 35mg, extract de Piper-indonezian (5% Piperine) (Piper longum) – 25mg, extract 10:1 din parti aeriene de Coada-soricelului (Achillea millefillium) – 25mg, extract 2 :1 din radacina de Nalba-mare (Althaea officinalis) – 25mg, extract din bulb de Usturoi (5%Allicin) (Allium sativum) – 20mg, extract 4:1 din frunze de Menta (Mentha piperita) – 20mg, extract 4 :1 din frunze de Cimbru-de-cultura (Thymus vulgaris) – 20mg, extract 4:1 din frunze de Salvie-chineza (purpurie) (Salvia miltiorrhiza) – 20mg, extract 4:1 din frunze de Sovarv (Origanum vulgare) – 20mg.

Dacă doriți să cumparțăti produsele CoralClub® direct de la Centru CoralClub inregistrați-vă și deveniți Club Member.

Pentru inregistrare urmati link-ul de mai jos:

https://ro.coral-club.com/registration/?REF_CODE=779229792378&fbclid=IwAR1UcsoeHS0lM4asXJLEC-HgG4Y1oHNq6-wuOKdPfofAU-U2hj0wfuZQ2oo 

ParaFight - 90 caps.

  • Producători Coral Club
  • Cod produs: CC024
  • Disponibilitate: Pre-Order prin telefon
  • 105,00RON