• Peeling facial cu exctract de bambus 100ml

Peeling facial sau efectul benefic al peelingului

Conform interpretării clasice, distingem 5 tipuri de piele: tipuri normale, uscate, grase și mixte. Pe de altă parte, credem că pielea noastră nu se încadrează în categorii rigide. Un țesut uman viu, care respiră, care reflectă fidel starea actuală a corpului și sufletului nostru.

Există mulți factori care afectează această afecțiune, cum ar fi: starea noastră de spirit actuală, starea sufletească, mediul înconjurător, vârsta și mulți alți factori care ne afectează pe noi și pe pielea noastră. Este important să știm cum să ne protejăm de poluarea zilnică, de factori nocivi precum poluarea climei și a mediului, medicamente sau stres. Acești factori, de asemenea, afectează foarte mult producția noastră de grăsimi.

Cum se protejează pielea noastră și ce putem face?

Încearcă să protejeze efectele dăunătoare externe menționate mai sus prin mecanismele proprii de apărare ale pielii (transpirații, deshidratare, formarea calusului etc.), dar putem interveni și în procesul de apărare prin curățarea, hidratarea și protejarea pielii noastre. Prin urmare, este important ce tip de produs pentru îngrijirea feței alegem. Scrubul facial WTN se bazează pe acestea pentru toate „tipurile de piele”.

Frumusețea și sănătatea pielii și feței noastre sunt importante. Ne luptăm nu numai cu ridurile, ci și cu diferite leziuni, cum ar fi petele pigmentare, și nu putem ignora petele hepatice, nici pete de vârstă. Din păcate, ele devin tot mai frecvente în rândul tinerilor și cauzează probleme din ce în ce mai frecvent. Exfolierile și cojile oferă o soluție și la această problemă.

Exfolierea feței noastre ne reîmprospătează pielea și ajută ingredientele active să pătrundă în pielea noastră, dar, în același timp, textura cremei și a cremei faciale WTN o hrănește. Îndepărtarea celulelor moarte ale pielii îmbunătățește aportul de oxigen al pielii și, pe lângă efectul său pozitiv asupra sănătății, are și un rezultat vizibil: pielea va fi mai strălucitoare, mai sănătoasă.

Câteva lucruri obișnuite despre care nici nu credeați că ar putea fi dăunătoare pielii:

 • Față de pernă nespălată - noaptea pielea noastră „se varsă” și celulele noastre moarte ale pielii rămân pe fața de pernă, lăsând în urmă bacteriile și toxinele.
 • Grimase - mișcare constantă a mușchilor feței, accelerează ridurile, formarea brazdelor.
 • Stresul - stresul poate provoca pielea uscată, erupții cutanate, ten fără viață și pete pe pielea noastră.
 • Exfolierea este prea frecventă - ne scăpăm și pielea de uleiurile necesare. Recomandat 1 dată pe săptămână.
 • Lipsa exercițiilor fizice - exercițiul crește fluxul sanguin, oferind feței noastre o strălucire sănătoasă.

Utilizarea exfoliantelor faciale și a pielii este neglijată de mulți, deși utilizarea recomandată este doar o dată pe săptămână. Particulele mici din cremă sunt rulate peste fețele noastre, care îndepărtează ușor celulele epiteliale moarte, ajutând pielea să obțină suficient oxigen și îmbunătățind astfel funcția sa. Scrubul facial WTN nu numai că îndepărtează stratul cornos mort, dar oferă și ingrediente active naturale, prietenoase pielii și hrănitoare.

DE CE este Peeling, efectele ingredientelor, atât de important?

Caracteristica specială a produsului este combinația de ingrediente active care sunt doar naturale și bogate în substanțe nutritive pentru pielea noastră.

Componenta principală a exfolierii faciale WTN este măcinarea BAMBOO:

„Bambusul este iarbă care poate crește într-un copac”.

Cunoscut drept averea țărilor din est, bambusul a fost mult timp un jucător important în industria farmaceutică și de înfrumusețare din întreaga lume. Extractul său conține un număr mare de componente active, substanțe nutritive valoroase, vitamina E, care are efecte antiinflamatoare și calmante, precum și vitamine înfrumusețatoare (A, D, E, K) care promovează reînnoirea celulelor, metabolismul, strâng țesuturile și cresc apărarea pielii.

Efectele sale benefice includ:

 • curăță vasele de sânge, scade colesterolul
 • are efect antiinflamator
 • reluează lupta împotriva radicalilor liberi
 • are un efect bun asupra vaselor de sânge, întărește pereții vaselor de sânge
 • ajută la detoxifiere
 • hidratează pielea
 • reduce oboseala

Alte componente: Ulei de trandafir, ulei de migdale, ulei de floarea soarelui, vitamina E.

Componentele utilizate în preparatele Wise Tree Naturals îndeplinesc criteriile stabilite de Asociația Germană a Producătorilor și Comercianților de Produse Medicinale, Reformate și de Îngrijire a Corpului (BDIH).

Utilizare:

Cantitatea necesară (aprox. Mărimea migdalelor) se distribuie uniform pe față, eventual și pe decolteu, iar apoi ne frecăm ușor pielea cu ea în mici mișcări circulare. Apoi spălați cu apă călduță.

Se recomandă utilizarea de 1-2 ori pe săptămână.

După utilizare, aplicați crema hidratantă obișnuită.

Poate exista o ușoară senzație de furnicături în timpul utilizării, ceea ce înseamnă că ingredientele active funcționează și nu se consideră o reacție alergică.

Avertizare

Atunci când utilizați crema, aveți grijă să nu o introduceți în ochi.

Aplicați delicat sau deloc în zona sensibilă din jurul ochilor.

Dacă aveți simptome alergice în timp ce utilizați elixirul împotriva celulitei, crema

Peeling facial cu exctract de bambus 100ml

 • 40,00RON


Produse asemănătoare

WiseTree Ashwagandha komplex - 60 caps

WiseTree Ashwagandha komplex - 60 caps

Un somn relaxant și profund are ca rezultat viața de zi cu zi calmă!Complexul ashwagandha nu numai c..

107,00RON

WiseTree Collagen Serum 30 ml

WiseTree Collagen Serum 30 ml

Care este una dintre principalele chei ale pielii antirid și ferme?Corpul conține, de asemenea, cant..

95,00RON