• PentoKan - 20 compr. efervescente

ACȚIUNEA COMPONENTELOR ACTIVE


Potasiul

Este un element a cărui importanță este greu de supraestimat. Acest element este conținut în toate fluidele intracelulare și ajută la normalizarea echilibrului acido-bazic. Potasiul este important pentru sănătatea inimii, reduce conductivitatea miocardului. Reducerea conținutului de potasiu din sânge crește riscul de a dezvolta aritmie cardiacă. Energia și capacitatea noastră de muncă  depind în mare măsură de nivelul acestui mineral în organism; în cazul scăderii nivelului acestuia (din cauza activității fizice sau intelectuale intense, a stresului, alimentației dezechilibrate) omul se simte lipsit de puteri și va obosi repede.

Vitamina С

Este o vitamină extrem de importantă pentru sănătate, având proprietăți antioxidante. Dacă aveți un stil de viață activ, munciți intens, treceți frecvent prin stări de stres sau trăiți în condiții nefavorabile, acest mineral vă este extrem de necesar. Vitamina С contribuie la alimentarea cu oxigen a mușchilor și țesuturilor, participă la sinteza colagenului, favorizează asimilarea mai bună a proteinelor. Datorită acesteia, organismul se reface mai rapid după efort și stres. De asemenea, vitamina C ajută la protejarea organismului împotriva îmbătrânirii premature.

Riboza

Este necesară pentru sinteza moleculelor de ATF (adenozintrifosfat), cu ajutorul cărora toate celulele din organismul nostru se mențin și utilizează energia pentru reacțiile biochimice. Riboza este deosebit de importantă pentru sportivi: concentrația de ATF din celule după antrenament (sau altă situație de stres) se reduce semnificativ, iar administrarea suplimentară de riboză ajută la refacerea rezervelor de energie.


Recomandări

Ajută la menținerea unui nivel ridicat a energiei și a capacității de muncă.

Contribuie la optimizarea metabolismului intracelular.

Ajută la menținerea sănătății inimii.

UTILIZARE

1 comprimat efervescent se dizolvă în 60 ml de apă sau suc de fructe. Se recomandă adulților în calitate de supliment alimentar, câte un comprimat de 1-2 ori pe zi, în timpul mesei. Suplimentele alimentare completează aportul nutrienților din regimul alimentar zilnic și sunt parte integrantă a modului sănătos de viață.

Dacă doriți să cumparțăti produsele CoralClub® direct de la Centru CoralClub inregistrați-vă și deveniți Club Member.

Pentru inregistrare urmati link-ul de mai jos:

https://ro.coral-club.com/registration/?REF_CODE=779229792378&fbclid=IwAR1UcsoeHS0lM4asXJLEC-HgG4Y1oHNq6-wuOKdPfofAU-U2hj0wfuZQ2oo


PentoKan - 20 compr. efervescente

  • Producători Coral Club
  • Cod produs: CC025
  • Disponibilitate: Pre-Order prin telefon
  • 79,00RON