MULTIVITAMINĂ PENTRU PREGĂTIREA SARCINII, SARCINĂ ȘI PERIOADĂ DE ALĂPTARE – COMPOZIȚIE UNICĂ ÎN EUROPA

Produsul Prenatal GAL+ a fost dezvoltat în lumina celor mai recente cercetări, având mereu în vedere naturalețea. De aceea, produsul conține toate vitaminele, mineralele și oligoelementele într-o formă, cantitate și proporție ideale, într-o formulă similară cu modul în care acestea ar putea fi obținute printr-o dietă variată, bogată în nutrienți. Fiecare dintre aceste substanțe active se regăsește în forma în care apar în natură, o parte considerabilă este extrasă din plante medicinale și mirodenii (bio) care provin din culturi organice, motiv pentru care conține și acei co-factori, a căror prezență în aceste plante – alături de vitamine/minerale – nu este deloc întâmplătoare. În ceea ce privește cantitățile, am considerat ca fiind important ca doza zilnică recomandată să conțină în mod sigur doza considerată a fi efectivă, dar nu depășesc în niciun caz doza naturală, adică acea cantitate pe care prin alimentație nu ați fi putut să o garantați în niciun fel. De aceea, acolo unde observăm că produsul conține sute sau chiar mii% din DZR (doza zilnică recomandată în mod oficial), nu trebuie să vă speriați (de ex., și o mână de scoici conține aprox. 2000% din doza de vitamina B12 recomandată în mod oficial și totuși, ar fi chiar foarte sănătos să se consume în fiecare zi așa o cantitate de scoici sau de vitamina B12). Doza zilnică recomandată adesea reprezintă maidegrabă „cantitatea minimă necesară pentru a supraviețui”, în mod oficial așa și ar trebui să fie numită. DZR reprezintă extrem de rar doza cu adevărat ideală.

Doza zilnică:

  • 1 buc. Lipofil capsulă de ulei (maro)
  • 1 buc. Hidrofil capsulă-praf vegană rezistentă la acid gastric (portocaliu)
  • 5 ml (4,3 g) praf complementar solubil în apă
  • 33 picături din picăturile de colină

Recomandăm administrarea începând de la apariția gândului de planificare familială, ideal măcar cu 3 luni înainte de concepție până la finalul alăptării, ba chiar se poate administra și după.

Să nu administrați fier, doar dacă aveți o lipsă confirmată în analiza, fiindcă se prea poate, ca după 1-2 luni de administrare de Prenatal GAL plus analizele vor confirma nivelul fierului reglat, mai ales dacă alături de Prenatal GAL plus administrați și lactoferina sau consumați ficat în mod regulat.

Uleiul Lipofil și capsulele-praf Hidrofil: Luați câte 1 buc. din cele două tipuri de capsule, în timpul mesei, de preferință la micul dejun sau la prânz, dar nu la cină. Acestea pot fi administrate atât simultan, cât și separat. Se întâmplă foarte rar, dar în cazul în care conținutul ridicat de vitamine și minerale al capsulei ar cauza o senzație de disconfort în sistemul digestiv, se recomandă ca aceasta să fie luată chiar înainte de masă.

Praf complementar solubil în apă: Pentru maximizarea eficacității, cel mai bine este să se consume în mai multe porții (de ex.: 5x1 ml sau 2x2,5 ml), dar doza zilnică totală poate fi luată și deodată. În cutie găsiți o lingură pentru măsurat. În cazul în care decideți să luați produsul deodată sau în 2 porții, se recomandă să faceți asta la masă sau imediat după; dacă alegeți varianta ideală, cea în care îl consumați în mai multe porții, produsul poate fi luat oricând. Dacă aveți stomacul sensibil sau aveți o cantitate mică de acid gastric, luați produsul în mai multe porții.

Picături de colină: Vă recomandăm să luați 33 picături pe zi. Se pot administra și deodată, dar și împărțite în porții pentru tot parcursul zilei. La masă sau în afara meselor. Se pot adăuga oricărei băuturi sau se pot picura pe mâncare. Nu le consumați ca atare, întrucât au un gust puternic! Nu prezintă sensibilitate la căldură, deci pot fi adăugate și în alimente fierbinți. Datorită gustului sărat, picăturile pot înlocui o parte din sarea adăugată în mâncare.

Ingrediente:

GAL+ Prenatal Esență de Lipofil Capsule gelatinoase moi (30 buc.): concentrat de ulei de pește Golden Omega®, înveliș capsulă (gelatină, glicerină, apă, caramel, îndulcitor: glicozide din ștevie din extract de frunze de ștevie, vanilină cristal), d-alfa-tocoferol și tocoferoluri mixte, extract din fructe de palmier roșu clasificat RSPP, cu cu conținut ridicat de carotenoide și tocotrienoluri, extract de salvie, ulei de măsline cu 2% menachinonă-7, ulei MCT cu 2% colecalciferol, retinyl-palmitate, filochinonă.

GAL+ Prenatal Esență de Hidrogil Capsule vegane rezistente la acid gastric (30 buc.): acid ascorbic L, înveliș capsulă: celuloză (HPMC), pantotenat de calciu, zinc bisglicinat, tiamină clorhidrat, drojdie de seleniu (inactivă), alge brune bio, clorhidrat de piridoxină, riboflavină, borat de sodiu, niacinamide, extract de bambus bio, gluconat de cupru, extract de plante bio (matrix din extracte de fructe de amla și guava, extract din frunze de busuioc sfânt și curry, extract fluid din coajă de lămâie), piridoxal-5-fosfat, extract de semințe de muștar bio, BioPerine® extract de piper negru, biotină, metil-folat de calciu, iodură de potasiu, molibdenat de sodiu, metilcobalamină.

GAL+ Prenatal Complementare praf solubil în apă (30 porții) L-lactat de magneziu, acid ascorbic L, taurină, metilcobalamină.

GAL+ Prenatal Picături cu sare de colină (30 porții): Clorură de colină, apă.

Avertisment:

Nu depășiți niciodată doza zilnică recomandată! Produsul nu înlocuiește o dietă echilibrată și variată, nici un stil de viață sănătos. A nu se lăsa la îndemâna copiilor!Prenatal GAL+

  • 226,00RON
  • 179,00RON


Produse asemănătoare

GAL Vitamina K-komplex Forte- 1000mcg K-komplex

GAL Vitamina K-komplex Forte- 1000mcg K-komplex

GAL Vitamina K-komplex Forte- 1000mcg K-komplex - 60 dozaVitamina K complex are rol principal în urm..

72,00RON 85,00RON

GAL Biocurcumin+

GAL Biocurcumin+

GAL Biocurcumin+, 225 mg x 30 caps.Deși se administrează pe cale orală, aceste capsule asigură acces..

62,00RON 70,00RON

GAL Magneziu Bisglicinat - 90 caps.

GAL Magneziu Bisglicinat - 90 caps.

Magneziu bisglicinat – nouă generaţie de magnesium cu puterea glicinei – 90 capsule „fully reacted”...

66,00RON 80,00RON

GAL Multivitamina 30

GAL Multivitamina 30

GAL Multivitamină (30 de porții)Produsul nostru GAL Multivitamine a fost dezvoltat în lumina celor m..

103,00RON 106,00RON

GAL UC-II Cartilaj complex 60 caps.

GAL UC-II Cartilaj complex 60 caps.

Administrare: o capsula pe zi, seara la culcare pe stomac gol..

138,00RON 165,00RON

Javasasszony unokája Szabó György

Javasasszony unokája Szabó György

Carte in limba maghiara..

75,00RON