• SPIRULINA 100 ML

Ingrediente: Glicerină vegetală, apă aranjată KoMiTo, alge Spirulina (Spirulina platensis).

Aplicare: 3 × 20-40 picături zilnic cu o jumătate de oră înainte de mese. Poate fi folosit în mai multe moduri în dieta noastră. Se agită înainte de utilizare!

Depozitare: A se păstra într-un loc răcoros, răcoros și întunecat la frigider după deschidere.

Aceste alge erau deja consumate de azteci. Aur verde. Este plin de substanțe nutritive și minerale importante pentru corpul uman (vitaminele B1, B2, B3, B12, fier, cupru). Bogat în acizi grași Omega 3. Datorită conținutului său de clorofilă, care îi conferă o culoare verde, poate ajuta la eliminarea toxinelor din organism, are un efect dezinfectant. Se remarcă capacitatea de legare a metalului greu. Beta-carotenul este de 10 ori mai mare decât morcovii.

SUPERALIMENT! Are proprietăți antiinflamatorii și antitumorale. Îmbunătățește metabolismul celular. Algele Spirulina au un efect protector împotriva rinitei alergice. Are un efect deosebit de asupra digestiei. Poate atenua foamea. Poate scădea nivelul zahărului din sânge și vă poate ajuta să slăbiți și să tratați diabeticii. Poate fi utilizat pentru tratarea anemiei. Efectul asupra anemiei se bazează pe creșterea hematopoiezei și a aportului crescut de fier, deoarece conținutul de fier al Spirulinei este foarte bine utilizat. Algele spirulinei sunt, de asemenea, prietene ale sportivilor, pot crește performanța și forța musculară, pot proteja mușchii de rănile din timpul exercițiului. Poate întări oasele pe măsură ce crește nivelul de calciu.

SPIRULINA 100 ML

  • 55,00RON


Produse asemănătoare

CHLORELLA 100 ML

CHLORELLA 100 ML

Ingrediente: Glicerină vegetală, apă aranjată KoMiTo, Chlorella vulgaris.Aplicare: 3 × 20-40 picătur..

55,00RON

KELP 100 ML

KELP 100 ML

Ingrediente: Glicerină vegetală, apă aranjată KoMiTo, alge Kelp (Ascophyllum nodosum).Aplicare: 3 × ..

55,00RON