Poți găsi opt dintre ierburile preferate ale unchiului Gyuri într-o frumoasă cutie de cadou, ascunsă în pachete mici ilustrate cu grafică din plante.
Ceaiuri din selecția Herbamix:
carne de măceș (60 g)
floare de soc (25 g)
furca (25 g)
mentă în grămadă (20 g)
rădăcină de brusture cu flori (20 g)
frunze de mure sălbatice (15 g)
vârf de ramură cu flori de păducel (30 g)
cimbru de câmp (20 g).
Mod de preparare: Se fierbe 1 lingura de ierburi cu 2,5 dl apa. Acoperiți și lăsați să stea 15 minute, apoi mâncați proaspăt. Carnea de măceș este o excepție, se înmoaie în apă rece timp de 5-6 ore.
Selecția s-a făcut pe baza căror plante consideră domnul Gyuri extrem de importante în păstrarea sănătății și prevenirea bolilor.