• Spirulina - 200 tab

Spirulina este în acelaşi timp şi bacterie, şi plantă, care are capacitate de fotosinteză. Pigmenţii săi verzi-albăstrui transformă bioxidul de carbon şi apa în substanţe organice complexe cu ajutorul energiei luminii solare. Acest proces de sinteză transformă spirulina într-un produs alimentar ecologic simplu şi, în acelaşi timp, de calitate superioară, care în formă concentrată conţine un complex de substanţe valoroase, extrem de rar întâlnit în hrana vegetală. 


„Spirulina Tablets” este un excelent produs pentru persoanele care vor să-şi îmbunătăţească starea generală de sănătate, să-şi controleze greutatea, să-şi purifice organismul şi să-şi intensifice vitalitatea. 


Membranele spirulinei sunt compuse din mucopolizaharide „moi”, de aceea organismul uman digeră şi asimilează uşor proteinele superioare ale acestei microalge (în proporţie de peste 60%), care conţin toţi aminoacizii necesari omului, inclusiv cei 8 aminoacizi esenţiali. În comparaţie cu produsele de origine animală, care conţin o mare cantitate de grăsimi, în spirulină se regăsesc doar 5-6% grăsimi, reprezentate în general de acizi graşi polinesaturaţi, foarte preţioşi pentru organismul uman. Printre aceştia se regăsesc acidul linoic şi gamma-linoleic, cel din urmă putând fi regăsit în natură doar în laptele matern. 


Mai mult decât atât, spirulina este cea mai bogată sursă naturală cunoscută în vitaminele A, B12, E şi F. În 10 g de spirulină se regăsesc 3 doze zilnice recomandate de vitamina B12. Deficitul de ciancobalamina (vitamina B12) se observă la persoanele de peste cincizeci de ani, la vegetarieni, la gravide, la fumătorii incorigibili, la persoanele care suferă de afecţiuni ale tractului gastrointestinal. Insuficienţa de vitamina B12 se manifestă prin slăbiciune, oboseală crescută, reducerea capacităţii de muncă, scăderea memoriei, dereglări ale ciclului menstrual. 

Spirulina conţine totodată o gamă variată de substanţe minerale şi microelemente. Trebuie menţionată prezenţa în cantitate importantă a antioxidanţilor, cum ar fi beta-carotenul, seleniul şi germaniul, fapt ce face ca spirulina să conţină de 5 ori mai mult fier decât drojdia de bere sau mărarul. 

Administrarea spirulinei timp de o lună sporeşte în mod semnificativ tonusul, normalizează tensiunea arterială, contribuie la îmbunătăţirea proceselor schimbului de substanţe, la creşterea rezistenţei nespecifice a organismului, exercită acţiune antitoxică şi antianemică. 

Recomandări

Consumul produsului „Spirulina Tablets” este un remediu eficient şi preventiv în caz de:

• insuficienţă de vitamine şi minerale;

• anemii;

• surplus de greutate;

• afecţiuni ale tractului gastrointestinal;

• ateroscleroză şi manifestări asociate.


Mod de administrare

În calitate de supliment alimentar, 6 comprimate pe zi în timpul meselor sau conform recomandărilor specialistului.

Suplimentele alimentare completează aportul nutrienților din regimul alimentar zilnic și sunt parte integrantă a modului sănătos de viață.

Dacă doriți să cumparțăti produsele CoralClub® direct de la Centru CoralClub inregistrați-vă și deveniți Club Member.

Pentru inregistrare urmati link-ul de mai jos:

https://ro.coral-club.com/registration/?REF_CODE=779229792378&fbclid=IwAR1UcsoeHS0lM4asXJLEC-HgG4Y1oHNq6-wuOKdPfofAU-U2hj0wfuZQ2oo


Spirulina - 200 tab

  • Producători Coral Club
  • Cod produs: CC011
  • Disponibilitate: Pre-Order prin telefon
  • 106,00RON


Etichete: bioval, CoralClub, Spirulina