• Super-Flora - 90 caps.

Cunoscut prebiotic vegetal, sursă de fibre alimentare necesare pentru tractul gastro-intestinal. Inulina stimulează dezvoltarea propriilor bacterii sănătoase în intestinul gros, ameliorând microflora. În plus, inulina este un bun sorbent, îmbunătățește peristaltismul intestinal, contribuie la eliminarea toxinelor.

Probiotice (bifido- și lactobacterii)

Microorganisme sănătoase care inhibă bacteriile patogene din tractul gastro-intestinal, refac echilibrul microflorei. Îmbunătățesc digestia și metabolismul, participă la sinteza propriilor vitamine și enzime necesare pentru asimilarea calitativă a hranei.

Recomandări

Simbiotic care reunește probioticele cu prebioticele – inulină, favorizează dezvoltarea bacteriilor sănătoase și ameliorarea microflorei intestinale.

Inulina crește semnificativ eficiența probiotiocelor.

  • favorizează creșterea propriilor bacterii sănătoase și refacerea microflorei sănătoase din tractul gastro-intestinal;
  • reduce meteorismul și senzația de greutate în stomac;
  • îmbunătățește metabolismul, digestia, asimilarea de substanțe nutritive și utile.

Mod de administrare

În calitate de supliment alimentar, câte o capsula de 1-2 ori pe zi, înainte de masa sau conform recomandărilor specialistului.

Suplimentele alimentare completează aportul nutrienților din regimul alimentar zilnic și sunt parte integrantă a modului sănătos de viață.

Ingrediente active: Bifidobacterium longum – 3 mld.cfu/33mg, Lactobacillus acidophilus – 2 mld.cfu/11mg, Inulina – 25mg. Ingrediente: agent de incarcare: faina de orez, capsula: hipromeloza, apa; Bifidobacterium longum (100mld cfu/g), inulina din radacina de Cicoare/Cichorium intybus, Lactobacillus acidophilus (200mld cfu/g) (cfu=unitati formatoare de colonii)

Dacă doriți să cumparțăti produsele CoralClub® direct de la Centru CoralClub inregistrați-vă și deveniți Club Member.

Pentru inregistrare urmati link-ul de mai jos:

https://ro.coral-club.com/registration/?REF_CODE=779229792378&fbclid=IwAR1UcsoeHS0lM4asXJLEC-HgG4Y1oHNq6-wuOKdPfofAU-U2hj0wfuZQ2oo


Super-Flora - 90 caps.

  • Producători Coral Club
  • Cod produs: CC030
  • Disponibilitate: Pre-Order prin telefon
  • 105,00RON