• TINCTURĂ PENTRU DIABET

Castravetele amar întreține nivelul glicemiei la parametrii normali. Carotenul din morcovi este transformat în vitamina A de către ficat și are efect puternic antioxidant, asigurând buna funcționare a fotoreceptorilor și a funcției pancreatice. Mătasea de porumb ajută la buna funcționare a inimii. Polifenolii și substanțele active din Afine susțin funcțiile pancreatice și buna irigare cu sânge a ochiului. Scorțișoara de Ceylon ajută la menținerea unei greutăți corporale normale și normalizează nivelul zahărului din sânge.  

Plante medicinale: Castravete amar, Mărar, teci de Fasole albă, rădăcină de Morcovi, Mătase de porumb, scoarță de Pin, Afine, Scorțișoară de Ceylon, Ardei iute cayenne

Ambalare: 50 ml

 Acest supliment alimentar este o tinctură hidroalcoolică extrasă din plante medicinale

Doza zilnică: corespunde unei cantități de 2 ml (2 g) de extract, care este obținut din 400 mg de substanță activă extrasă din plante. 

Mod de utilizare: 2 x 20 picături zilnic cu o jumătate de oră înaintea meselor principale. Nu depășiți cantitatea zilnică recomandată!  

Depozitare: Se depozitează ferit de lumină la temperatura camerei sub 25 ° C. Depunerile de sedimente nu afectează calitatea produsului. Agitați bine înainte de utilizare.  

Avertisment: Nu luați tinctura împreună cu medicamente care interacționează cu alcoolul! Utilizarea sa poate fi dăunătoare pentru pacienții alcoolici. Nu consumați produsul dacă urmează să conduceți mașina. Consumul produsului nu se recomandă în timpul sarcinii, în perioada alăptării sau în cazul copiilor. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. 

Suplimentele alimentare nu pot înlocui o dietă mixtă, echilibrată și un stil de viață sănătos.  Conținut de alcool: 36% vol / vol

TINCTURA PENTRU DIABET a firmei Ezerjófű este un extract hidroalcoolic de manufactură, obținut din plante medicinale.


TINCTURĂ PENTRU DIABET

  • 55,00RON


Produse asemănătoare

TINCTURĂ PENTRU BILĂ

TINCTURĂ PENTRU BILĂ

Menta susține funcțiile digestive.Frunzele de mesteacăn, păpădia și rozmarinul stimuează ficatul pen..

55,00RON

TINCTURĂ PENTRU CAP

TINCTURĂ PENTRU CAP

Florile de Margarete de toamnă ajută la ameliorarea durerilor de cap.Floarea de margarete contribuie..

55,00RON

TINCTURĂ DIN NUCĂ NEAGRĂ

TINCTURĂ DIN NUCĂ NEAGRĂ

Plante medicinale: Coji de Nucă neagrăAmbalare: 50 ml Acest supliment alimentar este o tinctură..

55,00RON