• TINCTURA PENTRU DINTI 50 ML

Tinctura EzerJóFű PENTRU DINTI conține substanțe cu efect intens astringent al gingiilor și oferă un ajutor eficient în restabilirea proceselor de echilibru microbiologic din cavitatea bucală care însoțesc inflamația.

Ingrediente: apă purificată EzerJóFű, tinctură de plante cu alcool etilic (cuișoare, piper negru, echinacea purpurea, salvie medicinală, coajă de stejar, mentă, cayenne). NU contine mentol.

Tinctură din plante apă-alcool

Ambalaj: 50 ml

Preparat extern, perie de gumă

Conținut de alcool: 36 V/V %

Tinctura EzerJóFű Fogak conține substanțe cu efect intens astringent al gingiilor și oferă un ajutor eficient în restabilirea proceselor de echilibru microbiologic din cavitatea bucală care însoțesc inflamația. Amestecul de extract de plante special formulat din produs poate fi folosit și pentru îngrijirea țintită și tratamentul suplimentar al gingiilor dureroase și roșii din jurul dinților.

Aplicare: Puneți 10 picături de tinctură în 0,5 dl de apă sau apă de gură și faceți gargară cu ea sau aplicați-o nediluată pe zona cu probleme cu o perie. NU INGHITI!

Depozitare: A nu se lăsa la îndemâna copiilor, într-un loc uscat, răcoros, ferit de lumina soarelui, la temperatura camerei sub 25 °C după deschidere.

Atenție: NU ÎNGHIȚI preparatul! Nu este recomandat femeilor însărcinate, mamelor care alăptează și copiilor sub 3 ani. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Ambalare: Greutate bruta: 130 g

Greutate neta: 50 ml/sticla

TINCTURA PENTRU DINTI 50 ML

  • 55,00RON


Produse asemănătoare

TINCTURĂ PENTRU BILĂ

TINCTURĂ PENTRU BILĂ

Menta susține funcțiile digestive.Frunzele de mesteacăn, păpădia și rozmarinul stimuează ficatul pen..

55,00RON

TINCTURA PUTEREA BĂRBAȚILOR 50 ML

TINCTURA PUTEREA BĂRBAȚILOR 50 ML

Palmierul pitic susține sănătatea organelor reproducătoare masculine. Îl recomandăm pentru a stimula..

55,00RON

TINCTURA DE GURA 250 ML

TINCTURA DE GURA 250 ML

Tinctura de apă de gură EzerJóFű oferă o respirație proaspătă.Ingrediente: apă purificată EzerJóFű, ..

55,00RON