• TINCTURĂ PENTRU INIMĂ

Păducelul susține funcția inimii. Ceaiul verde ajută la menținerea sănătății inimii. Păducelul calmează și ajută la îmbunătățirea circulației sanguine. Leurda și ghimbirul contribuie la buna funcționare a sistemului vascular, contribuind astfel la menținerea sănătății inimii. Extractul de păducel susține funcția inimii, crește aportul de oxigen și îmbunătățește elasticitatea vaselor de sânge, contribuind astfel la funcționarea normală a sistemului circulator. Crețușca are un efect benefic asupra colesterolului, al HDL-ului și contribuie la sănătatea sistemului vascular. Oregano și cătina sprijină buna funcționare a inimii.  

Plante medicinale: Ceai verde, Păducel, Leurdă, Ghimbir, Crețușcă, Oregano, Cătină

Ambalare: 50 ml

 Acest supliment alimentar este o tinctură hidroalcoolică extrasă din plante medicinale

Doza zilnică: corespunde unei cantități de 2 ml (2 g) de extract, care este obținut din 400 mg de substanță activă extrasă din plante. 

Mod de utilizare: 2 x 20 picături zilnic cu o jumătate de oră înaintea meselor principale. Nu depășiți cantitatea zilnică recomandată!  

Depozitare: Se depozitează ferit de lumină la temperatura camerei sub 25 ° C. Depunerile de sedimente nu afectează calitatea produsului. Agitați bine înainte de utilizare.  

Avertisment: Nu luați tinctura împreună cu medicamente care interacționează cu alcoolul! Utilizarea sa poate fi dăunătoare pentru pacienții alcoolici. Nu consumați produsul dacă urmează să conduceți mașina. Consumul produsului nu se recomandă în timpul sarcinii, în perioada alăptării sau în cazul copiilor. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. 

Suplimentele alimentare nu pot înlocui o dietă mixtă, echilibrată și un stil de viață sănătos.  Conținut de alcool: 36% vol / vol

TINCTURA PENTRU INIMĂ a firmei Ezerjófű este un extract hidroalcoolic de manufactură, obținut din plante medicinale.


TINCTURĂ PENTRU INIMĂ

  • 55,00RON


Produse asemănătoare

TINCTURA FERICIRII

TINCTURA FERICIRII

Valeriana îmbunătățește funcțiile psihice și mentale ale individului.Lemnul dulce împreună cu floril..

55,00RON

TINCTURĂ PENTRU CAP

TINCTURĂ PENTRU CAP

Florile de Margarete de toamnă ajută la ameliorarea durerilor de cap.Floarea de margarete contribuie..

55,00RON

TINCTURĂ DIN NUCĂ NEAGRĂ

TINCTURĂ DIN NUCĂ NEAGRĂ

Plante medicinale: Coji de Nucă neagrăAmbalare: 50 ml Acest supliment alimentar este o tinctură..

55,00RON