• TINCTURĂ PENTRU PLĂMÂNI

Plămânărica susține și întreține sănătatea gâtului și a cavității bucale, precum și a căilor respiratorii. Plămânărica, Lumânărica (Verbascum phlomoides), Isopul și Anasonul susțin sănătatea plămânilor, calmează durerile gâtului și a mucoasei bucale, acestea pot fi de ajutor în cazul amigdalitelor, faringitelor și laringitelor. Hrișca ajută la reducerea proceselor inflamatorii de la nivelul bronhiilor și a plămânilor, ajutând expectorația. Coaja de alun facilitează respirația ușoară și susține buna funcționare a bronhiilor și a plămânilor. Feniculul susține sistemul imunitar, fiind în același timp un foarte bun antioxidant.  

Plante medicinale: Plămânărică, Lumânărică, Isop, Hrișcă, Alun, Fenicul, Anason

Ambalare: 50 ml

 Acest supliment alimentar este o tinctură hidroalcoolică extrasă din plante medicinale

Doza zilnică: corespunde unei cantități de 2 ml (2 g) de extract, care este obținut din 400 mg de substanță activă extrasă din plante. 

Mod de utilizare: 2 x 20 picături zilnic cu o jumătate de oră înaintea meselor principale. Nu depășiți cantitatea zilnică recomandată!  

Depozitare: Se depozitează ferit de lumină la temperatura camerei sub 25 ° C. Depunerile de sedimente nu afectează calitatea produsului. Agitați bine înainte de utilizare.  

Avertisment: Nu luați tinctura împreună cu medicamente care interacționează cu alcoolul! Utilizarea sa poate fi dăunătoare pentru pacienții alcoolici. Nu consumați produsul dacă urmează să conduceți mașina. Consumul produsului nu se recomandă în timpul sarcinii, în perioada alăptării sau în cazul copiilor. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. 

Suplimentele alimentare nu pot înlocui o dietă mixtă, echilibrată și un stil de viață sănătos.  Conținut de alcool: 36% vol / vol

TINCTURA PENTRU PLĂMÂNI a firmei Ezerjófű este un extract hidroalcoolic de manufactură, obținut din plante medicinale.


TINCTURĂ PENTRU PLĂMÂNI

  • 55,00RON


Produse asemănătoare

TINCTURĂ COMPLEXĂ DE ECHINACEEA

TINCTURĂ COMPLEXĂ DE ECHINACEEA

Echinaceea susține sistemul imunitar.Echinacea purpurea contribuie la buna funcționare a sistemului ..

55,00RON

TINCTURĂ PENTRU BILĂ

TINCTURĂ PENTRU BILĂ

Menta susține funcțiile digestive.Frunzele de mesteacăn, păpădia și rozmarinul stimuează ficatul pen..

55,00RON

TINCTURĂ PENTRU CAP

TINCTURĂ PENTRU CAP

Florile de Margarete de toamnă ajută la ameliorarea durerilor de cap.Floarea de margarete contribuie..

55,00RON