• TINCTURĂ PENTRU RINICHI

Splinuța (Solidago) ajută la menținerea sănătății tractului urinar. Coada calului are efect diuretic. Troscotul ajută la eliminarea bacteriilor patogene din tractul urinar. Păpădia este un foarte bun diuretic care ajută la detoxifierea organismului. Siminocul sprijină sănătatea sistemului urinar și funcționarea rinichilor. Galbenelele au efect antibacterian. Coada șoricelului are efect dezinfectant și stimulează funția excretoare a rinichilor. 

Plante medicinale: Splinuță, Coada-calului, Troscot, Păpădie, rădăcina de Urzică, frunze de Mesteacăn, Siminoc, Soc, Leuștean, Gălbenele, Coada șoriceului, Urzică moartă galbenă

Ambalare: 50 ml

 Acest supliment alimentar este o tinctură hidroalcoolică extrasă din plante medicinale

Doza zilnică: corespunde unei cantități de 2 ml (2 g) de extract, care este obținut din 400 mg de substanță activă extrasă din plante. 

Mod de utilizare: 2 x 20 picături zilnic cu o jumătate de oră înaintea meselor principale. Nu depășiți cantitatea zilnică recomandată!  

Depozitare: Se depozitează ferit de lumină la temperatura camerei sub 25 ° C. Depunerile de sedimente nu afectează calitatea produsului. Agitați bine înainte de utilizare.  

Avertisment: Nu luați tinctura împreună cu medicamente care interacționează cu alcoolul! Utilizarea sa poate fi dăunătoare pentru pacienții alcoolici. Nu consumați produsul dacă urmează să conduceți mașina. Consumul produsului nu se recomandă în timpul sarcinii, în perioada alăptării sau în cazul copiilor. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. 

Suplimentele alimentare nu pot înlocui o dietă mixtă, echilibrată și un stil de viață sănătos.  Conținut de alcool: 36% vol / vol

TINCTURA PENTRU RINICHI a firmei Ezerjófű este un extract hidroalcoolic de manufactură, obținut din plante medicinale.


TINCTURĂ PENTRU RINICHI

  • 55,00RON


Produse asemănătoare

TINCTURA FERICIRII

TINCTURA FERICIRII

Valeriana îmbunătățește funcțiile psihice și mentale ale individului.Lemnul dulce împreună cu floril..

55,00RON

TINCTURĂ PENTRU CAP

TINCTURĂ PENTRU CAP

Florile de Margarete de toamnă ajută la ameliorarea durerilor de cap.Floarea de margarete contribuie..

55,00RON

TINCTURĂ DIN NUCĂ NEAGRĂ

TINCTURĂ DIN NUCĂ NEAGRĂ

Plante medicinale: Coji de Nucă neagrăAmbalare: 50 ml Acest supliment alimentar este o tinctură..

55,00RON