• TINCTURĂ PENTRU SISTEMUL IMUNITAR

Jiaogulan sprijină sistemul imunitar.

Pufulița cu flori mici ajută la protejarea împotriva radicalilor liberi, care provoacă leziuni la nivelul celulelor și țesuturilor.

Scorușul de pădure ajută la reducerea efectelor nocive ale stresului și efortului susținut.

Prunella (Prunella vulgaris),Echinacea angustifolia, pallida și purpurea, precum și coriandrul, sprijină sistemul imunitar împotriva efectului oxidativ.

Fenugreek are efect de revigorare fizică și psihică a organismului.

Crețușca ajută la întărirea sistemului imunitar.

Porumbarul ajută la întărirea corpului.

Plante medicinale: Pufuliță cu flori mici, Scoruș de munte, Prunella (Prunella Vulgaris), Armurariu, Fenugreek, Echinacea angustifolia, Echinacea pallida, Echinacea purpurea, Jiaogulan, Coriandru, Leuștean, Lucerna, Crețușcă, Ginseng Siberian, Lichen Islandicus, Porumbar

Ambalare: 50 ml

Acest supliment alimentar este o tinctură hidroalcoolică extrasă din plante medicinale

Doza zilnică: corespunde unei cantități de 2 ml (2 g) de extract, care este obținut din 400 mg de substanță activă extrasă din plante. 

Mod de utilizare: 2 x 20 picături zilnic cu o jumătate de oră înaintea meselor principale. Nu depășiți cantitatea zilnică recomandată!  

Depozitare: Se depozitează ferit de lumină la temperatura camerei sub 25 ° C. Depunerile de sedimente nu afectează calitatea produsului. Agitați bine înainte de utilizare.  

Avertisment: Nu luați tinctura împreună cu medicamente care interacționează cu alcoolul! Utilizarea sa poate fi dăunătoare pentru pacienții alcoolici. Nu consumați produsul dacă urmează să conduceți mașina. Consumul produsului nu se recomandă în timpul sarcinii, în perioada alăptării sau în cazul copiilor. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. 

Suplimentele alimentare nu pot înlocui o dietă mixtă, echilibrată și un stil de viață sănătos.  Conținut de alcool: 36% vol / vol

TINCTURA PENTRU SISTEMUL IMUNITAR  a firmei Ezerjófű este un extract hidroalcoolic de manufactură, obținut din plante medicinale.


TINCTURĂ PENTRU SISTEMUL IMUNITAR

  • 55,00RON


Produse asemănătoare

TINCTURĂ COMPLEXĂ DE ECHINACEEA

TINCTURĂ COMPLEXĂ DE ECHINACEEA

Echinaceea susține sistemul imunitar.Echinacea purpurea contribuie la buna funcționare a sistemului ..

55,00RON

TINCTURĂ PENTRU CAP

TINCTURĂ PENTRU CAP

Florile de Margarete de toamnă ajută la ameliorarea durerilor de cap.Floarea de margarete contribuie..

55,00RON

TINCTURĂ DIN NUCĂ NEAGRĂ

TINCTURĂ DIN NUCĂ NEAGRĂ

Plante medicinale: Coji de Nucă neagrăAmbalare: 50 ml Acest supliment alimentar este o tinctură..

55,00RON