• TINCTURĂ PENTRU STIMULAREA LACTAȚIEI

Shatavari (Asparagus racemosus) stimulează secreția laptelui matern. 

Mărarul și oregano contribuie la menținerea sănătății femeilor, susținând funcția glandelor mamare precum și sănătatea sânului. Anasonul scade senzația de balonare, ameliorând crampele intestinale . Semințele de schinduf (fenugreek) revigorează organismul, îmbunătățind starea fizică și psihică. Măghiranul aduce liniște și somn odihnitor celei ce-o consumă. 

Shatawari conține foarte multe substanțe nutritive care sunt utile femeilor, stimulând totodată secreția laptelui matern. 

Ambalare: 50 ml  

Acest supliment alimentar este o tinctură hidroalcoolică extrasă din plante medicinale

Doza zilnică: corespunde unei cantități de 2 ml (2 g) de extract, care este obținut din 400 mg de substanță activă extrasă din plante. 

Mod de utilizare: 2 x 20 picături zilnic cu o jumătate de oră înaintea meselor principale. Nu depășiți cantitatea zilnică recomandată!  

Depozitare: Se depozitează ferit de lumină la temperatura camerei sub 25 ° C. Depunerile de sedimente nu afectează calitatea produsului. Agitați bine înainte de utilizare.  

Avertisment: Nu luați tinctura împreună cu medicamente care interacționează cu alcoolul! Utilizarea sa poate fi dăunătoare pentru pacienții alcoolici. Nu consumați produsul dacă urmează să conduceți mașina. Consumul produsului nu se recomandă în timpul sarcinii, în perioada alăptării sau în cazul copiilor. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. 

Suplimentele alimentare nu pot înlocui o dietă mixtă, echilibrată și un stil de viață sănătos.  Conținut de alcool: 36% vol / vol

TINCTURA PENTRU STIMULAREA LACTATIEI a firmei Ezerjófű este un extract hidroalcoolic de manufactură, obținut din plante medicinale.


TINCTURĂ PENTRU STIMULAREA LACTAȚIEI

  • 55,00RON


Produse asemănătoare

TINCTURĂ PENTRU SOMN UȘOR

TINCTURĂ PENTRU SOMN UȘOR

Cătușnica (menta pisicii) (Nepeta cataria), vindecă insomnia și îmbunătățește calitatea somnului.&nb..

55,00RON

TINCTURA FERICIRII

TINCTURA FERICIRII

Valeriana îmbunătățește funcțiile psihice și mentale ale individului.Lemnul dulce împreună cu floril..

55,00RON

TINCTURA PENTRU OASE

TINCTURA PENTRU OASE

Isopul sprijină sănătatea oaselor.Coada calului reduce artrita și susține elasticitatea cartilajului..

55,00RON

TINCTURĂ COMPLEXĂ DE ECHINACEEA

TINCTURĂ COMPLEXĂ DE ECHINACEEA

Echinaceea susține sistemul imunitar.Echinacea purpurea contribuie la buna funcționare a sistemului ..

55,00RON