• Ulei esențial de Salvia Sclarea/Clary Sage 5 ml

Ajută la menținerea sănătății scalpului, echilibrează producția de sebum și funcția glandei sudoripare. Ajută la ameliorarea plângerilor menstruale, are un efect benefic asupra simptomelor care apar în timpul menopauzei. Este folosit la fabricarea parfumurilor ca esență cu mirosuri calde, florale și, în același timp, este un excelent fixator de parfumuri.

Acest ulei cu un miros dulce, de plante ajută la ameliorarea tensiunii, armonizează emoțiile provocate de ciclul hormonal, motiv pentru care este numit și „Uleiul pentru femei”.

Utilizat în creme și seruri, reglează producția de sebum în piele, ajutând astfel la refacerea problemelor pielii grase / grase.

Salvia sclarea - salvie muscat sau plantă de curățare, așa cum se mai numește - este o plantă utilizată în tratamentul bolilor care afectează sistemul nervos, echilibrul hormonal feminin și funcția glandei și este cunoscută din timpuri imemoriale. Uleiul esențial obținut prin distilarea părților supraterane ale plantei este foarte versatil: este utilizat pentru efectul său calmant asupra sistemului nervos, este potrivit pentru ameliorarea plângerilor în timpul ciclului feminin / efectului de absorbție.

Ingrediente: ulei de salvia sclarea

Proprietățile uleiului esențial

  • relaxant, calmant sistemul nervos, antidepresiv
  • efect emmenagog, tonifică peretele uterin, efect asemănător estrogenului
  • reglează producția de sebum
  • reglează transpirația
  • are un efect revigorant asupra scalpului, anti-cadere a parului, efect anti-matreata
  • poate provoca un efect afrodisiac și euforic ușor
  • stimulează sistemul circulator
  • esențe și parfumuri potrivite pentru formularea parfumurilor
  • Ce te poate ajuta
  • stimulează amenoreea, ameliorează durerile menstruale, ajută în perioada pre-menopauză, bufeurile
  • în îngrijirea pielii faciale pietroase
  • în caz de transpirație excesivă
  • în îngrijirea scalpului, în cazul părului gras sau al mătreții, împotriva căderii părului
  • tulburări circulatorii, edem, congestie, vene varicoase
  • stres, hipertensiune, slăbiciune generală și sexuală

Cum se utilizează uleiul esențial de salvie:

  • acest produs nu trebuie utilizat numai pe piele, ci doar ca ingredient în compoziții cosmetice, parfumuri și aromoterapie
  • pentru problemele femeilor dizolvate în ulei vegetal sub forma unui masaj pe burtă
  • dizolvat în ulei vegetal, sub formă de masaj al spatelui și masaj al coloanei vertebrale pentru ameliorarea tensiunii sistemului nervos, stimularea stării de spirit pentru viață
  • ca ingredient în principal în creme, seruri, uleiuri de față destinate pielii grase a feței
  • ca ingredient în formularea de creme circulante, balsamuri sau uleiuri
  • ca ingredient în măști de păr, balsamuri, șampoane sau abrazive pentru scalp, sau adăugat la șampoane sau balsamuri zilnice
  • ca ingredient în deodorante lichide sau solide
  • ca esență de parfum și ca fixator de parfum în compoziții cosmetice, parfumuri și articole de toaletă
  • pur și simplu pulverizat în aer singur sau într-un amestec cu alte esențe, creează o atmosferă care ajută la ameliorarea tensiunii, oboselii și epuizării

Depozitare: etanș, protejat de lumină, într-un loc uscat și răcoros

Regula generală: se recomandă testarea preparatelor care conțin uleiuri esențiale pe cotul interior al cotului cu 24 de ore înainte de aplicare

  • detalii despre utilizarea în siguranță a uleiurilor esențiale
  • este utilizat cu extremă precauție datorită efectului său asupra echilibrului nostru hormonal
  • utilizarea sa nu este recomandată copiilor
  • nu intra în ochii noștri
  • utilizarea sa în timpul sarcinii este contraindicată
  • A nu se lasa la indemana copiilor
  • pentru uz extern; recomandat pentru uz intern numai sub supravegherea unui medic sau aromaterapeut

Ulei esențial de Salvia Sclarea/Clary Sage 5 ml

  • Producători SlowNatur
  • Cod produs: SN023
  • Disponibilitate: În Stoc
  • 31,00RON


Produse asemănătoare

Ulei esențial de Lavandă 10 ml

Ulei esențial de Lavandă 10 ml

Uleiul de lavandă este popular în întreaga lume de secole. În limbajul florilor, înseamnă devotament..

20,00RON

Ulei esențial de Anason Stelat  10 ml

Ulei esențial de Anason Stelat 10 ml

Anasonul stelar este un copac veșnic originar din Asia de Sud-Est. De obicei crește până la o înălți..

25,00RON

Ulei esențial de Geraniu 5 ml

Ulei esențial de Geraniu 5 ml

100% dioxid de siliciu natural, Pelargonium graveolens. Geranium Bourbon este tăiat și filat. P..

28,00RON

Ulei esențial de Iasmin 5 ml

Ulei esențial de Iasmin 5 ml

Ulei esențial de iasomie. Volum: 5 ml.Efecte și proprietăți: Antidepresiv, ameliorează tusea, amelio..

46,00RON

Ulei esențial de Cubeba 10 ml

Ulei esențial de Cubeba 10 ml

Kubeba este un ulei esențial de seninătateALTE NUME: litsea cubeba, citrus litsea, may chang, seu, v..

24,00RON

Ulei esențial de Mentă spicată/Spearmint 10 ml

Ulei esențial de Mentă spicată/Spearmint 10 ml

Ulei esențial volatil de mentă spicata. Volum: 10 ml.100% silice naturală, Mentha spicata.Efecte și ..

21,00RON

Ulei esențial de Mentă piperită 10 ml

Ulei esențial de Mentă piperită 10 ml

Uleiul este obținut din frunzele plantei prin distilare cu abur.Este foarte popular în băile de arom..

18,00RON

Ulei esențial de Scorțisoara 10 ml

Ulei esențial de Scorțisoara 10 ml

Efecte și proprietăți: Scorțișoara are un efect de încălzire, antiseptic și astringent. Ajută la epu..

18,00RON

Ulei esențial de Cedru 10 ml

Ulei esențial de Cedru 10 ml

Ulei esențial 100% din lemn de cedruLa fel ca toate uleiurile de conifere veșnic verzi, uleiul de ce..

23,00RON