Doza zilnică: 1 capsulă + 22 picături. Se poate consuma împreună sau separat, dar este important să fie consumat la masa și mai bine dimineața sau ziua decăt seara. Picăturile pot fi luate și deodată sau demai multe ori la mese (de ex. 2x11 picaturi). 

Recomandăm administrarea începând de la apariția gândului de planificare familială, ideal măcar cu 3 luni înainte de concepție până la finalul alăptării, ba chiar se poate administra și după.

În caz în care sunteți gravidă ideal să consumați zilnic măcar 3 gălbenele + săptămănal 2-3 ori ficat și pește din ape sărate sau fructe de mare. În lipsa acestora se recomandă consumul GAL Omega-3 Eco și sare de Colin, sau să treceți la Prenatal GAL+ care conțin și acestea.

Să nu administrați fier, doar dacă aveți o lipsă confirmată în analiza, fiindcă se prea poate, ca după 1-2 luni de administrare de Prenatal GAL analizele vor confirma nivelul fierului reglat, mai ales dacă alături de Prenatal GAL administrați și Lactoferina în mod regulat.

Produsul Prenatal GAL a fost dezvoltat în lumina celor mai recente cercetări, având mereu în vedere naturalețea. De aceea, produsul conține toate vitaminele, mineralele și oligoelementele într-o formă, cantitate și proporție ideale, într-o formulă similară cu modul în care acestea ar putea fi obținute printr-o dietă variată, bogată în nutrienți. Fiecare dintre aceste substanțe active se regăsește în forma în care apar în natură, o parte considerabilă este extrasă din plante medicinale și mirodenii (bio) care provin din culturi organice, motiv pentru care conține și acei co-factori, a căror prezență în aceste plante – alături de vitamine/minerale – nu este deloc întâmplătoare. În ceea ce privește cantitățile, am considerat ca fiind important ca doza zilnică recomandată să conțină în mod sigur doza considerată a fi efectivă, dar nu depășesc în niciun caz doza naturală, adică acea cantitate pe care prin alimentație nu ați fi putut să o garantați în niciun fel. De aceea, acolo unde observăm că produsul conține sute sau chiar mii% din DZR (doza zilnică recomandată în mod oficial), nu trebuie să vă speriați (de ex., și o mână de scoici conține aprox. 2000% din doza de vitamina B12 recomandată în mod oficial și totuși, ar fi chiar foarte sănătos să se consume în fiecare zi așa o cantitate de scoici sau de vitamina B12). Doza zilnică recomandată adesea reprezintă maidegrabă „cantitatea minimă necesară pentru a supraviețui”, în mod oficial așa și ar trebui să fie numită. DZR reprezintă extrem de rar doza cu adevărat ideală.

Ce nu conține acest produs?

Poate fi surprinzător, dar este cel puțin la fel de important și ceea ce nu conține un produs, nu doar ceea ce conține… Tocmai acest lucru ne-a făcut să creăm acest nou complex de multivitamine, pentru că am observat că în întregul UE nu există niciun complex de multivitamine care să nu conțină cel puțin un ingredient care pe semnatarul acestui articol l-ar face, cu siguranță, să nu dorească să îl consume nici măcar dacă ar fi plătit pentru asta (și aici este vorba despre diverșii excipienți, ci în primul rând despre formele proaste ale substanțelor active sau chiar a cantităților excesive ale acestora).

Absobția

Deși toate formele de substanțe active utilizate au, din start, o absorbție excelentă, aceasta a fost accentuată și cu BioPerine®. Totodată am avut grijă să nu amestecăm ingrediente solubile în apă și liposolubile, astfel încât acestea să poată fi separate, în matrixul care le asigură o utilizare și o stabilitate ideală:

Ingredientele solubile în apă (hidrofile) se află într-o capsulă vegană rezistentă la acid gastric, care va reuși să treacă intact prin stomac, direct până la punctul ideal de absorbție, în intestinul subțire și apoi în colon.

Ingredientele solubile în grăsime (lipofile) se află în formă de picături, sunt dizolvate în ulei MCT cu absobție rapidă care nu solicită digerarea cu acizi de la bilă, stabilizate cu tocoferoli / tocotrienoli naturali și cu extract de salvie grecească.

Pentru dezvoltarea armonioasă a fătului conține doze mari din vitamina B9 atât de importantă, care este conținută numai sub forma lui de folat metil activ, care se regăsește în corpul nostru, și nu conține deloc din forma obișnuită de acid folic, care este o substanță străină față de natură, a cărei nivel cumulat este corelat cu numeroase boli. (Este o rușine faptul că se regăsește în aproape toate preparatele, chiar și în vitaminele dedicate femeilor însărcinate (chiar dacă există folat metil alături, prezența acidului folic tot este o problemă).

Complexul Prenatal GAL conține și o cantitate mare de vitamina K1 alături de K2 (MK-7), având în vedere prin placenta numai K1 poate să treacă, unde se transformă în varianta potrivită de K2 (MK-4). Acelaș lucru este adevărat și despre laptele matern, Conținutul ei natural de K2 este asigurat din K1, din forma permisă în UE (MK-7) nu poate transforma. Cu toate astea, forma MK-7 de K2 este util pentru mamă, doar că pentru făt și sugar este nevoie de K1 și K2 din MK-4. Iar organismul produce K2 din K1, de aceea am pus mult din K1.

Pentru dezvoltarea corespunzătoare a sceletului conține doze mari de vitamine D3-, K1-, K2- și C. Deasemenea conține o cantitate extra de siliciu derivat din bambus.Prenatal GAL

  • 114,00RON
  • 114,00RON


Produse asemănătoare

GAL Vitamina D3  - 4000 IU

GAL Vitamina D3 - 4000 IU

Vitamina D3 naturală sub formă de picături uleioase în ulei MCT.Supliment alimentar natural, conține..

50,00RON 55,00RON

GAL Vitamina E

GAL Vitamina E

GAL E-vitamin, 100 IU x 90 dozaSupliment alimentar sub formă de picături cu vitamina E obținută din ..

47,00RON 50,00RON

GAL Biocurcumin+

GAL Biocurcumin+

GAL Biocurcumin+, 225 mg x 30 caps.Deși se administrează pe cale orală, aceste capsule asigură acces..

65,00RON 70,00RON

GAL Ulei de peste - 3475 mg Omega 3

GAL Ulei de peste - 3475 mg Omega 3

De la inimă sănătoasă până la minte sănătos! Fiecare doză conține o cantitate de omega 3 identică cu..

68,00RON 73,00RON