• WTN CREMA DE CURATARE FACIALA 100 ml

Păstrarea integrității și fermității tinereții pielii noastre faciale nu poate fi lipsită de o curățare profundă zilnică a feței.

Mediul urban pune o povară uriașă pe pielea noastră. Praful, vaporii de benzină și nenumăratele alte substanțe care prezintă un risc serios pentru sănătate sunt în permanență dăunătoare.

Pielea delicată a pielii feței noastre necesită îngrijire și curățare atentă în fiecare zi. Aici, alegerea conștientă este extrem de importantă, deoarece majoritatea produselor cosmetice conțin o multitudine de componente care pun mai multă presiune pe pielea noastră. Poate avea chiar un efect de etanșare a porilor, uscare sau micro-deteriorare.

Când ne-am proiectat crema de curățare a feței, am încercat să selectăm aceleași ingrediente. Curățarea și hrănirea se efectuează simultan cu ajutorul uleiurilor naturale precum uleiul de migdale și măsline, vitamina E și un stimulant antiinflamator, microcirculator, cum ar fi rozmarinul.

Nu uitați, pielea noastră are nevoie și de puțină odihnă la sfârșitul zilei!

Ingrediente (INCI): Aqua, Olea Europaea Fruit Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Polyglyceryl-3 Dicitrate / Stearate, Glicerina, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Olea Europaea Leaf Extract, Glyceryl Stearate, Searic Acid Beta sitosterol, fenoxietanol, etilhexilglicerină, alcool fenetilic, gumă de xantan, fitat de sodiu.

Cremă de curățare facială WTN Utilizare recomandată:

Folosind un tampon de bumbac, distribuiți cantitatea necesară (aproximativ 1/2 pompă) uniform pe față și, dacă este necesar, pe zona decolteului. Curăță-ți pielea cu mișcări ușoare și apoi clătește cu apă călduță.

Se recomandă utilizarea zilnică.

Poate fi folosit înainte de machiaj, pentru demachiere înainte de culcare sau pur și simplu pentru îndepărtarea ușoară a impurităților zilnice.

Avertizare

Atunci când utilizați crema, aveți grijă să nu o introduceți în ochi.

Dacă aveți simptome alergice, spălați-vă pielea și opriți-o.

Nu pot scoate crema din sticla fără aer, ce ar trebui să fac?

Din păcate, această problemă poate apărea la sticlele fără aer. Soluția este că atunci când scoateți partea inferioară a sticlei, puteți vedea o mică parte din plastic proeminentă chiar în mijloc. Acest lucru ar trebui să fie apăsat în sus cu degetul mare sau arătătorul până când auzi un sunet de cupping. Acest lucru indică faptul că ați expulzat aerul și pompa va funcționa. Apoi înlocuiți fundul și începeți să pompați. Este posibil să fie nevoie să adăugați puțină pompare înainte ca crema să ajungă pe tubul subțire de plastic.

Vă recomandăm această operație chiar și atunci când există deja o cantitate vizibilă de cremă în produs.

WTN CREMA DE CURATARE FACIALA 100 ml

  • 55,00RON


Produse asemănătoare

WiseTree Cremă de Magneziu Complex - 100 ml

WiseTree Cremă de Magneziu Complex - 100 ml

Diferite forme de magneziu concentrate în crema WTN. Utilizare excelentă, ingrediente nutritive pent..

80,00RON

WiseTree Crema cu Armurar 100 ml

WiseTree Crema cu Armurar 100 ml

În Creama cu Armurar, ne-am concentrat asupra ierburilor care au un efect benefic asupra funcției he..

80,00RON

WiseTree Collagen Serum 30 ml

WiseTree Collagen Serum 30 ml

Care este una dintre principalele chei ale pielii antirid și ferme?Corpul conține, de asemenea, cant..

95,00RON