• WTN ECHINACEA KOMPLEX 60 capsule

Sistemul imunitar joacă un rol vital în funcționarea organismului.

Sarcini principale:

 • combaterea și eliminarea creșterii excesive a agenților patogeni care cauzează boli (bacterii, viruși, paraziți, ciuperci etc.)
 • recunoașterea și neutralizarea substanțelor nocive din mediu
 • recunoașterea și recuperarea după schimbările din organizație

De îndată ce corpul întâlnește o substanță care îi este străină, acesta trage imediat o alarmă și declanșează o serie de reacții pentru a se apăra de „intrusul străin”. Acest proces funcționează automat în cazul optim, dar se întâmplă deseori ca în cazul unor stres emoțional, nervos sau chiar de mediu (de exemplu, experimentarea unui nou mediu, schimbarea vremii), sistemul nostru de apărare să nu își poată îndeplini sarcinile în mod corespunzător și să aibă nevoie de ajutor extern.

Este important să ne susținem sistemul imunitar din când în când cu metode blânde, mai ales dacă aveți deja simptome care indică cel mai slab organism.

O alegere excelentă pentru aceasta este Complexul WTN Echinacea, care conține o combinație de ierburi care sporesc efectele reciproce pentru a întări sistemul imunitar și oferă un remediu excelent pentru un organism simptomatic, debilitat!

Prin ce diferă soluția WTN de alte produse similare de pe piață?

Produsul nu conține măcinate netede sau tincturi făcute din acestea etc., ci extracte standardizate la ingrediente active, care cresc semnificativ eficacitatea.

Un alt factor de eficiență este că, pe lângă extractele standardizate pentru ingredientele active, conține și concentrate (din aceleași părți ale plantei), care lărgește spectrul de acțiune și acționează ca un cofactor.

Pe lângă extractele de plante, conține și micronutrienți care sunt importanți pentru funcționarea sistemului imunitar.

Echinacea

Echinacea purpurea, cunoscută și sub denumirea de pătlagină cu frunze violet, a fost folosită de mult timp în medicina populară. Este folosit în principal pentru întărirea sistemului imunitar, pentru tratarea răcelilor, simptomelor căilor respiratorii superioare, gripei, fungice, urinare și alte infecții, vaginale, infecții ale urechii, răni. Planta conține un amestec complex de ingrediente active (alchilamide, derivați ai acidului cafeic, polizaharide etc.). Se crede că unele au proprietăți antimicrobiene, antivirale, în timp ce altele se consideră că au pot sustine sistemul imunitar prin reducerea inflamatiei si avand efect antioxidant. Echinacea conține și fenoli, care reglează activitatea multor enzime și receptori celulari.

Prin stimularea globulelor albe, poate întări sistemul imunitar, are efect imunomodulator.

Sunt disponibile informații contradictorii despre efectele sale asupra răcelilor, dar oamenii de știință au concluzionat din mai multe studii că administrarea de echinaceea poate reduce riscul de răceală și poate scurta durata răcelilor.

Are un efect benefic in tratamentul infectiilor respiratorii si este de asteptat sa aiba si efecte antivirale (herpes, rinovirusuri, virusuri respiratorii, gripa, virusuri coxsackie etc.). În multe cazuri, anumite simptome, de ex. (stranutul, congestia nazală, iritația mucoasei, supraproducția mucoasei, sinuzita, tusea, durerea în gât, starea de rău, febra, bronșita etc.) sunt consecințe indirecte ale răspunsurilor inflamatorii induse de virusuri. Echinacea poate reduce cantitatea și răspândirea virusului în organism, precum și ameliorarea simptomelor.

Vitamina A.

Vitamina A joacă un rol crucial în construirea și menținerea sistemului imunitar uman, poate stimula funcția imunitară a organismului și poate oferi protecție sporită împotriva mai multor boli infecțioase. Complexul de Echinacea conținea palmitat de retinil bine utilizat, precum și carotenoide fermentate (mai degrabă decât sintetice slab utilizate). Utilizarea ultimei forme de vitamina A este reglată de organism în funcție de nevoi.


Vitamina B5 (Pantetină)

Vitamina B5 joacă un rol important în funcționarea ficatului, a glandelor suprarenale, a sistemului nervos și a timusului și în susținerea nivelului sănătos de celule albe din sânge. În absența acestuia, sistemul imunitar poate fi slăbit semnificativ. În plus, ca și alte vitamine B, vitamina B5 (acid pantotenic) joacă, de asemenea, un rol în procesele metabolice producătoare de energie ale organismului, în funcționarea echilibrului hormonal și în întărirea funcției epiteliale a pielii.

Vitamina B12 (metil cobalamina)

Vitamina B12 este implicată în multe procese din organism. Este important pentru formarea globulelor roșii. Lipsa acestuia poate provoca anemie, ale cărei simptome principale pot include oboseală, piele palidă, anxietate, amețeli și tulburări de concentrare. Poate fi necesar să fie înlocuit: în cazul unor boli de lungă durată, epuizare, în special efort fizic sau emoțional ridicat, tulburări de alimentație, slăbire periculoasă, pierderea poftei de mâncare, deoarece are și un efect de întărire asupra întregului organism. S-a folosit metilcobalamina, care este utilă pentru organism. Pe lângă vitamina B12, s-a adăugat vitamina B9 (folat de glucozamină sub formă de sare).deoarece sunt implicați împreună în formarea sângelui (formarea celulelor roșii din sânge) - și în dezvoltarea sa timpurie a creierului. Cu toate acestea, este indicat să se suplimenteze vitamina B12 cu vitamina B9 în toate cazurile, deoarece lipsa B12 este un așa-numit poate duce la un deficit relativ de vitamina B9.

Vitamina C

Ajută sistemul imunitar să funcționeze eficient, sprijinind producția și funcționarea celulelor albe din sânge. Vitamina C este derivată nu numai din ascorbatul de magneziu foarte utilizat, cu reacție completă, ci și din bioflavonoidele citrice pentru a reflecta mai bine compoziția naturală a adevăratei vitamine C.

Extract de Ganoderma

Ciuperca Ganoderma este utilizată pe scară largă în medicina tradițională chineză pentru a promova sănătatea, longevitatea și creșterea spirituală. Conține peste 400 de compuși bioactivi, despre care se crede că au, de asemenea, efecte antitumorale, antimicrobiene, antiinflamatoare, antidiabetice, antioxidante, anti-îmbătrânire, antifungice și virale (în special herpes și HIV) și imunomodulatoare. Polizaharidele din ciuperci pot avea un efect protector împotriva radicalilor liberi și pot reduce deteriorarea celulelor.

Extract de fructe de soc negru

Are un efect benefic în stimularea răspunsului imunitar și este eficient și în prevenirea infecțiilor virale. Poate reduce durata și severitatea simptomelor asemănătoare gripei (cum ar fi febră, dureri de cap, congestie nazală, secreție) și poate ajuta la ameliorarea simptomelor de tuse. Conținutul de antociani și flavonoide din fructele de soc negru are ca rezultat activitate antioxidantă. Flavonoidele și acizii fenolici găsiți în plantă prezintă activitate antibacteriană, astfel încât pot inhiba creșterea anumitor bacterii.

Extract de frunze de iarbă amar

Este una dintre cele mai apreciate ierburi din Ayurveda. Este utilizat pentru a susține sistemul imunitar, pentru a lupta împotriva infecțiilor, pentru a trata inflamațiile respiratorii, pentru a trata bolile catarrale, pentru a reduce febra, pentru a îmbunătăți digestia, pentru a reduce toxicitatea ficatului, pentru a proteja ficatul, pentru a reduce inflamația și pentru a trata bacteriile. De asemenea, poate ajuta la tratarea simptomelor răcelii (oboseală, insomnie, durere în gât și nas care curge) și la reducerea toxicității la nivelul ficatului și rinichilor.

Cercetările au arătat că compușii din plantă au activitate antifungică și bacteriană, inhibă producția de citokine proinflamatorii, previn dezvoltarea unei reacții alergice, măresc efectul antioxidant în organism, leagă radicalii liberi, stimulează răspunsul imunitar al organismului.

Extract de rădăcină din ierburi

Este utilizat pe scară largă în medicina tradițională chineză pentru a trata infecțiile virale și bacteriene, inflamația și pentru a crește rezistența la infecții. Principalele sale componente sunt polizaharidele, flavonoidele și saponinele, care au efecte imunomodulatoare, antioxidante și antiinflamatorii. Sunătoarea poate crește producția de globule albe a organismului, susținând astfel eficacitatea sistemului imunitar.

Aminoacid L-lizină

Este un aminoacid esențial care inhibă și creșterea virusurilor (cum ar fi Herpes Simplex), scurtând astfel cursul și durata infecției.

Ingrediente: extract de ceară de sigiliu, gelatină (coaja capsulei), extract de Acerola, ascorbat de magneziu cu reacție completă, extract de fructe de soc negru, extract de frunze violete, extract de litchi, extract de litchi, extract de L-lizină, sare din extract de L-lizină (L-5-). MTHF), metilcobalamină.

1-2 capsule pe zi, de preferință în timpul mesei sau după masă. Dacă luați alte suplimente alimentare, utilizați-le separat de mese.

Important:

 • Dacă luați orice medicamente precum Echinacea Complex, adresați-vă medicului dumneavoastră pentru sfatul. Echinacea se poate schimba cu unele medicamente, de ex. diluanți ai sângelui, medicamente antihipertensive, analgezice, imunosupresoare, antidepresive, sedative, antibiotice, medicamente digestive, antiinfecțioase, medicamente cardiace etc. efect.
 • Adresați-vă medicului dumneavoastră pentru sfaturi cu privire la utilizarea lui în bolile autoimune.
 • Utilizarea în timpul alăptării și sarcinii nu este recomandată.
 • Dacă sunteți alergic, hipersensibil la oricare dintre ingrediente, nu utilizați produsul!
 • Se utilizează cu prudență la persoanele cu alergii. Dacă aveți reacții alergice, opriți utilizarea produsului.
 • A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor într-un loc uscat, răcoros și întunecat.
 • A nu se utiliza sub 18 ani!
 • Nu depășiți cantitatea zilnică recomandată!

Pot să iau/folosesc produsele tot timpul sau să fac o pauză?

 • Utilizați Complexul de Echinacea doar ca remediu! Când este folosit pentru a vă menține sistemul imunitar, dacă nu aveți simptome, luați o pauză după 1-1,5 luni de utilizare.
 • Dacă aveți simptome care sugerează o slăbiciune imunitară, puteți utiliza complexul de Echinacea pentru perioade mai lungi de timp, dar este, de asemenea, important săia o pauză de îndată ce sistemul tău imunitar revine la echilibru!

WTN ECHINACEA KOMPLEX 60 capsule

 • Producători Wise Tree Kft
 • Cod produs: WT055
 • Disponibilitate: În Stoc
 • 80,00RON


Produse asemănătoare

WiseTree Ashwagandha komplex - 60 caps

WiseTree Ashwagandha komplex - 60 caps

Un somn relaxant și profund are ca rezultat viața de zi cu zi calmă!Complexul ashwagandha nu numai c..

107,00RON

WiseTree Calcium Complex 60 caps.

WiseTree Calcium Complex 60 caps.

Calciul este cel mai abundent mineral din corpul uman. Calciul reprezintă aproape 1,5% din greutatea..

63,00RON

WiseTree Selenium Complex 60 caps.

WiseTree Selenium Complex 60 caps.

Una dintre cele mai frecvente afecțiuni care afectează glanda tiroidă este tiroidita Hashimoto. Este..

109,00RON