• WTN HORMOTOX™ 60 capsule

Eliminare mai eficientă a hormonilor și toxinelor

Ajută la descompunerea și eliminarea estrogenilor și toxinelor acumulate

În ce cazuri ar trebui să-l folosești?

Mecanismele organismului de degradare a estrogenului nu reușesc uneori să facă față sarcinii care le este pusă, astfel încât organismul semnalează că ceva nu este în regulă sub forma diferitelor simptome. În astfel de cazuri, soluția poate fi sprijinul acestor procese de degradare a estrogenului. Un ingredient activ cunoscut și utilizat pe scară largă în lumea occidentală numit calciu-D-glucarat poate ajuta în acest sens.

 Când poți suspecta dominanța estrogenului?

Acei compuși toxici nenaturali, așa-ziși estrogeni de mediu / modulatori hormonali, care imită hormonii estrogenici atunci când intră în organism. Ei înșală corpul cu asta, pentru că efectul lor este doar estrogen, iar efectul lor nociv se manifestă și prin faptul că blochează receptorii de estrogeni de la estrogeni adevărați.

Cum este WTN HormoTOXTM avansat în comparație cu alte produse cu un scop similar?

Are un spectru de acțiune mult mai larg decât preparatele monocomponente care conțin doar D-glucarat de calciu.

Concentrația de D-glucarat de calciu este de obicei mai mare decât majoritatea produselor de pe piață.

Poate sprijini nu numai eliminarea toxinelor, ci și regenerarea mucoasei intestinale, datorită ingredientelor sale active benefice suplimentare.

Pe lângă detoxifierea ficatului și a intestinelor, poate întări și funcția de excreție a rinichilor.

WTN HormoTOXTM poate sprijini în principal eliminarea hormonilor și toxinelor, în timp ce complexul WTN Indol-3-carbinol vă poate ajuta să le descompuneți.

De ce și cum funcționează produsul?

Pentru a înțelege mecanismul de funcționare al WTN HormoTOXTM, merită să pornim de la căile de degradare ale estrogenilor și estrogenilor de mediu care acționează ca estrogeni și punctele lor slabe.

În timpul descompunerii estrogenului, în faza de detoxifiere de tip I (în ficat) sunt produși 3 tipuri de metaboliți. Metaboliții 16 alfa-OH și 4-OH pot fi nocivi, în timp ce 2-OH este inofensiv, așa că merită să mutați întregul proces de degradare în această direcție.

Indol-3-carbinolul și diindolilmetanul rezultat au un efect benefic deoarece deplasează procesul de degradare către generarea de 2-OH inofensiv (Figura 1) în faza de detoxifiere de tip I.

Dintre toate, metabolitul 4-OH este cel mai nociv, iar chinonele produse prin oxidare trebuie neutralizate de organism cu glutation . În caz contrar, pot cauza probleme.

Cel al II-lea. faza de detoxifiere de tip, metilarea joacă unul dintre rolurile principale, deoarece după aceea metaboliții devin solubili în apă, astfel încât pot fi excretați cu ușurință din organism. Spectrul de metil WTN acceptă așa-numitul enzima COMT astfel încât aceste procese de degradare să fie eficiente. Este important de știut că magneziul este, de asemenea, necesar pentru funcționarea enzimei COMT 

După aceea, o parte din produsele de descompunere poate suferi alte două reacții chimice (glucuronizare și sulfatare), apoi este excretată în urină și/sau pătrunde în intestinul gros cu acizii biliari.

Unele dintre bacteriile care trăiesc în colon sunt numite produce enzima beta-glucuronidază. Și această enzimă rupe legătura chimică dintre estrogenul solubil în apă și produsele de descompunere a toxinelor care urmează să fie descărcate. Ca rezultat, se produce din nou estrogen liber, pe care organismul îl poate reabsorbi. Acest lucru fie crește și mai mult dominanța existentă a estrogenului, fie dacă concentrația de estrogen în organism este deja scăzută, atunci un efect favorabil este exercitat de faptul că estrogenii nu sunt eliminați din organism (Figura 1).

Notă: creșterea activității beta-glucuronidazei este asociată cu un risc crescut de malignitate. Dacă dieta cuiva este bogată în grăsimi și săracă în fibre, aceasta poate crește activitatea beta-glucuronidazei, în timp ce tulpinile de bacterii Lactobacillus acidophilus și Bifidobacterium infantis o scad.

D-glucaratul de calciu din WTN HormoTOXTM blochează enzima beta-glucuronidază produsă de anumite bacterii, susținând astfel eliminarea hormonilor și a toxinelor asemănătoare hormonilor. Utilizarea lui este deci recomandată în stare de dominanță estrogenică și/sau în prezența excesivă a hormonilor (toxine).

Important: D-glucaratul de calciu nu participă la reacțiile de glucuronidare la nivelul ficatului. Acidul glucoronic și acidul gluconic (din D-gluconat de calciu) sunt două substanțe diferite care sunt asemănătoare doar ca nume. D-glucaratul de calciu își exercită efectele fiziologice benefice în intestinul gros.

Deoarece rinichii joacă și ei un rol important în eliminarea produșilor de descompunere, am folosit extract de frunze de țelină standardizat pentru apigenină. Apropo, apigenina este un compus versatil, benefic.

Chitosanul din WTN HormoTOXTM reduce inflamația mediată de endotoxine și microbi și are un efect pozitiv asupra microbiomului intestinal.

S-au folosit concentrate de rădăcină de nalbă albă și coajă de ulm roșu pentru a regenera mucoasa intestinală și a reduce eventualele iritații.

Când pentru ce produspot avea nevoie

Depinde de situația individuală, dar ca punct de plecare sugerăm următoarele:

În general, procesele de metilare ar trebui să fie susținute mai întâi, de ex. cu WTN Methyl Spektrum.

Dacă acest lucru nu aduce suficientă îmbunătățire, atunci merită să porniți WTN HormoTOXTM.

În cazul stărilor severe de dominanță a estrogenului, se recomandă utilizarea WTN Indol-3-Carbinol împreună cu WTN Methyl Spektrum și WTN HormoTOXTM.

Cum poți reduce povara excesului de estrogen asupra corpului tău?

Evitați estrogenii nocivi pentru mediu

Pe cât posibil, evitați toxinele și estrogenii de mediu (cunoscuți și ca xenoestrogeni) care au un efect nociv asupra organismului, care se pot lega de receptorii de estrogeni și îi pot stimula, dar efectul lor este diferit de cel al estrogenilor.

Utilizați estrogeni vegetali (fito) benefici

Consumul de fitoestrogeni găsiți în anumite plante poate ajuta la eliminarea excesului de estrogen. Este indicat să le folosiți în armonie cu funcționarea ciclului menstrual (în prima jumătate a ciclului).

Astfel de fitoestrogeni de ex. lignani (din leguminoase), ligustilid (din rădăcina de angelica chinezească), crizină (din flavonoid, propolis), izoflavone (din testicul roșu) etc.

Descarcă-ți ficatul

În timpul descompunerii estrogenului, estrogenii din sânge merg în ficat, unde o enzimă îi descompune, iar apoi produsele lor de descompunere sunt excretați în bilă în intestin, de unde părăsesc organismul.

Ușorarea poverii ficatului este, prin urmare, de cea mai mare importanță din acest punct de vedere, deoarece supraîncărcarea sa poate determina ea însăși dominarea estrogenului, deoarece nu poate descompune excesul de estrogen.

Susține-ți principala enzimă de degradare a estrogenului

Unul dintre punctele slabe ale procesului natural de degradare a estrogenului care are loc în ficat este II. faza, se leagă de așa-numita enzimă COMT. Această enzimă funcționează cu o eficiență slabă dacă așa-numita procesele de metilare nu funcționează bine sau dacă nu există suficient magneziu disponibil, prin urmare suplimentarea cu magneziu este extrem de importantă.

Intărește flora intestinală

Estrobolul, o enzimă produsă de bacteriile din intestin, descompune și estrogenul, care poate fi considerat o degradare secundară a estrogenului.

Când există un dezechilibru în flora intestinală și nu sunt produse suficiente enzime de descompunere, estrogenul poate fi reabsorbit de organism.

Ingrediente: D-glucarat de calciu, gelatină (coaja capsulei), chitosan, extract de frunze de țelină (10% apigenină), cărbune activ, concentrat de rădăcină de nalbă albă, concentrat de scoarță de ulm roșu.

Utilizarea recomandată a WTN HormoTOXTM:

Cantitate recomandata: 1 capsula pe zi, cu mult lichid (2,5-3 dl), la 1-2 ore distanta de mese, medicamente si alte suplimente alimentare.

Avertizare

Nu este recomandat pentru utilizare în caz de niveluri scăzute de estrogen.

Dacă luați pilule contraceptive sau medicamente hormonale, consultați un specialist cu privire la utilizarea produsului.

Prin legarea grăsimilor, chitosanul poate reduce absorbția vitaminelor liposolubile (A, D, E, K), așa că este indicat să luați astfel de vitamine separat în timp (aproximativ 2-3 ore) de la WTN HormoTOXTM.

Diabeticii, persoanele care iau anticoagulante, epilepticii și persoanele cu tulburări gastrointestinale cronice ar trebui să-și întrebe medicul despre posibilele interacțiuni.

Cei sensibili la crustacee ar trebui să-l evite datorită conținutului de chitosan.

Consumul unui supliment alimentar nu înlocuiește o dietă echilibrată, variată, mixtă și un stil de viață sănătos.

Nu depășiți cantitatea zilnică recomandată.

Păstrați produsul la îndemâna copiilor, într-un loc uscat, răcoros și întunecat.

Copiii nu-l pot folosi.

Dacă sunteți alergic sau hipersensibil la orice componentă a produsului, nu utilizați produsul!

Este foarte recomandat să separați aportul de suplimente alimentare de consumul de cafea. Cu cel puțin jumătate de oră înainte de a bea cafea sau după ce ai băut cafeaua min. Este indicat să o luați după 2 ore.

Nu este recomandat să luați suplimente alimentare cu produse pe bază de lapte!

Dacă luați mai multe suplimente alimentare, consultați-vă cu un specialist cu privire la ordinea în care ar trebui să le luați, pentru ca potențialul efect de anulare dintre ingredientele active să nu predomine.

Acest produs nu este vegan: deoarece materia primă a capsulei este gelatina de vită de înaltă puritate.

WTN HORMOTOX™ 60 capsule

  • 116,00RON


Produse asemănătoare

WiseTree Ashwagandha komplex - 60 caps

WiseTree Ashwagandha komplex - 60 caps

Un somn relaxant și profund are ca rezultat viața de zi cu zi calmă!Complexul ashwagandha nu numai c..

107,00RON

WiseTree Vitamina B12 Complex - picaturi

WiseTree Vitamina B12 Complex - picaturi

Noul WTN este o picătură complexă de vitamina B12Noua picătură de complex WTN vitamina B12 conține u..

80,00RON

WTN VIRICID™ 60 CAPS

WTN VIRICID™ 60 CAPS

Pentru echilibrul microbiologicCe provoacă microorganismele dăunătoare în organism?Ele pot deranja e..

100,00RON

WTN ALLERGENIX™ 30 capsule

WTN ALLERGENIX™ 30 capsule

Cu flavonoide antioxidante împotriva alergiilorCa urmare a contactului cu substanțele alergene, orga..

132,00RON

WTN DHA 60 capsule

WTN DHA 60 capsule

Formă naturală de DHA (acid docosahexaenoic) extras din ulei de pește de puritate foarte mare din Ma..

124,00RON