• WTN CREMA CU COLINA 100ml

Colina susține funcția cognitivă a creierului și este protectorul principal al dezvoltării sănătoase a sistemului nervos fetal.

Promovează întreținerea și reabilitarea optimă și pe termen lung a funcțiilor mentale și poate preveni dezvoltarea anumitor tulburări de dezvoltare neurologică în timpul sarcinii.

Cum este crema WTN Choline avansată în comparație cu alte produse care conțin colină?

Un preparat complex care contine mai multe forme de colina (Alpha-GPC, CDP-colina, L-bitartrat de colina, fosfatidilcolina), astfel se poate obtine un efect mult mai complet din punct de vedere biologic decat daca cineva ar folosi un singur tip de sursa de colina.

Alpha-GPC (alfa-glicerofosfocolină) din produs poate pătrunde în bariera hemato-encefalică (celelalte forme de colină nu pot) și astfel rezultă o biodisponibilitate și eficiență extrem de bune.

Forma de citicolină (CDP-colină), care este rar utilizată datorită costului său ridicat, este, de asemenea, un susținător eficient al abilităților cognitive, dar efectele sale suplimentare au și un efect pozitiv asupra funcționării sistemului nervos. Biodisponibilitatea sa este, de asemenea, excelentă, similară cu Alpha-GPC.

Crema este așa-numita WTN auto-dezvoltată Fabricat cu Tehnologia Aminosorbtion, care ridică pătrunderea ingredientelor active în piele la un nou nivel. Acest lucru crește eficiența produsului dat.

Eliminarea functiei de protectie a pielii vine cu responsabilitate, motiv pentru care punem mare accent pe calitatea inalta a materialelor auxiliare folosite (intrucat acestea pot intra si in organism).

Materialele auxiliare folosite (emulgatori, uleiuri vegetale etc.) asigură o hidratare excelentă a pielii.

Un plus important

Crema WTN Kolin funcționează eficient cu WTN Omega-3 Ultra, WTN Omega-3, dar cel mai eficient cu WTN DHA.

Principalele ingrediente ale cremei WTN Kolin și efectele lor:

Alfa-GPC (alfa-glicerofosfocolină)


Alpha-GPC (alfa-glicerofosfocolină) este o fosfolipidă naturală care conține colină. Este un derivat de colină care traversează cu ușurință bariera hemato-encefalică și se absoarbe rapid. Își exercită efectul prin creșterea sintezei și eliberării neurotransmițătorului acetilcolină în creier, adică este implicat în funcționarea funcțiilor de memorie, formarea motivației, reglarea atenției și contracția mușchilor scheletici. Este mai utilizabil din punct de vedere biologic decât alți derivați de colină și crește eficient producția de neurotransmițători de acetilcolină în creier.

Ingerarea alfa-GPC are câteva alte beneficii potențiale, inclusiv:

 • poate îmbunătăți memoria și capacitatea de învățare,
 • are, de asemenea, un efect bun asupra susținerii funcției cerebrale a celor afectați de boala Alzheimer și afecțiuni similare cu pierderea funcției cognitive,
 • poate fi benefică și pentru sportivi deoarece poate contribui la creșterea performanței fizice și este responsabilă și de potențialul de acțiune, care stimulează contracția musculară,
 • poate îmbunătăți vitalitatea și crește rezistența deoarece ajută mușchii să se recupereze după exercițiu,
 • poate crește, de asemenea, nivelul de dopamină, ceea ce îmbunătățește semnificativ funcția creierului,
 • poate crește producția de hormon de creștere în corpul uman.

Citicolina (CDP-Colina)

Citicolina (CDP-colina) este o moleculă naturală care este produsă și în creierul nostru. Este un precursor și un element de construcție important pentru sinteza fosfatidilcolinei și acetilcolinei, care sunt importante pentru corpul nostru. Astfel, are un rol indirect în crearea și întinerirea membranelor celulare ale creierului, precum și în comunicarea celulelor nervoase și rememorarea memoriei.

În plus, citicolina joacă și alte roluri importante, cum ar fi:

 • poate contribui la protejarea și susținerea sănătății ficatului, ajuta la regenerarea celulelor hepatice și la optimizarea funcțiilor hepatice,
 • are proprietăți neuroprotectoare, adică poate oferi protecție pentru celulele nervoase,
 • poate juca un rol în restabilirea funcțiilor creierului și regenerarea celulelor nervoase,
 • crește activitatea creierului și producția de energie a mitocondriilor celulelor nervoase,
 • adică poate juca un rol în sprijinirea stării de spirit pozitive și a motivației, deoarece poate crește nivelul de dopamină,
 • reglează eficiența conexiunilor dintre celulele nervoase,
 • joacă un rol în sinteza membranelor celulare,
 • dovedit că încetinește deteriorarea demenței, joacă un rol în atenuarea efectelor pierderii memoriei,
 • are si efect antioxidant,
 • poate stimula sinteza glutationului și crește activitatea enzimei glutation reductază,
 • îmbunătățește integritatea generală a membranei nervoase la nivel celular.

Fosfatidilcolină (din floarea soarelui fără OMG)

Dintre fosfolipide, fosfatidilcolina este a doua ca importantă în corpul uman. Este prezent practic peste tot, deoarece este elementul de construcție al membranelor celulare.

Notă: Alpha-GPC este format din fosfatidilcolină (dacă cele două lanțuri de acizi grași din moleculă sunt separate de aceasta).

Deși fosfatidilcolina este folosită în mod tradițional pentru a susține sănătatea creierului, de asemenea:

 • susține funcția ficatului, poate ajuta la refacerea și regenerarea ficatului și la menținerea sub control a nivelului de colesterol;
 • poate ajuta la reglarea metabolismului grăsimilor și, ca element constitutiv al membranelor celulare, poate promova emulsionarea și descompunerea grăsimilor,
 • crește
 • ​săptămânal nivelul neurotransmițătorului acetilcolină din creier,
 • contribuie la refacerea ficatului, prevenind efectele secundare ale medicamentelor,
 • poate ameliora simptomele colitei ulcerative și poate contribui la dizolvarea calculilor biliari
 • poate juca un rol în procesele digestive și în menținerea sănătății sistemului intestinal, poate promova producția de acizi biliari,
 • poate susține hidratarea și elasticitatea pielii prin materialul de construcție al membranelor celulare.

Kolin Bitartara

Forma de bitartrat de colină este adesea folosită pentru a suplimenta colina și pentru a sprijini funcția creierului datorită următoarelor proprietăți benefice:

 • poate ajuta la îmbunătățirea performanței cognitive și la sprijinirea sănătății creierului,
 • este, de asemenea, un nutrient important în susținerea sănătății ficatului,
 • poate ajuta la producerea acizilor biliari, la descompunerea grăsimilor hepatice, la reducerea nivelului de colesterol,
 • poate contribui și la funcționarea mai eficientă a mușchilor.

Ingrediente (INCI): Aqua, Suc de frunze de Aloe Barbadensis, Ulei de semințe de Simmondsia Chinensis, Ulei de Prunus Amygdalus Dulcis, Alcool cetearilic, Alfa-glicerofosfocolină (Alpha-GPC), Glicerină, Bitartrat de L-colină, Citicolină (CDP-Choline), Glyceril Citrat, mio-inozitol, lecitină de floarea soarelui (fără OMG), extract de flori de Sambucus Nigra, caprilat de gliceril, trimetilglicină, L-prolină, amestec de tocoferoli, extract de fructe Piper Nigrum, L-arginina, L-serină, L-glicină, L- Treonină, etilhexilglicerină, L-alanină, L-lizină, acid L-glutamic, gumă xantană, fitat de sodiu, Parfum.WTN Recomandare de utilizare a cremei de colină:

Aplicați 1-2 pompe de cremă zilnic pe antebraț, interiorul coapsei sau abdomenul inferior, apoi masați pielea.

Avertizare

Ai grijă să nu-ți bagi în ochi!

Înainte de utilizare, pielea trebuie curățată (spălată) de orice loțiuni de corp sau uleiuri rămase, care pot inhiba absorbția.

Păstrați produsul la îndemâna copiilor, într-un loc uscat, răcoros și întunecat.

Dacă sunteți alergic sau hipersensibil la orice componentă a produsului, nu utilizați produsul! Înainte de a utiliza cremele, merită să efectuați un test de piele pentru a exclude sensibilitatea la ingrediente. Zona din spatele urechii este ideală pentru aceasta deoarece pielea de acolo este foarte subțire și sensibilă.

Nu depășiți cantitatea zilnică recomandată!

Preparatul nu poate fi folosit de copii.

WTN CREMA CU COLINA 100ml

 • 76,00RON


Produse asemănătoare

WiseTree Magneziu B6 Complex 120 caps.

WiseTree Magneziu B6 Complex 120 caps.

O combinație de magneziu + B6 cu adevărat de calitatePuteți înlocui magneziul într-o formă extrem de..

86,00RON

WTN CREMA DE CURATARE FACIALA 100 ml

WTN CREMA DE CURATARE FACIALA 100 ml

Păstrarea integrității și fermității tinereții pielii noastre faciale nu poate fi lipsită de o curăț..

55,00RON