• WTN SER ANTI-ÎMBĂTRÂNIRE SI ANTI-PIGMENTARE  30 ml

Un ser care îți face fața catifelată, reducând în același timp hiperpigmentarea, iritația și inflamația pielii și producția excesivă de sebum!

... și spre deosebire de cremele de față cu un conținut ridicat de vitamina B3, nu provoacă înroșirea pielii!

Produsele noastre nu conțin conservanți, astfel încât contactul cu pipeta produsului (degete etc.) poate crește potențial creșterea agenților patogeni în produs. Acest lucru poate provoca o schimbare a calității!

Vă rugăm să aveți grijă deosebită pentru a evita contactul cu pipeta!

Vitamina B3, sau niacina, este o vitamina solubila in apa care este un element esential in functionarea multor procese din organism. Dintre efectele sale benefice, este important să le evidențiem pe cele care vizează atenuarea problemelor pielii în cazul produsului:

  • poate reduce hiperpigmentarea cauzată de producția excesivă de melanină
  • poate modera producția de sebum a pielii
  • eficient în lupta împotriva porilor înfundați ai pielii
  • poate reduce inflamațiile pielii
  • poate elimina iritația și roșeața pielii

Cei care au folosit deja creme care conțin B3 știu că, dacă conținutul de ingredient activ este mare, poate provoca cu ușurință înroșirea pielii în cazul pielii mai sensibile. Serul de vitamina B3 WTN este o performanță tehnologică în sine, deoarece nu există niciun alt ser în lume care să conțină 11% vitamina B3. În plus, este remarcabil prin faptul că, în ciuda concentrației mari de vitamina B3, datorită efectului combinat al tehnologiei și al ingredientelor, nu provoacă înroșirea pielii!

Dintre ingredientele hrănitoare și regeneratoare ale pielii ale serului, pe lângă 11% vitamina B3, cele mai importante sunt:

Aloe vera: Un ingredient deosebit de eficient hidratant, regenerant și liniștitor al pielii. Poate stimula sinteza de colagen, astfel încât să puteți întârzia îmbătrânirea, uscarea pielii și să creșteți elasticitatea acesteia. Poate ajuta la menținerea hidratării naturale a pielii; poate face pielea mai strânsă și mai tânără. Poate ajuta propria capacitate de regenerare a pielii și, de asemenea, poate reduce roșeața și alte iritații ale pielii cauzate de arsurile solare.

Squalan: Squalanul este o versiune hidrogenată, stabilă, rezistentă la oxidare a scualenului de măsline. Scualanul este un compus care se găsește și în sebumul pielii umane (aproximativ 13%, care este unul dintre componentele cu cea mai mare concentrație), care asigură unsul și protecția corespunzătoare a pielii. Versiunea sa hidrogenată este cunoscută ca ingredient activ pentru îngrijirea pielii, care se absoarbe extrem de ușor. Poate proteja pielea împotriva efectelor nocive ale razelor UV și poate inhiba deteriorarea membranei celulare a pielii cauzată de radicalii liberi.

Extract de floare de soc negru: extractul de soc negru poate stimula producerea de acid hialuronic, astfel încât poate ajuta la menținerea hidratării și regenerării optime a pielii. Poate inhiba semnificativ procesele inflamatorii. Poate calma pielea, reduce roșeața și iritația. Are un conținut semnificativ de flavonoide, quercitină și triterpenă, precum și acizi grași, acid clorogenic și zahăr.


Acid hialuronic: Poate reduce ridurile, crește elasticitatea pielii, înmoaie și catifelează pielea. Poate oferi o hidratare de lungă durată datorită efectului hidratant al fibrelor de colagen și elastină. Poate îmbunătăți apărarea și rezistența pielii și poate ajuta la fluxul de nutrienți vitali între celule. Poate contribui semnificativ la regenerarea țesuturilor deteriorate și la formarea epiteliului. Se poate presupune și un efect antiinflamator.

Extract de ceai verde: Extractul de ceai verde poate fi un antioxidant și antiinflamator extrem de eficient. Poate ajuta sistemul natural de apărare al pielii. Poate reduce daunele cauzate de razele UV și poate inhiba peroxidarea lipidelor. Datorită conținutului de catechine și cofeină, poate stimula circulația sanguină a pielii, astfel și absorbția de oxigen de către celule. Poate avea un efect inhibitor asupra enzimei colagenaze, care joacă un rol cheie în degradarea colagenului, întârziind astfel îmbătrânirea pielii și mărind elasticitatea acesteia.

Bisglicinat de zinc: zincul poate juca un rol, printre altele, în menținerea stării sănătoase a pielii, părului și unghiilor. Forma de bisglicinat este foarte bine utilizată și reduce eficient inflamația pielii.

Vitamina E/Tocoferoli: Considerat printre cei mai eficienți antioxidanți. Poate proteja epiderma împotriva razelor UV, crește eficacitatea cremelor de protecție solară, reduce formarea de radicali liberi, inhibă peroxidarea lipidelor, reduce pierderea transepidermică de apă și ajută mecanismele naturale de apărare ale pielii, protejează stratul protector natural al pielii.

WTN SER ANTI-ÎMBĂTRÂNIRE SI ANTI-PIGMENTARE 30 ml

  • 87,00RON


Produse asemănătoare

WiseTree Complex de Acid Hialuronic 60 caps,

WiseTree Complex de Acid Hialuronic 60 caps,

Datorită extractului de acerola, este și o sursă naturală de vitamina C. Susținem hrana pielii dvs. ..

107,00RON

WTN VITAMIN B3 SERUM 30 ML

WTN VITAMIN B3 SERUM 30 ML

Un ser care îți face fața catifelată, reducând în același timp hiperpigmentarea, iritarea și inflama..

95,00RON