• WTN VITAMINA pentru Par si Unghii 60+60 capsule

Vitamina pentru păr și unghii WTN conține o combinație specială de vitamine, oligoelemente, aminoacizi și extracte active de plante care pot ajuta la creșterea părului și a unghiilor, pot reduce căderea părului și pot îmbunătăți sănătatea părului și a unghiilor.

În ce cazuri ar trebui să-l folosești?

Utilizați-l dacă doriți să susțineți în mod eficient sănătatea părului și a unghiilor din mai multe părți.

Vitamina pentru păr și unghii WTN își propune să reechilibreze ciclul de creștere a părului și a unghiilor prin:

  • conține nutrienții necesari pentru creșterea părului și a unghiilor,
  • poate crește circulația sângelui, oferind astfel o nutriție optimă foliculilor de păr și patului de unghii,
  • extractele sale de plante pot activa moleculele mesager care stimulează creșterea părului și inhibă enzimele care au un efect negativ asupra creșterii părului.

 

Cum este inovatoare WTN Hair and Nail Vitamin în comparație cu alte produse similare?

Conține ingrediente active active cu o biodisponibilitate excelentă (de exemplu, sare folic de glucozamină, hidroxocobalamină, tiamină pirofosfat etc.), în comparație cu ingredientele inactive sau chiar nocive ale unor produse similare de pe piață (de exemplu, acid folic).

Ingredientele active sunt conținute în două capsule cu compoziții diferite pentru a minimiza efectele de anulare reciprocă (antagoniste) în timpul absorbției și biodisponibilității și, în același timp, pentru a maximiza efectele de sumare și de întărire (sinergie). În al doilea rând, aceasta înseamnă și că doza mare de ingrediente active utilizate nu irită sistemul digestiv, deoarece acestea ajung în organism separat în timp.

Unele dintre ingredientele sale active din plante pot stimula moleculele mesager care inițiază/reglează creșterea părului, care sunt cheia ciclului de creștere a părului.

Poate susține circulația sângelui în scalp și patul unghiei, ceea ce este esențial pentru ca nutrienții și oxigenul să ajungă la foliculii de păr și la rădăcinile unghiilor.

Poate ajuta circulația, metabolismul și furnizarea de nutrienți la foliculii de păr și paturile de unghii.

Poate proteja integritatea părului și a unghiilor cu ingredientele sale antioxidante.

De ce și cum funcționează produsul?

Acetil-L-carnitină

Poate ajuta la menținerea metabolismului energetic al celulelor, prin creșterea circulației sanguine, poate crește livrarea de nutrienți și oxigen către foliculii de păr și patul unghiei, promovând astfel creșterea sănătoasă a părului și a unghiilor.

Efectul său antioxidant poate ajuta la protejarea foliculilor de păr și a rădăcinilor unghiilor de stresul oxidativ.

Acetil-l-carnitina afectează reglarea canalelor de potasiu, care sunt responsabile de fluxul ionilor de potasiu, care este esențial pentru menținerea completă a activității biologice și a funcției foliculilor de păr.

Cercetările indică faptul că, în cazul căderii hormonale a părului, funcția canalelor de potasiu se deteriorează treptat, ceea ce poate duce în timp la căderea părului din cauza atrofiei foliculilor de păr.

vitaminele B

Vitaminele B (B1, B2, B3, B5, B6, B7, B9 și B12) joacă un rol esențial în menținerea sănătății părului și a unghiilor și în stimularea creșterii părului și a unghiilor. Aceste vitamine sunt importante în metabolismul proteinelor, care este esențial pentru construirea și regenerarea celulelor de păr și unghii. De asemenea, susțin circulația sângelui în scalp și patul unghiei, ceea ce este esențial pentru livrarea de nutrienți și oxigen către foliculii de păr și rădăcinile unghiilor.

Extract de busuioc

Asa numitul Activitatea crescută a enzimei 5-α-reductază poate provoca indirect căderea și rărirea părului. Extractul de busuioc poate încetini acțiunea acestei enzime.

În același timp, extractul de busuioc poate crește așa-numitul factor de creștere a părului. activitatea celulelor papilei, care pot stimula indirect celulele din foliculii de păr, crescând astfel creșterea părului.

Zinc și cupru

Zincul și cuprul sunt oligoelemente vitale pentru sănătatea părului. Zincul contribuie la întărirea fibrelor părului și la susținerea creșterii părului. Cuprul joacă un rol în pigmentarea părului, iar deficiența acestuia poate duce la modificări ale culorii părului.

Vitamina C

Pe lângă proprietățile sale antioxidante, vitamina C contribuie la producerea de colagen, care stă la baza structurii și elasticității părului sănătos.

Vitamina D

Vitamina D este necesară pentru metabolismul și absorbția calciului și fosforului. Calciul și fosforul sunt blocuri importante ale structurii părului și a unghiilor, iar deficiența lor poate provoca căderea părului sau unghii casante.

Vitamina D are, de asemenea, un rol suplimentar în reducerea inflamației și susținerea sistemului imunitar. Un sistem imunitar sanatos poate ajuta la prevenirea infectiilor scalpului si unghiilor, care le pot afecta cresterea si sanatatea.

Vitamina E

Sprijină circulația sângelui în scalp, ceea ce facilitează livrarea de nutrienți și oxigen către foliculii de păr.

Concentrat de muguri de mazăre de grădină

Germenii de mazăre sunt o sursă bogată de diferiți nutrienți, cum ar fi biotina și L-arginina, precum și metaboliți secundari ai plantelor, cum ar fi izoflavonele, despre care s-a demonstrat că promovează creșterea părului în modelele experimentale.

Poate avea un efect pozitiv asupra activității genelor importante în ceea ce privește căderea și creșterea părului, poate stimula proliferarea celulară a foliculilor de păr, promovând astfel creșterea de fire noi.mers pe jos. De asemenea, poate scurta faza de repaus a ciclului părului atunci când părul nu crește.

Extract din seminte de mei

Poate reduce căderea părului, poate promova creșterea părului și a unghiilor, poate crește grosimea colagenului din foliculii de păr și plăcile de unghii, poate ajuta la ca părul să fie mai moale și mai strălucitor și să facă unghiile mai puternice.

L-cisteină

Părul este format din trei straturi: cuticula, cortexul și medulara. Cel mai proeminent dintre aceste straturi este cortexul, care alcătuiește aproape 80-90% dintr-un singur păr. Cortexul este alimentat din abundență cu molecule de keratină, care sunt principalele componente ale părului și unghiilor, oferind rezistență, flexibilitate și protecție părului și unghiilor. L-cisteina este o componentă a keratinei, deci este esențială pentru formarea foliculilor de păr sănătoși, a șuvițelor de păr și a plăcilor de unghii. Aproximativ 75% L-cisteină se găsește în cortexul părului.

În plus, proprietatea antioxidantă a L-cisteinei poate ajuta la protejarea foliculilor de păr și a patului de unghii de daunele cauzate de radicalii liberi și de a promova creșterea sănătoasă a părului și a unghiilor.

Seleniu

Deficiența de seleniu în sine poate juca un rol în rărirea părului, plăcile fragile ale unghiilor și dezvoltarea dezechilibrelor hormonale, cum ar fi funcționarea insuficientă sau suprafuncțională a glandei tiroide, care poate duce adesea la deteriorarea stării părului și a unghiilor.

Siliciu (din extract de coada calului)

Oferă nutrienți esențiali scalpului și foliculilor de păr, ajutând astfel la prevenirea ruperii părului și la îmbunătățirea structurii părului.

Extract din seminte de struguri

Radicalii liberi pot deteriora foliculii și firele de păr, ducând la căderea părului, deteriorarea și îmbătrânirea prematură. Antioxidanții din extractul de semințe de struguri pot proteja părul de aceste efecte dăunătoare, îmbunătățindu-i sănătatea și puterea.

Utilizarea recomandată a vitaminelor pentru păr și unghii WTN:

Cantitate recomandată: 1 capsulă naturală pe zi dimineața și 1 capsulă verde la prânz. Dacă este posibil, înainte de masă, sau în cazul unui sistem digestiv sensibil, în timpul meselor.

Avertizare

Consumul unui supliment alimentar nu înlocuiește o dietă echilibrată, variată, mixtă și un stil de viață sănătos.

Nu depășiți cantitatea zilnică recomandată.

Păstrați produsul la îndemâna copiilor, într-un loc uscat, răcoros și întunecat.

Nu se recomandă consumul în timpul alăptării și al sarcinii.

Copiii nu-l pot folosi.

Dacă sunteți alergic sau hipersensibil la orice componentă a produsului, nu utilizați produsul!

Este foarte recomandat să separați aportul de suplimente alimentare de consumul de cafea. Cu cel puțin jumătate de oră înainte de a bea cafea sau după ce ai băut cafeaua min. Este indicat să o luați după 2 ore.

Nu este recomandat să luați suplimente alimentare cu produse pe bază de lapte!

Dacă luați mai multe suplimente alimentare, consultați un specialist cu privire la ordinea în care ar trebui să le luați, pentru ca potențialul efect de anulare dintre ingredientele active să nu predomine.

Utilizarea lui este recomandată ca remediu, dacă medicul curant sau medicul naturist nu a recomandat altfel.

Acest produs nu este vegan: deoarece materia primă a capsulei este gelatina de vită de înaltă puritate.

WTN VITAMINA pentru Par si Unghii 60+60 capsule

  • 132,00RON


Produse asemănătoare

WiseTree Complex de Acid Hialuronic 60 caps,

WiseTree Complex de Acid Hialuronic 60 caps,

Datorită extractului de acerola, este și o sursă naturală de vitamina C. Susținem hrana pielii dvs. ..

107,00RON

WTN Picaturi  Vitamina E Spektrum 50 ml

WTN Picaturi Vitamina E Spektrum 50 ml

Spectrul complet al vitaminei E este acum disponibil sub formă lichidă!Este mai rapid de utilizat, m..

95,00RON