• Pachetul Sănătate Nr.1

“Pachetul Sănătate Nr.1” conţine complexul de minerale Coral-Mine Silver (30 pliculeţe), un bogat complex de săruri naturale care exercită acţiune de reglare a echilibrului mineral al organismului, sticla Kor Delta (750 ml), o sticlă inovatoare care contribuie la păstrarea calităţilor benefice ale apei, fiind creată din plastic ecologic neconţinând bisfenoli A şi ftalaţi şi un ghid cu toate recomandările pentru a avea un stil de viaţă sănătos şi plin de vitalitate.


Coral-Mine Silver reprezintă un complex mineral extras din corali de apă adâncă, contribuie benefic la îmbogăţirea şi îmbunăţirea calităţii fiziologice a apei, reduce duritatea și are un efect pozitiv asupra echilibrului de minerale în organism.


Kor Delta este un recipient cu personalitate şi funcţii inovatoare. Principiul de bază “întotdeauna cu tine”, structura unică conţine foarte multe inovaţii: se deschide foarte ușor, apăsând pe butonul capacului cu mâner ergonomic, gâtul sticlei este comod şi fixatorul care previne deschiderea nedorită.

Dacă doriți să cumparțăti produsele CoralClub® direct de la Centru CoralClub inregistrați-vă și deveniți Club Member.

Pentru inregistrare urmati link-ul de mai jos:

https://ro.coral-club.com/registration/?REF_CODE=779229792378&fbclid=IwAR1UcsoeHS0lM4asXJLEC-HgG4Y1oHNq6-wuOKdPfofAU-U2hj0wfuZQ2oo

Pachetul Sănătate Nr.1

  • Producători Coral Club
  • Cod produs: CC008
  • Disponibilitate: Pre-Order prin telefon
  • 226,00RON


Etichete: bioval, CoralClub, Pachetul Sanatate Nr 1, lifestyle pack