5 IDEI SĂ NU FII BALONAT

5 IDEI SĂ NU FII BALONAT

Balonarea este o problemă de incomoditate a sistemului digestiv, ceea ce poate să ne deranjeze pe toți de mai multe ori în cursul vieții noastre! Din fericire această incomodalitate se poate combate cu cîteva pracici banale. Problema este mai mare dacă balonarea apare mai des sau dacă persistă în permanență. În acest caz trebuie să cerem ajutor de la specialiști. 


1. SĂ CONSUMĂM MULTE FIBRE

Fibrele sunt renumite pentru proprietatea lor de a ajuta digestia, din această cauză consumarea fibrelor este o idee bună pentru a scăpa de la balonare. Avem de a alege dintr-un sortiment variat de legume dar merită știut că dacă stomacul nu este obișnuit cu multe crudități la început poate să apară balonarea instantaneu. Conținuînd consumul ridicat de legume , cu timpul organismul se obișnuiește și balonarea dispare. Dacă nu se poate obișnuii organismul cu consumul ridicat de legume crude, avem si alte alternative de fibre, consumînd fulgi de ovăz , tarîțe de ovăzi, hrișcă, quinoa și mei.


2. PRACTICAREA UNUI SPORT REGULAT

                                          

Practicarea unui sport regulat este o tehnică eficientă la combaterea balonării din moment ce mișcarea  accelerează procesele digestive. În orice caz în zilele noastre cînd mulți stau în fața calculatorului aproape toată ziua , practicarea unui sport este de neglijat . Este demonstrat științific, cine se mișcă regulat aproape niciodata nu are probleme de balonări. 

Din fericire avem din ce alege dacă vrem să facem sport și în perioada asta cu viruși, alergatul, exerciții fizice la aer liber sau chiar în casă, yoga, ciclism și altele.


3. PROBIOTICELE

Probioticele sunt indispensabile în procesul de digestie, sunt remedii perfecte contra balonare. 

În băuturile cu conținut de probiotice sunt microorganisme care stopează înmulțirea bacteriilor răspunzătoare de diferite boli, întăresc sistemul imunitar și au un rol important în stoparea dezvoltării infecțiilor.

Băutura ”Emóció 7.84”este o băutură cu probiotice, cu floră vie în care există trei feluri de microorganisme benefice cu număr mare de germeni; Lactococus lactis, Lactobacillus plantarum, Saccharomyces cerevisiae.  În plus față de suplimentele alimentare solide, în băutura ”Emóció 7.84” sunt prezenți în stare activă - neliofilizate microorganismele benefice, datorită cărora imediat își desface efectul.


4. CONSUM RIDICAT DE LICHIDE, REDUCEREA ALCOOLULUI

De multe ori cînd căutăm cauza balonării, ne gîndim la felurile mîncate, dar deseori lipsa de lichide este cauza. Este clar faptul că organismul nostru are nevoie de apă în mod regulat, cel puțin 3 litrii pe zii, în unele cazuri chiar 4 litrii, dacă facem sport sau avem kilograme în plus.

Totodată nu avem nevoie de orice fel de lichid. Cofeina si alcoolul nu numai ca ne dezhidratează organismul ci provoacă balonare.5. GHIMBIRUL-, FENICUL- ȘI MENTA (MENTHA PIPERATA) 

Prevenirea balonării este importantă, ca să ne putem trăi confortabil viața de zi cu zi. 

Dar ce să facem după ce o experimentăm?

Menta calmează tractul intestinal, relaxează mușchii și ameliorează afecțiunile digestive, iar sub formă de ceașcă de ceai cald este deosebit de bun pentru stomac. Ceaiul de ghimbir de asemenea poate să ne ajută, având în vedere că ghimbirul are și un efect pozitiv asupra digestiei. Puteți încerca, de asemenea, ceaiul de fenicul, care nu numai că vă oferă o respirație plăcută, ci și relaxează mușchii sistemului digestiv.


Related Products

Emocio 7.84

Emocio 7.84

emóció 7.84 este un supliment nutritiv lichid fermentat, unic, cu conținut de floră activă de microo..

110,00RON 120,00RON