Livrarea si Plata

                                                                                             

                                                                                                                                                                       


Program de functionare

Luni - Vineri: 9.00 - 17.00

Sambata - Duminica: INCHIS


Cum comand online?

Folosind meniul, navigati pe site, studiati produsele si preturile, daca doriti le adaugati in cosul de cumparaturi prin click pe "Adauga in Cos". 


Cosul de cumparaturi

Folosind meniul pe partea dreapta – sus,puteti sa vizualizati cosul Dvs. de cumparaturi apasand butonul “Cosul Meu.” Veti fi directionat automat in pagina cosului de cumparaturi, unde aveti posibilitatea sa revedeti lista produselor, sa actualizati cantitatea sau sa renuntati la unul sau toate produsele selectate. Pentru a mai adauga produse in cos, puteti reveni in magazin prin  selectarea o alta categorie de produse din meniul de sus sau apasati butonul  “Continua Cumparaturile” -jos pe partea stanga a paginii.

ATENTIE! Daca faceti modificari in "Cosul de cumparaturi", pentru validare trebuie apasat butonul "Actualizare".


Cum cumpar?
Cand ati terminat de selectat produsele si cantitatile, dati click pe butonul “Finalizeaza”din Cosul de cumparaturi. ( jos, pe partea dreapta a paginii)

a. Daca sunteti client nou, atunci trebuie sa alegeti “Client nou” Inregistreaza un nou cont (Utilizator si o Parola, completati numele dumneavoastra, adresa dumneavoastra si datele de contact din formular, sau datele firmei (daca doriti ca factura sa fie emisa pe numele firmei) si sa apasati butonul de "Continua".


b. Daca sunteti deja client, introduceti Utilizator-ul si parola si vi se vor incarca toate datele pe care le-ati folosit la ultima comanda. 


Se poate preciza si o alta adresa de livrare - daca e diferita de adresa de inregistrare selectand link-ul "Vreau sa folosesc o adresa noua".


Metoda de Livrare:
Obligatoriu este sa bifati metoda de livrare. Transport prin Curier sau prin Posta Romana.


Metoda de Plata:
Plata se face prin cash la primirea coletului cu ramburs.

Inainte de a apasa butonul “Continua” trebuie sa bifati “Am citit și sunt de acord cu Termeni si Conditii  “


In final apasat inca o data butonul "Confirma Comanda".


Un mail de confirmare va fi trimis pe adresa de e-mail specificat la datele de contact. 


Daca aveti intrebari sau sugestii in legatura cu comanda dumneavoastra va rugam se ne trimiteti un e-mail pe contact@bioval.ro, sau prin telefon 0040771069933 

Orice comanda trimisa catre noi va fi inregistrata si coletul va fi trimis in urmatoarea zi lucratoare dupa confirmarea dumneavoastra telefonica.


Despre livrare
Produsele comandate se livreaza in toata tara, utilizand modalitatea si termenul de livrare alese de dvs. la efectuarea comenzii.

Pentru livrarea produselor comandate oriunde in tara, functie de valoarea comenzii, de modalitatea de livrare , la valoarea produselor comandate se va adauga si valoarea calculata a transportului. 

Orice comanda trimisa catre noi va fi inregistrata si coletul va fi trimis dupa confirmarea dumneavoastra telefonica.


Calculul transportului

Packeta.ro. taxa fixa 22 Rron+ cost suplimentar la fiecare kg in plus (peste 1 kg)

Curier Rapid (DPD ) Taxa fixa de 27 Ron. + cost suplimentar la fiecare kg in plus (peste 1 kg)


Returnarea produselor

Produsele achiziționate la distanță se pot returna conform O.U.G. 34/2014,doar daca se afla in ambalajul original, cu etichetele intacte și documentele care l-au însoțit, in termen de 14 zile lucratoare de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Suma înapoiată cât și condițiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.